The_Judas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/USB-2-0-Digital-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver-/320617738900?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa64e7294 Εχω αυτό το DVB-T tuner από το ebay. Είναι επιλεκτικό στα ψηφιακά κανάλια που παίζει. Skai-Star-mega παίζουν πολύ καλά, ενώ τα κρατικά και ο Ant1 παίζουν με πολλά κολλήματα. Εχω δοκιμάσει διαφορετικό λογισμικό με το ίδιο αποτέλεσμα. Τι μπορεί να φταίει;;
TheELF Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αναλόγως την περιοχή σου,πρέπει να πιάνεις καλό σήμα και από τους δύο πομπούς που έχουμε εδώ στο σαλόνικα για να πιάνεις όλα τα κανάλια,ή τέλος πάντων πρέπει να σαρώσεις και να δεις από που τα πιάνεις ποιο καλά,και κάτι άκουγα και για άλλο πομπό από το λιμάνι αλλά δεν ξέρω αν κάναν κάτι. Στην ανάγκη θα πρέπει να βάλεις και δεύτερη κεραία(των <15€) ή να φτιάξεις αυτήν που έχεις για να τα πιάνεις όλα καλά. Αν παίρνεις μόνο από την μικρούλα που έχει στην φωτό,να χαίρεσαι που πιάνεις καν κάτι.
The_Judas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το έχω συνδέσει με κανονική κεραία όχι με την μικρή... Τα κανάλια τα έχω βρει όλα. Τα μισά περίπου τα παίζει. Στα υπόλοιπα έχει πολλά σπασίματα. Στην τηλεόραση δεν έχει πρόβλημα η κεραία του σπιτιού, τα παίζει κανονικά.
TheELF Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν πας στην σελίδα της digea ιδιώτης-> ψηφιακή tv στην πόλη μου-> Θεσσαλονίκη σου λέει τι πιάνεις από φιλίππειο και τι από χωρτιάτι,αφού πιάνεις και τα αναλογικά πιάνεις από το δεύτερο οπότε αν βάλεις και δεύτερη κεραία που να είναι ευθυγραμμισμένη με το φιλίππειο ενδέχεται να τα πιάνεις καλλίτερα από εκεί,μπορεί ήδη να τα πιάνεις και από εκεί αν σου τα βγάζει διπλά στην λίστα.
The_Judas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Στην τηλεόραση πιάνω τόσο τα αναλογικά όσο και τα ψηφιακά χωρίς πρόβλημα. Στον υπολογιστή έχω κάρτα μόνο για τα ψηφιακά. Εκεί όμως τα μισά τα λαμβάνει με χαμηλό σήμα ενώ τα υπόλοιπα στο 100%. Αν ήταν θέμα κεραίας δεν θα είχα πρόβλημα και στην τηλεόραση; mega-star-europe-tv5 παίζουν στον η/υ. Τα υπόλοιπα όχι. Τα βρίσκει αλλά με χαμηλό σήμα.
TheELF Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Τώρα κανονικά θα έπρεπε να δοκιμάσεις το usb στην πρίζα που παίζει η TV για να σιγουρευτείς αλλά μάλλον έρχεται αρκετό σήμα στο διαμέρισμα αλλά όχι μέχρι το δωμάτιο σου. Αν είναι προσωπική κεραία μπορείς να βάλεις ενισχυτή- ή -ιστού πάνω στην ταράτσα ή -γραμμής μέσα στο δωμάτιο σου. Αν το συνδέεις στην ίδια πρίζα με την TV και πάλι δεν πιάνει τότε απλά έχει ποιο αδύναμο tuner οπότε χρειάζεται περισσότερο σήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα