Προς το περιεχόμενο

CoolerMaster GX Series 750W PSU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο τροφοδοτικό στο pc μου(ι5-2500, z68 mobo, 8 gb ram, 1x hdd, 1x gtx 570 όλα stock) και είχα την ελπίδα κάπωτε να προσθέσω άλλη μια 570, αλλά μετά την αγορά του διάβασα κάποια άκρως ανησυχητικά reviews.

http://www.hardwaresecrets.com/article/Cooler-Master-GX-750-W-Power-Supply-Review/917/10

"High noise levels overload and can even damage components on your computer."

"it is only safe to run this new Cooler Master unit up to 450 W"

Υπάρχει κάποιος που να το έχει βάλει σε multi gpu σύνθεση?

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=188

Coolermaster has a decent 600 watt unit here. The unit does pretty well for stability and efficiency, doesn't get very loud, and... what? It's a 750 watt unit?

Facepalm.

Past Coolermaster units have done pretty well here in the lab, and I'm puzzled that this one has done so poorly. I hope that next time, if there is a next time, we'll have something worth getting excited about.

hmmmmmm...

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο τροφοδοτικό στο pc μου(ι5-2500, z68 mobo, 8 gb ram, 1x hdd, 1x gtx 570 όλα stock) και είχα την ελπίδα κάπωτε να προσθέσω άλλη μια 570, αλλά μετά την αγορά του διάβασα κάποια άκρως ανησυχητικά reviews.

http://www.hardwaresecrets.com/article/Cooler-Master-GX-750-W-Power-Supply-Review/917/10

"High noise levels overload and can even damage components on your computer."

"it is only safe to run this new Cooler Master unit up to 450 W"

Υπάρχει κάποιος που να το έχει βάλει σε multi gpu σύνθεση?

το εχω σε crossfire 6850 3 hdd's 4 dimm μνημη 7 fan's και τον 1090Τ και δεν ακουγετε καθολου.ουτε σε ωρα game ουτε οταν κάθομαι και σερφαρο

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό τα σηκώνει μόνο αν δεν τα clockareis, αλλά τα σηκώνει.

oc στον 1090 oc στις vga 930/1200 και παλη δεν εχω θεμα.

Δημοσ.

Βρήκα και μερικά αρκετά θετικά review, τέλος πάντων, μάλλον δεν θα επιχειρήσω ποτέ να βάλω 2η 570, καίει και 100W παραπάνω από την 6850. Δεν ξέρω πλέον τι γνώμη να σχηματίσω για το psu.

Δημοσ.

το εχω σε crossfire 6850 3 hdd's 4 dimm μνημη 7 fan's και τον 1090Τ και δεν ακουγετε καθολου.ουτε σε ωρα game ουτε οταν κάθομαι και σερφαρο

Μη συγκρίνουμε σε κατανάλωση 2 6850 με 2 570 όμως... Μιλάμε για ~130W vs ~ 220-230W αν συνεχίζω να τα πηγαίνω ακόμα καλά με τις κάρτες.

Δημοσ.

Συνονόματε το κουτή λέει για 2 570? Εγώ προσωπικά για να είχα ήσυχο το κεφάλι μου θα τις έβαζα πάνω σε τούμπανο 850άρι να μην ψάχνομαι αν κάτι μύρισε ή να αναρωτιέμαι γιατί έφαγα restart στο ξεκάρφωτο.

Επίσης προσωπική άποψη δεν θα την παλέψει. Και αν την παλέψει ακλοκάριστες ποιος ο λόγος να είναι με το φόβο;

Θα το θέσω αλλιώς το θέμα όμως. Προς τον δημιουργό του θέματος. Σε τι ανάλυση παίζεις που το ένα θηρίο δε σε φτάνει και σκέφτεσαι το δεύτερο;

Δημοσ.

Σε 1680χ1050, και βέβαια μου φτάνει αλλά να, μία οι radeon 7xxx μία οι kepler, είχα προετοιμαστεί για πτώση τιμών. Μετά τα review βέβαια ο φόβος μου πήγε περισσότερο προς το υπάρχον σύστημα, αφού ο nikos1982 είναι μια χαρά με περισσότερη κατανάλωση ελπίζω να μην έχω και εγώ. Και όπως προείπα δεν σκοπεύω πλέον να το ρισκάρω για SLI. Σε 2 χρόνια βλέπουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

φτάνει και περισσεύει για την ακρίβεια η μια, κάτω από 1920x1200 είναι overkill το να έχεις GTX570 πόσο μάλλον SLI με αυτές...

• Super Moderators
Δημοσ.

2-3 games μπορεί να την ζορίσουν σε αυτή την ανάλυση κι αυτό μόνο αν έχεις βάλει όλα τα φίλτρα στο τέρμα...

καλύτερα να πάρεις SSD παρά 2η VGA...

Δημοσ.

Σε 1680χ1050, και βέβαια μου φτάνει αλλά να, μία οι radeon 7xxx μία οι kepler, είχα προετοιμαστεί για πτώση τιμών. Μετά τα review βέβαια ο φόβος μου πήγε περισσότερο προς το υπάρχον σύστημα, αφού ο nikos1982 είναι μια χαρά με περισσότερη κατανάλωση ελπίζω να μην έχω και εγώ. Και όπως προείπα δεν σκοπεύω πλέον να το ρισκάρω για SLI. Σε 2 χρόνια βλέπουμε.

helloooo ποιος έχει περισσότερη κατανάλωση; Το cf 6850 από το sli 570?

Ελα μου;

2-3 games μπορεί να την ζορίσουν σε αυτή την ανάλυση κι αυτό μόνο αν έχεις βάλει όλα τα φίλτρα στο τέρμα...

καλύτερα να πάρεις SSD παρά 2η VGA...

Τα ρέστα μου ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...