Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

θελω να κατεβασω καμια 30-αρια σταμπαρισμενα τραγουδακια απο το yuotube σε μορφη mp3.ξερω γενικα πως να το κανω,ομως για καθε ενα ξεχωριστα.

υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι που να τα περναει σε μια λιστα και να τα κατεβαζει ολα μαζι για να μην παιδευομαι?

ευχαριστω:)

Δημοσ.

Καλημερα,

θελω να κατεβασω καμια 30-αρια σταμπαρισμενα τραγουδακια απο το yuotube σε μορφη mp3.ξερω γενικα πως να το κανω,ομως για καθε ενα ξεχωριστα.

υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι που να τα περναει σε μια λιστα και να τα κατεβαζει ολα μαζι για να μην παιδευομαι?

Δες αυτο αν σου κανει.

http://www.ilovefreesoftware.com/19/windows/download-multiple-youtube-videos-simultaneously-with-xvideoservicethief.html

Δημοσ.

κατεβασα το xVST που μου ειπε ο newtech,ομως μου βγαζει error σε μερικα τραγουδια και δεν τα κατεβαζει φυσικα...τωρα κατεβαζω και το jdownloader και θα σου πω karmen αν κανει η οχι..

Δημοσ.

Καλημερα,

http://www.insomnia.gr/files/file/341-clipgrab/

Δημοσ.

ωπ,Hal9000 πολυ καλο αυτο που προτινες,να σαι καλα!και λειτουργει αψογα!

σας ευχαριστω ολους παιδια για τις απαντησεις:)

Δημοσ.

Το jdown πολύ καλό αλλά τα κατεβάζει όπως είναι σαν βίντεο.

Το clipgrab δεν το ξέρω,εγώ(για άλλη μια φορά) θα προτείνω το free make video βάζει τα κομμάτια στην λίστα αυτόματα και μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε Mp3 με ένα πάτημα.

Δημοσ.

Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το JTR's Grooveshark Downloader. Πολύ μικρό, portable και γρήγορο. Ούτε java χρειάζεται, ούτε .ΝΕΤ 4 και τα κατεβάζει κατευθείαν ως mp3, δεν κατεβάζει πρώτα το βίντεο και μετά το μετατρέπει. Και το χει γράψει και Ελληνάρας

• Moderators
Δημοσ.

Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το JTR's Grooveshark Downloader. Πολύ μικρό, portable και γρήγορο. Ούτε java χρειάζεται, ούτε .ΝΕΤ 4 και τα κατεβάζει κατευθείαν ως mp3, δεν κατεβάζει πρώτα το βίντεο και μετά το μετατρέπει. Και το χει γράψει και Ελληνάρας

Ενδιαφερον.Και N900 support και osx και δεν θελει java. Καλο ακουγεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...