Προς το περιεχόμενο

Driver για u2311hm..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες μπορει καποιος να ανεβασει καπου τον inf driver απο το cd της οθονης? Ειναι ανάγκη! Thanx!

android.png

Δημοσ.

Μπαααα... Την αναγνωριζει ως καποια acer.. ακυρη! Και με τον generic driver εχω προβλημα με την vga συνδεση με το λαπτοπ... Οπου βάζοντας full hd μου βγαζει την εικονα παρακεντρα και σε εντελως λαθος αναλογια!

android.png

Δημοσ.

Αυτός εδώ σου κάνει; http://www.dell.com/support/drivers/in/en/indhs1

Δεν την έχω εύκαιρη αυτόν τον καιρό για να ανεβάσω τον actual driver.

Τον έχω βρεί αυτόν και δεν κανει ειναι σε .cat format και απευθήνεται μονο σε συστήματα dell εγώ χρειαζομαι τον inf και δστυχώς αυτή την στιγμή το cd μου βρίσκεται 400 χιλιομετρα μακρυα!!

Δημοσ.

η 2311hm ποια ειναι ρε παιδια;εχει καμια σχεση με την 2311h;

Σορρυ μικρο typo στον τιτλο.. u2312hm εννοούσα

android.png

Δημοσ.

Κανενας??

Να αναλυσω λίγο το προβλημα μπας και δεν φταιει ο driver και μπορει να βοηθησει κανενας!

Εχω συνδεσει το λαπτοπ με την οθόνη με dsub καλώδιο.

Καρτα γραφικών 5650 mobile και 4200 mobile αναλoγως το power profile.

Catalyst 11.12 mobile

Οτι αναλυση και να διαλεξω ειτε σε clone ειτε με την οθονη του λαπ απενεργοποιημένη για καποιο λογο στη dell εχω μετατοπισμένη και σμινκρυμένη εικόνα! με αποτέλεσμα, και παραμορφωση να έχω και κοψιμο μερους της εικονας.

Δοκιμασα αλλαγη θέσης και μεγεθους της εικονας και μεσα απο το μενου την οθόνης αλλα και μέσα απο τους catalyst αλλα δεν βοήθησε.

Δοκίμασα απενεργοποιηση του EDID απο catalyst παλι τπτ.

Με συνδεση dvi στον σταθερο ολα καλα!

Συνδεση dsub lap με fullHD τηλεόραση ολα οκ!

Αυτο που με τσατίζει περισσότερο είναι ότι μολις αλλαζω την αναλυση όλα φαινονται να είναι οκ αλλά μετα απο 1 - 2 δευτερόλεπτα η οθόνη πατάει ένα καταραμένο AUTO tuning και μαμιέται ο Διας.

Δημοσ.

δοκιμασε με dvi-hdmi...

Ειμαι σε ένα χωριο της σουηδίας αυτή την στιγμή και το φθηνότερο καλώδιο που βρίσκω είναι στα 30 ευρο ενώ ο μετατροπαίας στα 20Ε οποτε δεν συμφέρει.

Παραγγελία απο ιντερνετ επίσης δεν συμφέρει γιατι μεχρι να έρθει τετοιες γιορτάρες μερες θα πρέπει να φύγω από εδώ και να γυρίσω Στοκχόλμη.

Δημοσ.

Βρε συ το ξερω αυτο.. με dvi to hdmi δεν θα εχω σιγουρα προβλημα αλλα δεν δινω 30Ε για ενα καλωδιο. Το θεμα μας ειναι να γινει δουλεια με το dsub.

android.png

Εστω και ένας με τον driver ρε παιδες? Εχω φάει το νετ και δεν υπαρχει πουθενα αυτο το καταραμενο το inf.

Δημοσ.

24αρι και 22αρι, ατυχία :-(

Για ανεβασε αν μπορεις λιγο αυτον για το 22αρι νομιζω ειναι ο ιδιος!

Για το 2212 μιλαμε ε?

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...