Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη σκεφτομαι να αγορασω διαφορες συσκευες απο Αγγλια ( σκουπα,σιδερο κτλ ) υπαρχει καποιο προβλημα που θα εχουν στις πριζες μετατροπεις απο αγγλικου τυπου σε Ευρωπαϊκου; Μηπως υπαρχει καποια διαφορα στα ορια των βατ ή καπου αλλου;

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Αντάπτορες να ξέρεις, έχει απλούς και σούκο.Πάρε και απτα δύο να υπάρχουν, στα πολλά watt βάζεις σούκο

Δημοσ.

Eπισης αν πιανουν στοιχειωδως τα χερια σου και θες να αποφυγεις τους ανταπτορες, μπορεις απλα να κοψεις το καλωδιο λιγο πριν την βρετανικη μπριζα, να το ξυσεις κλπ και να βαλεις ευρωπαικου τυπου μπριζες που βρισκεις στα καταστηματα.

Δημοσ.

Αρκετα λεφτα, στα περισσοτερα προϊοντα. Το λιγοτερο ενα 10-15%.

Οποτε θα αγορασω και απο τα 2 για να εχω. Απλα με προβληματιζει οτι οι ανταπτορες ειναι απλη, δεν ξερω εαν εχουν γειωση ή καποια προστασια.

Δημοσ.

Freakster: Επειδη μου την σκαει η ερωτηση που κανουν οι περισσοτεροι. Εγω εχω γλυτωσει για π.χ ενα παιχνιδι αξιας 65 ευρω στην Ελλαδα το πηρα 11 ευρω για Ps3, μαζι με ενα βιβλιο 10 ευρω απο 20 που κοστιζε εδω μολις πρωτοκυκλοφορησε. Δεν κανω πλακα. και ΦΠΑ ελληνικο πληρωνω δυστυχως! Και φυσικα δωρεαν μεταφορικα, οχι 3ευρα και 5ευρα για να στο στειλουν απο το πλαισιο 100 μετρα πιο κατω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν η αγγλική πρίζα μπάνιου 2pin είναι ίδια με την δικιά μας;

Όχι, δεν είναι ίδια.

Οπτικά φαίνεται ίδια, αλλά τα pin είναι λίγο πιο κοντά μεταξύ τους.

Δημοσ.
Αντάπτορες να ξέρεις, έχει απλούς και σούκο.Πάρε και απτα δύο να υπάρχουν, στα πολλά watt βάζεις σούκο

καποιο ονλινε μαγαζι απο οπου μπορουμε να αγορασουμε και τους δυο τυπους;

στην περιοχη που μενω κανενα ηλεκτρολογικο μαγαζι δεν ειχε τετοιους ανταπτορες. :mad:

Δημοσ.

Το μόνο "πρόβλημα" που έχω με τους αγγλικούς αντάπτορες κλπ είναι ότι είναι σχετικά ογκόδεις και μερικές φορές υπάρχει πρόβλημα αν τους χρησιμοποιείς σε πολύμπριζα πχ

Δημοσ.

θα χρειαστείς αντάπτορα από 220V σε 110V στα watt (η περισσότερα) της συσκευής σου.

Αν δεν πάρεις αντάπτορα, θα τα ψήσεις. Και όντως είναι μεγάλοι και πριξαρχίδικοι.

Δημοσ.

θα χρειαστείς αντάπτορα από 220V σε 110V στα watt (η περισσότερα) της συσκευής σου.

Αν δεν πάρεις αντάπτορα, θα τα ψήσεις. Και όντως είναι μεγάλοι και πριξαρχίδικοι.

110V είναι στις ΗΠΑ όχι στην Αγγλία. Ακόμα και έτσι πολλές φορητές συσκευές που έχουν μετασχηματιστή (πχ laptop) παίζουν και στα 110 και στα 220V

• Like 1
Δημοσ.

@KilliK νομίζω έχει το e-shop.Θεσσαλονίκη δεν είσαι εσύ, μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκες

@Yasu όταν λες λίγο πιο κοντά πόσο εννοείς, λες να υπάρχει ελπίδα να ταιριάξει έστω και στο όριο :devil:

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν η αγγλική πρίζα μπάνιου 2pin είναι ίδια με την δικιά μας;

η 2pin πρίζα μπάνιο ειναι η κλασσική πρίζα ξυριστικής μηχανής. Οι οπές ειναι λίγο πιο μεγάλες,ελάχιστα πιο κοντα μεταξύ τους, αλλά μπορεις να συνδέσεις διπολική ευρωπαϊκή πρίζα.

Το μόνο "πρόβλημα" που έχω με τους αγγλικούς αντάπτορες κλπ είναι ότι είναι σχετικά ογκόδεις και μερικές φορές υπάρχει πρόβλημα αν τους χρησιμοποιείς σε πολύμπριζα πχ

Και που να χρησιμοποιούσες adaptor για ευρωπαική πρίζα σε αγγλικό ρευματοδότη. Εκεί να δεις κουμουτσες. Ο λόγος ειναι οτι ολες οι πρίζες πρέπει να έχουν ενσωματωμένη ασφάλεια (σαν επιπλέον μέτρο ασφαλειας)

Δημοσ.
@Yasu όταν λες λίγο πιο κοντά πόσο εννοείς, λες να υπάρχει ελπίδα να ταιριάξει έστω και στο όριο :devil:

Αν τα pin είναι εύκαμπτα (πλαστικά με μεταλικά άκρα), τα στραβώνεις λίγο να ανοίξουν και μπαίνουν κανονικά σε Ελληνική μπρίζα. ;)

Αν δεν λυγίζουν, θες αντάπτορα. :fear:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...