BRAXOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 γεια χαρα σε ολους και καλη χρονια. εκανα την 1η μου αγορα απο ebay με paypal. το εκανε shiping αυτος αλλα δεν εχει tracking id. τι πρεπει να κανω;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Υπομονή! Δεν έχουν όλες οι αγορές tracking id.
BRAXOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εχει αργησει λιγακι αλλα ειναι και οι γιορτες... δεν εχω ξανα αγορασει για αυτο...ελεγα με το id να μπω στα ελτα να το βρω αλλα δεν... θα περιμενω κανα 2 μερες ακομα και μετα θα το ακυρωσω. οχι πως ξερω πως να το κανω αλλα το forum να ειναι καλα...
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εχει αργησει λιγακι αλλα ειναι και οι γιορτες... δεν εχω ξανα αγορασει για αυτο...ελεγα με το id να μπω στα ελτα να το βρω αλλα δεν... θα περιμενω κανα 2 μερες ακομα και μετα θα το ακυρωσω. οχι πως ξερω πως να το κανω αλλα το forum να ειναι καλα... Κάνε υπομονή. Παράγγειλα στις 13 Δεκεμβρίου και ήρθε σήμερα ειδοποιητήριο... Και όπως είπε πιο πάνω ο _BASSstarlet_ δεν έχουν όλες οι αποστολές που κάνουν id
ponaei8anasi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Εξαρταται φιλε μ και από ποια χωρα παραγγελνεις.... Πχ το τελευταιο διμηνο εκανα καποιες παραγγελιες από αγγλια και εκαναν να ερθουν στα χερια μ 10 μερες μαζι με τα σ-κ.
BRAXOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αγγλια και εγω και σε μικρη συσκευασια (δεν ξερω αν παιζει ρολο). Θα περιμενω. Σας ευχαριστω ολους!
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αγγλία και εγώ και μόλις παρέλαβα και το δεύτερο που περίμενα. Οπότε όπως είπα κάνε υπομονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα