Προς το περιεχόμενο

επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε tablet


Michaela Mkk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας! Πράσφατα αγόρασα ένα tablet samsung galaxy 8.9' και θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί οι επιφάνειες εργασίας έχουν γεμίσει με εφαρμογές που κατέβασα και widgets...θέλω να φύγουν αλλά δεν ξέρω πως μιας και κατάργηση εγκατάστασης έχουν μόνο όσες κατέβασα απο το android market.Ευχαριστώ πολύ! :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάτα την εφαρμογή που θέλεις να βγάλεις από την εκάστοτε επιφάνεια εργασίας, κράτα την πατημένη και θα εμφανιστεί πάνω δεξιά (νομίζω) ο κάδος που μπορείς να τις σύρεις για να τις σβήσεις.

 

Αν πάλι θέλεις να τις σβήσεις εντελώς από το tablet πάνε στις ρυθμίσεις, στις εφαρμογές και κατάργησε όσες δεν θέλεις πλέον.

 

Το να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μόνο και μόνο για να καθαρίσεις τις επιφάνειες εργασίας είναι κάτι σαν να κάνεις format τον υπολογιστή σου μόνο και μόνο για να σβήσει μία συντόμευση από το desktop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H απεγκατάσταση των εργοστασιακά περιλαμβανομένων εφαρμογών απαιτεί root, και είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει από κάποιον έμπειρο σχετικά με το Android γιατί μία λάθος κίνηση μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την συσκευή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...