alexkoukou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Παίδες καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σας εύχομαι, Έχω που λέτε την μητρική Asus P5G41M-LX και κάποια σιδεράκια από την βάση του επεξεργαστή και έκατσα και τα ίσιωσα σχεδόν όλα αλλά το ένα έχει σπάσει και δεν διαβάζει τον επεξεργαστή και γιαυτό δεν ανοίγει ο υπολογιστής μου ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ???
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αν εννοείς ότι έσπασες τα Pins που κουμπώνουν τον επεξεργαστή πάνω στην μητρική μάλλον δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Πας για νέο cpu
alexkoukou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 γιατί νέο cpu φίλε? η μητρική έχει το πρόβλημα έτσι κι αλιώς έχω δοκιμάσει άλους 2
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 γιατί νέο cpu φίλε? η μητρική έχει το πρόβλημα έτσι κι αλιώς έχω δοκιμάσει άλους 2 Μαρίκα νόμιζα ότι έσπασες τα ποδαράκια του cpu. Ε τότε άλλη μητρική
alexkoukou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 μα το socket Μου είναι 775 πως να στραβώσω τα ποδαράκια του?
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ρε συ κάτσε να καταλάβω. ποδαράκια απο ΠΟΥ έσπασες; Από το cpu σωστά; Και δε δουλεύει τώρα δε τον αναγνωρίζει η μητρική, καλά δε κατάλαβα;
Obsidian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 "Φίλε1983", στο socket 775 τα pins είναι στη motherboard, όχι στη CPU όπως είναι στην AMD. Οπότε πηγαίνει για αλλαγή motherboard.
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ρε φίλε έχω πιει που έχω πιει μπέρδε way Η κατάσταση. Ας αλλάξει αυτό που στράβωσε τεσπα να τελειώνουμε btw χρόνια πολλά είπαμε;
Obsidian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) ρε φίλε έχω πιει που έχω πιει μπέρδε way Η κατάσταση. Ας αλλάξει αυτό που στράβωσε τεσπα να τελειώνουμε btw χρόνια πολλά είπαμε; Χρόνια πολλά Μαρίκα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2012 από Obsidian
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα