cons1985 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά. Προσπαθώ να συνδέσω ταυτόχρονα 2 usb headsets στο pc μου, αλλά δυστυχώς δεν... Έψαξα και στο google αλλά τζίφος. Τα ακουστικά που έχω είναι logitech, επίσης δεν με απασχολεί αν θα δουλεύουν ταυτόχρονα και τα 2 μικρόφωνα.
TheELF Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μήπως είναι δυο ίδια και δεν μπορεί να καταλάβει ο driver ότι υπάρχουν δύο;Δεν διαλέγεις δηλαδή θύρα,ή μήπως απλά δεν το βρήκες πως γίνεται;
cons1985 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Τα ακουστικά είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο. Το pc τα αναγνωρίζει σαν logitech headset1 και logitech headset 2.
SwAToNeR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αν θες να παίξουν και τα δύο παράλληλα, δε νομίζω να γίνεται. Πας και δηλώνεις οτι ο ήχος θα πηγαίνει πχ απο το device headset 1 ή 2 δε γίνεται και στα δύο μαζί.
cons1985 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ πιστεύω πως δεν είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο....Απλά έλεγα μήπως κάποιος από εδώ μέσα το έχει κάνει και μπορούσε να με βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα