eleni_93 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά την εσπρεσιέρα αυτή την έχει προσφορά σήμερα το Getitnow και αν κάνεια παραγγελεία πρώτη φορά σου βγαίνει στα 49€ από 80 αρχική! Την έχει κανένας παιδιά αξίζει ... να την παραγγείλω; Για πείτε ?
TwitterLover Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν και αργα, οχι, μην την παρεις. Αυτες οι μηχανες τυπου tassimo, dolce gusto, nespresso κτλ. ειναι σκετες κλεψιες! στην αρχη περνεις την μηχανη και μετα αγοραζεις τις πανακριβες καψουλες! Οποτε αν τα βαλεις κατω σου βγαινει πολυ παραπανω απ'οτι θα σου εβγαινε αν επερνες μια κανονικη μηχανη και αγοραζες καφε αλεσμενο!
tsipouro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν και αργα, οχι, μην την παρεις. Αυτες οι μηχανες τυπου tassimo, dolce gusto, nespresso κτλ. ειναι σκετες κλεψιες! στην αρχη περνεις την μηχανη και μετα αγοραζεις τις πανακριβες καψουλες! Οποτε αν τα βαλεις κατω σου βγαινει πολυ παραπανω απ'οτι θα σου εβγαινε αν επερνες μια κανονικη μηχανη και αγοραζες καφε αλεσμενο! Καλησπέρα και καλή χρονιά. Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Το να δώσεις 40 λεπτά για μια κάψουλα που περιέχει την ακριβή δόση καφέ, αεροστεγώς κλεισμένη, άμεσα έτοιμη για χρήση χωρίς καθόλου κόπο και χρόνο, για μένα δεν είναι "κλεψιά". Όταν "τα έβαλα κάτω", δεν ζύγισα μόνο τα χρήματα, αλλά και τον χρόνο, την προσπάθεια, τον χώρο, το καθάρισμα, τη συντήρηση που μπορεί να θέλει το κάθε "σύστημα". Αν χρησιμοποιείς απλό καφέ, και όχι "ψαγμένες" γεύσεις (Blue Mountain, Brazil Ipanema ή το "αηδιαστικό" Kopi Lowak) είναι πολύ καλή επιλογή. Επί του θέματος, προσωπικά έχω την Dolce Gusto εδώ και 5 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Επίσης, και για την Tassimo έχω ακούσει καλά λόγια
_filippos_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ έχω την Tassimo και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την μηχανή και απο τα ροφήματα. με 5 ευρώ 8 κάψουλες σοκολάτας ή καφέ (μαζί με το γάλα) βγαίνει στα 63 λεπτά το ρόφημα. Δεν ειναι κλεψιά! Απο θέμα χρημάτων ειναι μια χαρά, μονο θέμα γούστου ειναι (στα ροφήματα/καφέδες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα