Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, δε χρωστάω σε καμία τράπεζα. Θενκς γκοντ. Υπάρχει όμως ένας που νοικιάζει ένα σπίτι και χρωστάει πολλές χιλιάδες ευρώ. Αυτή η κατάσταση υπάρχει εδώ και 2-3 χρόνια και η συμπεριφορά του είναι κάτι παραπάνω από απαράδεκτη - να λέει «θα σου δώσω τόσα τότε», το τότε να μην έρχεται ποτέ. Να μη σηκώνει το τηλέφωνο, κλπ. Φυσικά, του έχουν γίνει διάφορες προτάσεις μπας και ξεμπερδεύουμε. Του έγινε ακόμα και πρόταση να του χαριστούν όλα τα χρωστούμενα, αρκεί να αφήσει το σπίτι για να ξανανοικιαστεί σε κάποιον που θα πληρώνει - hopefully. Αλλά ούτε και αυτό δε το δέχτηκε! Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ψάχνομαι με «άλλους» τρόπους να πάρω τα λεφτά μου. Το πρώτο λοιπόν που σκέφτηκα είναι η ανάθεση σε κάποια εισπρακτική. Αναλαμβάνουν όμως τέτοιου τύπου δουλειές από ιδιώτες; Ή λειτουργούν μόνο για τράπεζες; Γενικότερα, εάν υφίσταται τέτοια λύση, θα ήθελα να μου πει κανείς όποια εμπειρία έχει, όπως τι αμοιβή παίρνουν, τι πιθανότητες υπάρχουν για να πληρώσει (σε σχέση με τα δικά μας τηλέφωνα που απλά τα αγνοεί), οτιδήποτε. Α, και να αναφέρω ότι ψάχνω την πιο αδίστακτη από αυτές!
xri_ni Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Tην εξωση ας πουμε γιατι την εχεις απορριψει?
viper2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Tην εξωση ας πουμε γιατι την εχεις απορριψει? μαλλον δεν θα υπαρχουν συμβολαια μαλλον
athlios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 μαλλον δεν θα υπαρχουν συμβολαια μαλλον Τοσο το καλυτερο τοτε. Ή κατι μου διαφευγει.
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Tην εξωση ας πουμε γιατι την εχεις απορριψει? Διότι η δικάσιμος θα οριστεί κάπου κοντά στη δευτέρα παρουσία. Το θέμα είναι τα λεφτά. Και είναι άμεσο θέμα.
xri_ni Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον επειδη ξερω απο γνωστο μου (βεβαια δεν ηταν ενοικιαστες αυτοι αλλα ειχαν χασει το σπιτι σε πληστηριασμο).Δε το κουναγανε απο το σπιτι, κολλησανε εξω απο την πορτα την αποφαση και τους εδωσαν διωρια,αυτοι τους εγραψαν κανονικα.Πηγαν τελικα με δικαστικο κλητηρα και μπατσο και τους εβγαλαν εξω.Δε γινεται το ιδιο και σ'αυτη την περιπτωση?
Marria Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εμας παντως ενας ενοικιαστης δεν το κουναγε ρουπι. Τι του ειχαμε πει πως θα του κανουμε εξωση , τιποτα. Και μας ελεγε 'δεν εχω λεφτα, περιμενετε μεχρι να βρω δουλεια , εχω οικογενεια, μπλα μπλα.. θα σας ξεχρεωσω καποτε΄ μεχρι που το καλοκαιρι εφυγε απο μονος του. Και η εξωση κοστιζει , και θελει και καποια διαδικασια. Και δεν ειναι και σιγουρο πως θα παρεις τα χρεωστουμενα.
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κάνε την έξωση να τελειώνεις και να μην ζημιώνεσαι άλλο, και μετά βλέπεις για τα χρωστούμενα
xri_ni Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Η εισπρακτικη δεν ειναι νονοι της νυχτας.Ε τι θα κανουν θα τον τρελανουν στα τηλεφωνα και θα τον βριζουν κτλ.Αυτα τα κανεις και μονος σου.Το θεμα ειναι να τον βγαλεις εξω για να μη χασεις αλλα ενοικια.
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον επειδη ξερω απο γνωστο μου (βεβαια δεν ηταν ενοικιαστες αυτοι αλλα ειχαν χασει το σπιτι σε πληστηριασμο).Δε το κουναγανε απο το σπιτι, κολλησανε εξω απο την πορτα την αποφαση και τους εδωσαν διωρια,αυτοι τους εγραψαν κανονικα.Πηγαν τελικα με δικαστικο κλητηρα και μπατσο και τους εβγαλαν εξω.Δε γινεται το ιδιο και σ'αυτη την περιπτωση? Φυσικά, το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και εδώ. Κλωτσηδόν θα τον έδιωχνε ο μπάτσος άμα είχε βγει απόφαση. Αλλά: α) αυτό θα πάρει πάνω από 1,5 χρόνο - στην καλύτερη. Και β) λεφτά δε παίρνεις. Ο άλλος δεν έχει περιουσιακά στοιχεία (ούτε αυτοκίνητο!) οπότε τα λεφτά τα ξεχνάς. Γι αυτό κοιτάω προς την εισπρακτική. Ή τέτοιου τύπου λύση τέλος πάντων. Δε με νοιάζει αν θα τρώει μόνο βλήτα ή αν θα κυκλοφορεί με πυγολαμπίδες στο σπίτι επειδή δε θα έχει ρεύμα. Με νοιάζει να πάρω εγώ τα λεφτά μου. Υπήρξε αρκετή υπομονή και κατανόηση τόσα χρόνια, και εξυπηρετήσεις, και προσπάθεια για συμφωνίες, όπως έγραψα μέχρι που είπαμε να του χαρίσουμε πόσες χιλιάδες ευρώ. Αλλά άμα ο άλλος φέρεται σα μουλάρι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Κι οι νονοί της νύχτας δεν είναι κακή ιδέα.
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Bαλε 2 αλβανους τοτε. Μωρέ και με τα χέρια μου τον έκανα τουλούμι αν ήθελα, το θέμα είναι ότι θα τρέχω εγώ μετά.
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Έξωση κάντου. Άμα το είχες ήδη κάνει θα είχες ξεμπερδέψει τώρα. Αυτή είναι η λύση, κατάλαβέ το να τελειώνεις. Ούτως ή άλλως αφού δεν έχει λεφτά οι εισπρακτικές δεν θα του κάνουν τίποτα
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ψαξτο λιγο παραπανω, σε νομικο επιπεδο-εξωση: υπαρχουν λογοι (ιδιοκατοικηση λογικα, αλλοι?) για τους οποιους τον βγαζεις εξω σε χρονο dt, ουτε καν extra 2μηνακι δε θα παραμεινει μεσα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Διότι η δικάσιμος θα οριστεί κάπου κοντά στη δευτέρα παρουσία. Το θέμα είναι τα λεφτά. Και είναι άμεσο θέμα. Δεν είναι ακριβές αυτό. Σε παρόμοια περίπτωση, άρχισα τη σχετική διαδικασία στις αρχές Σεπτεμβρίου και στις αρχές Νοεμβρίου ο μισθωτής είχε εγκαταλείψει το ακίνητο. Ψάξτο με δικηγόρο, ζήτα να σε πληροφορήσει για την "διαταγή απόδοσης μισθίου". Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχεις συμβόλαιο εν ισχύ. Ούτε ιδιοκατοίκηση, ούτε τίποτα, αρκεί να χρωστάει τουλάχιστον 1-2 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα