trofos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Σετ εντοιχιζόμενο FCO105X Inox, που αποτελείται από κουζίνα χωρητικότητας 53lt και κεραμική εστία 60εκ στα 190€ από τα ElectroWorld.
samniotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Σαν τιμή είναι καλή άλλα χωρίς αέρα αξίζει?
xouzel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Σαν τιμή είναι καλή άλλα χωρίς αέρα αξίζει? Αστειεύεσαι ;; Για 190€ ;;;
kamui Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Σαν τιμή είναι καλή άλλα χωρίς αέρα αξίζει? Όταν λες χωρίς αέρα? Οκ ψάχνωντας κατάλαβα εδώ 175€.Βέβαια δεν ξέρω αν σε αυτά πάει η εστία πακέτο. Το περίεργο είναι πως στη μέση του φούρνου (στην εικόνα) σίγουρα έχει φουρφούρι οπότε...πως δεν έχει αέρα.
panagiotisr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Όταν λες χωρίς αέρα? Οκ ψάχνωντας κατάλαβα http://mixailidou.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=462&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=53 εδώ 175€ Αυτή που έβαλες είναι χωρίς τις κεραμικές εστίες. Μάλλον έχουν κάνει λάθος στη τιμή γιατί έχουν την ίδια τιμή με και χωρίς τις κεραμικές εστίες ΛΙΝΚ. Οι εστίες μόνο έχουν 200 ευρώ ΛΙΝΚ.
samniotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Στα χαρακτηριστικά δεν αναφέρει ψήσιμο με αέρα! πάντως επειδή η τιμή είναι όντως πολύ καλή και ψαχνόμουνα για κουζίνα, εγώ την τσίμπησα! Ας ελπίσουμε να στείλουν το σέτ στην τιμή που αναφέρεται, ειδάλως bye bye!
pblithis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Παιδες την εχω την κουζινα και δεν εχει ανεμιστηρα, μονο αντιστασεις εχει. η τιμη ειναι πολυ καλη, εγω την ειχα παρει 299.
giorginho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ...την ειχα παρει 299. "Διορθωθηκε" τωρα και πραγματι γυρισε στα 299... πανω που αποφασισαμε να παραγγειλουμε (!αργησαμε!).Λογικα οποιος την τσακωσε στα 190 θα την παραλαβει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μια ευγενικη χορηγια της bestpr. Μην σας μπερδευει που αλλαζουμε κανενα avatar για ξεκαρφωμα! (παντως 1-2 φορες βρηκα με το bestpr κατι που το σκρουτζ δεν εβρισκε. Η διαφημιση και ο τροπος με χαλαει, οχι το συγκεκριμενο μαγαζι!)
samniotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 μου ρθε επιβεβαίωση παραγγελίας για παραλαβή 10/01 άλλα δεν λέει τί περιέχει η παραγγελία. θα περιμένω, αν μου έρθει κανονικά καλώς ειδάλως πρίν ξεφορτώσουν θα τα πάρουν πίσω!!!
lakisss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 μια και μιλαμε για κουζινες λεω να παρω στη μανα μου αυτη http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=20471 το μονο που με απασχολει ειναι οτι ειναι ενεργειακης κλασης Β τι λετε αξιζει???
panagiotisr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγώ παρήγγειλα ένα σετ χτες λίγο πριν αλλάξουν την τιμή!!! Χίλια ευχαριστώ στο χρήστη TROFOS. Ήδη πλήρωσα και θα την στείλουνε άμεσα! Όποιος δεν πρόλαβε παραδόξως πριν λίγα λεπτά που τσέκαρα επανήλθε η προσφορά!! Τέλικά μήπως δεν ήταν "λάθος"; Περίεργο!!!!! Link
cabdik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 καλη τιμη, δεν εχει αερα. με αερα ειναι αλλο μοντελο
VasKag Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εγω γιατι τη βλεπω ακομα στα 190 στο site του electro?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα