Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σαν τιμή είναι καλή άλλα χωρίς αέρα αξίζει?

Όταν λες χωρίς αέρα?

Οκ ψάχνωντας κατάλαβα εδώ 175€.Βέβαια δεν ξέρω αν σε αυτά πάει η εστία πακέτο. Το περίεργο είναι πως στη μέση του φούρνου (στην εικόνα) σίγουρα έχει φουρφούρι οπότε...πως δεν έχει αέρα.

Δημοσ.

Όταν λες χωρίς αέρα?

Οκ ψάχνωντας κατάλαβα http://mixailidou.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=462&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=53

εδώ 175€

Αυτή που έβαλες είναι χωρίς τις κεραμικές εστίες. Μάλλον έχουν κάνει λάθος στη τιμή γιατί έχουν την ίδια τιμή με και χωρίς τις κεραμικές εστίες ΛΙΝΚ.

Οι εστίες μόνο έχουν 200 ευρώ ΛΙΝΚ.

Δημοσ.

Στα χαρακτηριστικά δεν αναφέρει ψήσιμο με αέρα!

πάντως επειδή η τιμή είναι όντως πολύ καλή και ψαχνόμουνα για κουζίνα, εγώ την τσίμπησα!

Ας ελπίσουμε να στείλουν το σέτ στην τιμή που αναφέρεται, ειδάλως bye bye!

Δημοσ.

Παιδες την εχω την κουζινα και δεν εχει ανεμιστηρα, μονο αντιστασεις εχει. η τιμη ειναι πολυ καλη, εγω την ειχα παρει 299.

Δημοσ.

...την ειχα παρει 299.

"Διορθωθηκε" τωρα και πραγματι γυρισε στα 299... πανω που αποφασισαμε να παραγγειλουμε (!αργησαμε!).

Λογικα οποιος την τσακωσε στα 190 θα την παραλαβει.

• Moderators
Δημοσ.

Μια ευγενικη χορηγια της bestpr. Μην σας μπερδευει που αλλαζουμε κανενα avatar για ξεκαρφωμα! :P

(παντως 1-2 φορες βρηκα με το bestpr κατι που το σκρουτζ δεν εβρισκε. Η διαφημιση και ο τροπος με χαλαει, οχι το συγκεκριμενο μαγαζι!)

Δημοσ.

μου ρθε επιβεβαίωση παραγγελίας για παραλαβή 10/01 άλλα δεν λέει τί περιέχει η παραγγελία.

θα περιμένω, αν μου έρθει κανονικά καλώς ειδάλως πρίν ξεφορτώσουν θα τα πάρουν πίσω!!!

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα ένα σετ χτες λίγο πριν αλλάξουν την τιμή!!! Χίλια ευχαριστώ στο χρήστη TROFOS. Ήδη πλήρωσα και θα την στείλουνε άμεσα!

Όποιος δεν πρόλαβε παραδόξως πριν λίγα λεπτά που τσέκαρα επανήλθε η προσφορά!! Τέλικά μήπως δεν ήταν "λάθος"; Περίεργο!!!!!

Link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...