Pinball1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Χρειάζομαι την ειδοποίηση πληρωμής τελών κυκλοφορίας για το 2012 η οποία κανονικά έρχεται ταχυδρομικά αλλά επειδή εμένα δεν μου ήρθε προσπαθώ μέσω του taxis.net να το τυπώσω και να πάω στην τράπεζα για να το πληρώσω. Το πρόβλημα είναι δεν βρίσκω το συγκεκριμένο χαρτί διαθέσιμο για εκτύπωση. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει όντως και που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ πολύ.
Alxnks Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 για αρχη...μην αγχωνεσαι. πηρε παραταση εως 10/01/12, καθως οι φιλοι εφοριακοι ειπαν μαλλον να κανουν τις ημερες ξεκουρασης τους καπως παραπανω και απο αυριο απεργουν
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Χρειάζομαι την ειδοποίηση πληρωμής τελών κυκλοφορίας για το 2012 η οποία κανονικά έρχεται ταχυδρομικά αλλά επειδή εμένα δεν μου ήρθε προσπαθώ μέσω του taxis.net να το τυπώσω και να πάω στην τράπεζα για να το πληρώσω. Το πρόβλημα είναι δεν βρίσκω το συγκεκριμένο χαρτί διαθέσιμο για εκτύπωση. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει όντως και που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ πολύ. Νομιζω οτι αμα πας στην εφορια μπορεις να το πληρωσεις και ετσι..
Pinball1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Νομιζω οτι αμα πας στην εφορια μπορεις να το πληρωσεις και ετσι.. Ναι, αλλά ήθελα να την αποφύγω και να το πληρώσω στην τράπεζα, για το κάνω όμως αυτό χρειάζομαι την ειδοποίηση. για αρχη...μην αγχωνεσαι. πηρε παραταση εως 10/01/12, καθως οι φιλοι εφοριακοι ειπαν μαλλον να κανουν τις ημερες ξεκουρασης τους καπως παραπανω και απο αυριο απεργουν Ευχαριστώ για την πληροφορία.
gang Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Τέλη Κυκλοφορίας: Ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια για όσους δεν τα έλαβαν χλωμό να λειτουργεί, αλλά κάντε μια προσπάθεια. Αλλιώς, στην εφορία με την άδεια του οχήματος.
Icecut Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Και η ερώτηση της ημέρας είναι:γιατί κάποιος να πληρώσει για τα τέλη κυκλοφορίας??
Tenshi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι κάνει χρήση του αρίστης ποιότητας οδικού δικτύου της χώρας...Με λίγα λόγια το αμάξι σου είναι στους δρόμους τους Κοίταγα το χαρτί μήπως έγραφε "Σκάσε και πλήρωνε" με ψιλά γράμματα,άλλα εις μάτην.Τρέφω ελπίδες για του χρόνου...
Alxnks Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Κοίταγα το χαρτί μήπως έγραφε "Σκάσε και πλήρωνε" με ψιλά γράμματα,άλλα εις μάτην.Τρέφω ελπίδες για του χρόνου... και γιατι να το γραψει κιολας; αφου εννοειται και ηδη το κανεις(-ουμε). τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται!
Pinball1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Τέλη Κυκλοφορίας: Ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια για όσους δεν τα έλαβαν χλωμό να λειτουργεί, αλλά κάντε μια προσπάθεια. Αλλιώς, στην εφορία με την άδεια του οχήματος. Το προσπάθησα αλλά δεν έβγαλα άκρη, μου ζήτησε να κάνω εγγραφή στο σύστημα και ενώ έβαλα τα στοιχεία κανονικά μου έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε πως για να ολοκληρωθεί η εγγραφή πρέπει να πάω στην ΔΟΥ μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Προφανώς έπρεπε να είσαι ήδη μέλος για να βρεις το χαρτι, δεν ήταν ελεύθερο.
green gordon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο απιστευτο μυαλο που θα πληρωνουμε χρυσο σκεφτηκε οτι με την αυξηση των τελων θα αυξηθουν τα εσοδα? Μιλαμε τωρα οτι αυτοι οι συμβουλοι που προσλαμβανουν στα υπουργεια με απευθειας αναθεση ειναι ολοι ενας και ενας.
kostas_dr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Η πλάκα είναι ότι θα ξανα αυξήσουν τα τέλη για να ρεφάρουν απ' την πτώση των εσόδων. Όπως με την αύξηση του ΦΠΑ, των εισητηρίων στα ΜΜΜ κλπ. Μιλάμε για τρομερούς εγκεφάλους που περιμένουμε πως θα σώσουν την πατρίδα και το Έθνος (δεν εννοώ την εφημερίδα!).
Narayan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να πιστέψω πως όσοι ουρλιάζουν και ωρίονται για τις αυξήσεις των τελών το κάνουν για μία αύξηση της τάξεως των €30-60 σε σχέση με πέρυσι. Για €30 δηλαδή προτιμούν να μην έχουν αυτοκίνητο να κυκλοφορούν όλο το 2012; Στο κάτω-κάτω, ακόμα και για τις κατηγορίες οχημάτων που υπάρχει ουσιαστική αύξηση στα τέλη, κανείς δεν υποχρεώθηκε να αγοράσει δίλιτρο αυτοκίνητο ή Μερσεντές με Κομπρέσορα. Αν τους λείπουν τα €500 το χρόνο για να μπορούν να κυκλοφορήσουν το όχημα ας πρόσεχαν κατά την αγορά.
leftermann Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 εχμ, ναι, αλλά ίσως κατά την αγορά είχαν μια ωραιότατη δουλίτσα ή μια υγειή επιχειρησούλα, που πλέον δεν έχουν...
Alxnks Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Απλά προφοριακά...για ένα 1600άρι θες 265 (τέλη) και 500 (εγώ τουλάχιστον που εχω καταφέρει και το εχω ασφαλισμένο εκτός αττικής, αν ήταν με τιμές εντός..αστα)...δηλαδή ξεκινάς με 765 ευρώ απλά και μόνο για να υπάρχει, χωρίς βενζίνες, σέρβις, λάστιχα, λοιπή συντήρηση, κτεο, καυσαέρια κτλ. Όπως βλέπεις λοιπόν δεν είναι 500 τα ευρώ. Κι όταν ο άλλος δεν έχει πια δουλειά, ε τραβάει ζόρι.
Narayan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Τα ασφάλιστρα σε σχέση με πέρυσι δεν έχουν αλλάξει από όσο γνωρίζω. Απλά σχολίασα το γεγονός πως λόγω της αύξησης των τελών κυκλοφορίας και μόνο οι εφορίες έχουν γεμίσει με άτομα που δεν έχουν πρόθεση να τα καταβάλουν για το 2012.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα