Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής προβλημα: Έχω ενα δίσκο με windows 7 και προσπάθησα με δύο-τρία προγραματάκια να κανω κλώνο.Οι διαδικασίες που έκανα έχουν δουλέψει σωστά πολλές φορές σε windows xp. Σε windows 7 τρώω άκυρο τρελό. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα η με boot cd η μέσω windows?

Επειδή το θέμα είναι επείγων λόγω οτι αυτό που θέλω να κάνω είναι για νετ καφέ παρακαλώ για τις ενέργειες σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Karmen πηγα στο wiki ειδα τον οδηγο σου εχω κανει τα παντα αλλα δεν....Μου εβγαλε παραθυρο disk failed.

Μηπως φταει οτι τα win 7 κοβουν 100 mb partition απο τον δισκο?

και σαν windows δουλευουν σαν ενας ενω στο clone βλεπει 2?(το partition των 100 και τον σκληρο)

Δημοσ.

Ποια εκδοση ghost χρησιμοποιεις? Εγω με την 11.5 (symantec ghost solution, οχι norton ghost) δεν εχω κανενα προβλημα με τα 7. Εχω ενα boot cd που εφτιαξα με το ghost, ανοιγω τον υπολογιστη με αυτο και παιρνω image απο τον εσωτερικο δισκο σε ενα USB δισκο που εχω για images. Με τον ιδιο τροπο επαναφερω images απο το usb.

Δημοσ.

Karmen πηγα στο wiki ειδα τον οδηγο σου εχω κανει τα παντα αλλα δεν....Μου εβγαλε παραθυρο disk failed.

Μηπως φταει οτι τα win 7 κοβουν 100 mb partition απο τον δισκο?

και σαν windows δουλευουν σαν ενας ενω στο clone βλεπει 2?(το partition των 100 και τον σκληρο)

Ε,κάνεις disk clone και όχι partition,πάντως μιας και τα προγράμματα αυτά δεν νοιάζονται στο λιγότερο τι έχεις πάνω στον δίσκο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει το λειτουργικό.

Αν μπορείς δώσε μας τι λέει το μήνυμα λάθους,το ποιο πιθανό είναι να τα έχει φτύσει ο δίσκος.

Δημοσ.

Στο στάδιο επιλογής των partitions για backup, επέλεγε και αυτό που έχει τα Windows, αλλά και το μικρό των 100 mb γιατί εκεί περιέχονται τα αρχεία εκκίνησης .

Χωρίς αυτά δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα Win 7.

Το Acronis φτιάχνει ένα Image που περιέχει και τα 2.

Δημοσ.

προσπαθισα με το Acronis, αλλα τιποτα !!!!

theELF, o δισκος ειναι καινουριος.

κανονικα disk clone εκανα οχι partition.

βασικα πιγα να κανω και τα 2 αλλα ειχα το ιδιο αποτελεσμα!!!

τα προγραμματα που εχω ειναι απο boot cd και οχι μεσω windows. με τα οποια εγω κανει πολες φορες κλονο σε xp.

Δημοσ.

Αν δεν μας πεις το μήνυμα από το πρόβλημα που βγάζει και ακόμα καλλίτερα screenshot,τι θέλεις να σου πούμε;Λίστα με όλα τα cloning προγράμματα;;

Δημοσ.

Αν δεν μας πεις το μήνυμα από το πρόβλημα που βγάζει και ακόμα καλλίτερα screenshot,τι θέλεις να σου πούμε;Λίστα με όλα τα cloning προγράμματα;;

disck clone error η κατι τέτοιο, δεν ειχε τίποτα το ιδιαίτερο. ενα κλασικό παραθυράκι με το Χ κατακόκκινο και 2 με 3 λέξεις......

Δημοσ.

Έτρεξες κάνα Hard Disk Sentinel και στους δυο σκληρούς;Και σε αυτόν από τον οποίο θες να πάρεις αλλά και σε αυτόν που θες να γράψεις;;Για να σου λέει απλά failed μπορεί κάποιος σκληρός να έχει προβληματάκι.

Αν βγουν καθαρή από το sentinel ρίξει και ένα απλό checkdisk από τα windows για να δεις αν έχει πρόβλημα από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...