koslibpro Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα, θελω να κατεβασω καμια 30-αρια σταμπαρισμενα τραγουδακια απο το yuotube σε μορφη mp3.ξερω γενικα πως να το κανω,ομως για καθε ενα ξεχωριστα. υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι που να τα περναει σε μια λιστα και να τα κατεβαζει ολα μαζι για να μην παιδευομαι? ευχαριστω
newtech Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα, θελω να κατεβασω καμια 30-αρια σταμπαρισμενα τραγουδακια απο το yuotube σε μορφη mp3.ξερω γενικα πως να το κανω,ομως για καθε ενα ξεχωριστα. υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι που να τα περναει σε μια λιστα και να τα κατεβαζει ολα μαζι για να μην παιδευομαι? ευχαριστω Δες αυτο αν σου κανει. http://www.ilovefreesoftware.com/19/windows/download-multiple-youtube-videos-simultaneously-with-xvideoservicethief.html
koslibpro Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 κατεβασα το xVST που μου ειπε ο newtech,ομως μου βγαζει error σε μερικα τραγουδια και δεν τα κατεβαζει φυσικα...τωρα κατεβαζω και το jdownloader και θα σου πω karmen αν κανει η οχι..
Hal9000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα, θελω να κατεβασω καμια 30-αρια σταμπαρισμενα τραγουδακια απο το yuotube σε μορφη mp3.ξερω γενικα πως να το κανω,ομως για καθε ενα ξεχωριστα. υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι που να τα περναει σε μια λιστα και να τα κατεβαζει ολα μαζι για να μην παιδευομαι? ευχαριστω http://www.insomnia.gr/files/file/341-clipgrab/
koslibpro Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ωπ,Hal9000 πολυ καλο αυτο που προτινες,να σαι καλα!και λειτουργει αψογα! σας ευχαριστω ολους παιδια για τις απαντησεις
TheELF Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Το jdown πολύ καλό αλλά τα κατεβάζει όπως είναι σαν βίντεο. Το clipgrab δεν το ξέρω,εγώ(για άλλη μια φορά) θα προτείνω το free make video βάζει τα κομμάτια στην λίστα αυτόματα και μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε Mp3 με ένα πάτημα.
karmen1983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Το jdown πολύ καλό αλλά τα κατεβάζει όπως είναι σαν βίντεο. Δε νομίζω
mrpink Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το JTR's Grooveshark Downloader. Πολύ μικρό, portable και γρήγορο. Ούτε java χρειάζεται, ούτε .ΝΕΤ 4 και τα κατεβάζει κατευθείαν ως mp3, δεν κατεβάζει πρώτα το βίντεο και μετά το μετατρέπει. Και το χει γράψει και Ελληνάρας
isay Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Jdownloader δαγκωτό Αποτελεσματικό πολυεργαλείο-ελβετικός σουγιάς
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το JTR's Grooveshark Downloader. Πολύ μικρό, portable και γρήγορο. Ούτε java χρειάζεται, ούτε .ΝΕΤ 4 και τα κατεβάζει κατευθείαν ως mp3, δεν κατεβάζει πρώτα το βίντεο και μετά το μετατρέπει. Και το χει γράψει και Ελληνάρας Ενδιαφερον.Και N900 support και osx και δεν θελει java. Καλο ακουγεται
TheELF Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 sorremenos ρε συ Να,σε καλά και η καρδιά σου η χρυσή,σπίτια να ζητάς και παλάτια να σου δίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα