Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου έρχεται 2η ειδοποίηση αλλά ποτέ η πρώτη...

μάλλον κάποιος σε όλη την ελλάδα πρέπει να είναι συλλέκτης...πρώτων ειδοποιήσεων! έχω λάβει κι εγώ πολλές δεύτερες αλλά ΠΟΤΕ καμία πρώτη.

σχετικά με τον συνφορουμίτη που φοβάται να το ψάξει για να μην τον έχει στο μάτι, να πω ότι εγώ πριν αρκετά χρόνια είχα ένα θεματάκι με ανοιγμένους φακέλους. πηγα στο ταχυδρομείο να παραπονεθώ όχι για τον ταχυδρόμο (αφού δεν ήξερα ποιος το έκανε) αλλά γενικότερα. από κείνη την ημέρα ο ταχυδρόμος (αν και δεν πιστεύω ότι ήταν υπέυθυνος για το άνοιγμα) ήταν προσεκτικός, ευγενικός, κλπ

γενικά πιστεύω ότι πρέπει να το κάνουμε θέμα όταν υπάρχει πρόβλημα. διαφορετικά να μην παραπονιόμαστε γι' αυτά που γίνονται. εγώ περιμένω αυτές τις μέρες να πετύχω την ταχυδρόμο (έχει αλλάξει) γιατί έχει αρχίσει μια συνήθεια είτε να μην βάζει τα γράμματα στα γραμματοκιβώτια (τα οποία σημειωτέον είναι έξω από το κτήριο και πιο εύκολο από το να μπει μέσα να τα αφήσει) ή τα βάζει αλλά αντί άλλων. πρώτη κίνηση να μιλήσω σε κείνη (δεν θέλω να είμαι κακός απλά να επισημάνω το πρόβλημα). αν δεν πιάσει, πάω παραπάνω.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα παρόμοιο θεματάκι με εναν καραγκιοζη αντιρησια συνειδησης που εκανε εναλλακτική θητεία ως ταχυδρόμος. Μου έχασε (;) συστημένο με επιταγη 4000€, πήγα στην εισαγγελέα (δυνατό milf) καλεσαμε και το διευθυντη του κέντρου διανομής και τον στειλανε τελικά να σκάβει στη ΔΕΥΑ γιατι ειχαν γίνει και άλλα σκηνικα...

Σε άλλη πόλη ειχα συννενοηθεί με τον ταχυδρόμο και μου αφηνε ειδοποιητηρια και 2 εβδομάδες που ηταν αρωωστος και ερχόταν άλλος μου τα πέταγε στην αυλή και φυσικά εσπασε κάτι (όχι ασφαλισμένο) και εγινε χαμος αλλα δεν εβγαλα ακρη οπότε πήρα refund απο τον κινέζο...

Το tip στην περιπτωση σου ηταν πως αυτος που πηγε για σκαψιμο στην ΔΕΥΑ ηταν κληρωτος και οχι μονιμος.

Στους κληρωτους ΑΝΕΤΑ εξαντλουν καθε αυστηροτητα και τυπικοτητα, στους μονιμους κανουν τα στραβα ματια οσο πιο επιδεικτικα χρειαστει.

Δημοσ.

τελικα απο τι φαινεται στα ελτα αμα δεν θελουν να σε εξυπηρετησουν δεν υπαρχει περιπτωση να φυγεις απο εκει μεσα με καποια απαντηση βασισμενη σε αληθεια, εγω μια φορα ειχα παει την προηγουμενη ημερα απο αυτη που λεει το ειδοποιητήριο οτι πρεπει να πας και παει το βρισκει και μου το δινει το πακετο, την επομενη φορα που πηγα παλι ετσι οχι μονο δεν εψαξε(αλλη ηταν) αλλα οσο της ελεγα οτι τη προηγουμενη φορα μια υπαλληλος μπλα μπλα μπλα αρχισε σιγα σιγα να υψωνει και το τονο της φωνης της και να μου λεει οτι πρεπει να ερθω τη ημερομηνια που λεει το χαρτι, ε εγω μετα παιρνοντας αποφαση οτι οσο και να νευριασω οι δημοσιοι υπαλληλοι θα ειναι για παντα δημοσιοι με τη κακη εννοια τα παρατησα και πηγαινα την ημερα που λεει το χαρτι, ηττα

Δημοσ.

τελικα απο τι φαινεται στα ελτα αμα δεν θελουν να σε εξυπηρετησουν δεν υπαρχει περιπτωση να φυγεις απο εκει μεσα με καποια απαντηση βασισμενη σε αληθεια, εγω μια φορα ειχα παει την προηγουμενη ημερα απο αυτη που λεει το ειδοποιητήριο οτι πρεπει να πας και παει το βρισκει και μου το δινει το πακετο, την επομενη φορα που πηγα παλι ετσι οχι μονο δεν εψαξε(αλλη ηταν) αλλα οσο της ελεγα οτι τη προηγουμενη φορα μια υπαλληλος μπλα μπλα μπλα αρχισε σιγα σιγα να υψωνει και το τονο της φωνης της και να μου λεει οτι πρεπει να ερθω τη ημερομηνια που λεει το χαρτι, ε εγω μετα παιρνοντας αποφαση οτι οσο και να νευριασω οι δημοσιοι υπαλληλοι θα ειναι για παντα δημοσιοι με τη κακη εννοια τα παρατησα και πηγαινα την ημερα που λεει το χαρτι, ηττα

αυτο εχει τυχει και σε μενα. :mad:

Δημοσ.

το καλυτερο ειναι που εχουν κοψει (μαλλον βαριουνται) πια να πατανε πανω τη σφραγιδα με το εαν πας την επομενη εργασιμη..οτι πρεπει να πας μετα τις 10πμ (ενω απο την μεθεπομενη ειναι κανονικα απο τις 8πμ) και πηγαινεις πρωι πρωι και σου λενε ''γιατι ηρθες τωρα; η σφραγιδα λεει μετα τις 10!''. ΠΟΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ομως;!;! αφου δεν υπαρχει καμια!! και το δεμα να ειναι εκει και να σου χαμογελαει και να μην στο δινουν γι αυτο που γραφει μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ σφραγιδα!! :mad:

Δημοσ.

τι μαλακιες ομως ειναι αυτες ε? επειδη το λεει η σφραγιδα να μη μπορεις να το παρεις

ποσες ομως φορες εχουν φυγει απο το ποστο τους πριν την ωρα τους ειναι ασχολιαστο

Δημοσ.

Ποτέ ο ταχυδρόμος των ΕΛ.ΤΑ δε χτυπάει το ρημάδι το θυροτηλέφωνο/κουδούνι. Αφήνει την ειδοποίηση κάτω από την πόρτα, λέει πως δε σε βρήκε και φεύγει.

Δε πα να το στέλνουν πόρτα - πόρτα, εγώ πόρτα - ταχυδρομείο πάντα τα λαμβάνω.

Δημοσ.

Ας πω και γω τι πέρασα.

Παραγγέλνω από χρήστη εδώ μέσα ένα τζιτζιφλίκι. Ο άνθρωπος το στέλνει. Ήταν θυμάμαι Τετάρτη αν δε κάνω λάθος. Λέω "Πέμπτη δε μπόρω να κατέβω, οπότε ας πάω Παρασκευή που θα το έχουν στείλει στα σίγουρα, μη πάω και άδικα τη Πέμπτη". Έρχεται η Παρασκευή, έρχομαι και εγώ στο ταχυδρομείο, πουθενά το δέμα. Η... υπάλληλος και καλά έψαξε, αλλά το δέμα δεν ήταν πουθενά. Το λέω στον άνθρωπο που μου το έστειλε και μου λέει θα πάω να δω μήπως έγινε καμιά στραβή και πήγε αλλού. Γυρίζει, με παίρνει τηλ. και λέει ότι το έχει στείλει κανονικά. Πηγαίνει Δευτέρα, πάω στο ταχυδρομείο, η ίδια υπάλληλος, τη κλασική ερώτηση εγώ. Άρχισε να μου λέει κάτι ηλιθιότητες του τύπου "και γιατί δεν έδωσες και τη διεύθυνση του σπιτιού σου;", μα λέω "έδωσα όνομα και ταχυδρομείο" και να λέει "Τώρα το δέμα μπορεί να έχει χαθεί, να κάνει τον γύρο του κόσμου, να είναι στα σύνορα" και άλλες παπαριές. Ε, ξαναπήγε ο άνθρωπος πάλι(!) στο ταχυδρομείο του... είχε πάει Τετάρτη, στέλνω τη μάνα μου γιατί εγώ αν ξαναπήγαινα την υπάλληλο θα τη σκότωνα, και τελικά το δέμα μου ήταν ακριβώς δίπλα της από τη Παρασκευή, απλά η τύπισσα βαριόταν να ψάξει.

Δημοσ.

καλα ολα αυτα που λετε αλλα να κανω και λιγο το δικηγορο του διαβολου.

ποσα σπιτια ειναι αυτα που ΔΕΝ εχουν καν νουμερο απ'εξω? απειρα...

ποσα σπιτια δεν εχουν γραμματοκιβωτιο?? απειρα...

ποσα σπιτια εχουν κλειδωμενη την εξωπορτα?? απειρα..

που να τα αφησει ο κακομοιρης?

οταν ο ταχυδρομος εχει να μοιρασει παρα πολλα γραμματα, αν χτυπηγε το κουδουνι στον καθενα και περιμενε εστω και 2 λεπτα, θα τελειωνε το βραδυ το μοιρασμα.

Δημοσ.

οταν ο ταχυδρομος εχει να μοιρασει παρα πολλα γραμματα, αν χτυπηγε το κουδουνι στον καθενα και περιμενε εστω και 2 λεπτα, θα τελειωνε το βραδυ το μοιρασμα.

Στα σπίτια που έχουν αριθμο, έχουν γραμματοκιβώτιο και η πορτα της εισόδου ειναι ανοιχτη γιατι δεν κανει σωστά τη δουλεια του ο πο..ης; και τα πετάει όλα στην εισοδο, αν δεν χάσει καποια ειδοποιηση.. Ακομα και αυτοι που μοιράζουν διαφημιστικά μπαινουν στον κόπο να βαλουν απο ενα σε καθε γραμματοκιβώτιο..

Δημοσ.

Είμαι σε μονοκατοικία. Το γραμματοκιβώτιο μου είναι απ'έξω από την εξώπορτα. Γιατί πρέπει να τα βρίσκω πεταμένα στην είσοδο; Δε μπορεί να σκύψει να τα χώσει μέσα; Για αυτό πληρώνεται άλλωστε.

Δημοσ.

Είμαι σε μονοκατοικία. Το γραμματοκιβώτιο μου είναι απ'έξω από την εξώπορτα. Γιατί πρέπει να τα βρίσκω πεταμένα στην είσοδο; Δε μπορεί να σκύψει να τα χώσει μέσα; Για αυτό πληρώνεται άλλωστε.

same here βασικα πληρώνονται να τα φερνουν ολα σπιτι οχι να σου φερνει ειδοποίηση να πας να το παρεις εσυ, εκτος αν δεν σε βρει, για πακετα μιλαω ε

Δημοσ.

αν ειναι να κατεβαινει απο το μηχανακι σε καθε σπιτι που ειναι να μοιρασει γραμματα.... ειναι πολυ κουραστικο!

ανεβα-κατεβα ολη μερα δε παλευεται....

και γω σε μονοκατοικια ειμαι αλλα το γραμματοκιβωτιο το εχω απο την εξω πλευρα στο πεζοδρομιο.

ετσι περναει με το μηχανακι, πανω στο πεζοδρομιο, σταματαει και το βαζει στο γραμματοκιβωτιο και ολα μια χαρα.

ο απεναντι που δεν εχει γραμματοκιβωτιο, του τα πεταει στην αυλη.

τι αλλο επρεπε να κανει δηλαδη? εγω το βρισκω λογικο.

Δημοσ.

Αυτό λέω ρε Aledjo. Και μένα με το μηχανάκι μια κίνηση είναι. Άλλες φορές τα βρίσκω στο γραμματοκιβώτιο, άλλες τα πετάει. Ανάλογα τις καυλ#μάρες του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...