Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ενδιαφερομαι για αγορα κονσολας gaming.... δεν ξερω ποια να αποφασισω... ps3? ή xbox360?.... δεν ειμαι πολυ ψημενος για το xbox ( ο μονος λογος που σκευτομαι να το αγορασω ειναι επειδη υπαρχει τροπος απο οτι εχω ακουσει να παιζει τα αντιγραμενα games), ενω το ps3 οχι... εσεις τι λετε? τι να αγορασω??? αξιζει το ps3 ή οχι??? ευχαριστω προκαταβολικα...!!!

Δημοσ.

Υπαρχει και για το ps τροπος.Αν ειναι να το παρεις για αυτο τον σκοπο ,κατσε στο pc ...λες και οι προγραμματιστες βαραναι μιγες...

Δημοσ.

εχω καταληξη, θα παρω το ps3.... βρηκα μια προσφορα καλη αλλα ειναι το slim με 160 gb...αξιζει??? ξερεται τι διαφορα εχει απο το κανονικο? και κατι ακομα τα gb των σκληρων σε καθε εκδοσεις σε τι χρησιμευουν , δλδ τι αποθηκευουν μεσα στο ps3??? eyxaristo προκαταβολικα!!!!

Δημοσ.

κανουν εγκατασταση τα παιχνιδια(οχι ολα βεβαια)

αποθηκευεις saves,μουσικη,φωτογραφιες κλπ

ο σκληρος δισκος αλλαζει αμεσα αφαιρωντας 1 βιδα και δεν χανεις κ εγγυηση,εχει αναλυτικες οδηγιες στο manual της κονσολας.

Δημοσ.

ara να μην με νοιαζει για την αγορα τοσο πολυ η χωρητικοτητα? που να βασιστω δηλαδη....ποια προσφορα τωρινη μου προτινεται? ποια ειναι η καλυτερη της αγορας???? ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Δημοσ.

ara να μην με νοιαζει για την αγορα τοσο πολυ η χωρητικοτητα? που να βασιστω δηλαδη....ποια προσφορα τωρινη μου προτινεται? ποια ειναι η καλυτερη της αγορας???? ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Τι προσφορα βρηκες και απο που?

Επαιζε στα ΜediaMarkt μια με 320 GB και μια στο Γερμανο με 160 + extra dualshock 3 και οι 2 στα 249 ευρω

Του ΜΜ εδινε μαζι GOW3 + GT5 και του Γερμανου νομιζω Resistance 3

Το ds3 κοστιζει 60 ευρω

Οποτε σκεψου και πραξε αναλογα.

Οτιδιποτε πανω απο 250 δεν ειναι προσφορα

http://www.insomnia....ediamark%CF%84/

Αν δε βαριεσαι διαβασε ολο το ποστ να σου λυθουν αρκετες αποριες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...