Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανει 2 partition στο σκληρο μου ενα μεγαλο και ενα μικρο. Επειδη ο μεγαλος ειχε πολυ χωρο ειπα να τον μειωσω και να βαλω στον μικρο. Επειδη ομως τα windwos δεν μπορουσαν να κανουν shrink ενω ειχα κανει ανασυγκροτηση ειπα να κατεβασω το partition magic 8.0 απο εδω. Οταν το εγκατεστησα κατα την εκτελεση μου εβγαλε μερικα παραθυρα που ελεγαν ο δισκος εχει προβλημα στο ταδε σημειο θελετε να επιδοoρθωθει? Και πατουσα ναι. Μετα μου ειπε οτι δεν μπορει να αρχισει επειδη δεν αναγνωριζε το ονομα του δισκου. Μετα απο λιγο αρισαν να εξαφανιζονται τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας οποτε το εκλεισα κατευθειαν απο το κεντρικο κουμπι. Τωρα οταν παω να το ανοιξω κολλαει στο φορτωμα βγαζει μπλε οθονη για 0.1 second κανει restart και δεν μπορω να μπω σε safe mode. Εκανα εκινηση απο το cd των windows αλλα δεν μπορει να κανει επιδορθωση εκκινησης system restore η εγκατασταση επειδη δεν βλεπει τιποτα παρα μονο ενα partition 100mb και ενα αλλο το system recovery απο το οποιο δε μπορω να κανω recovery. :( Λογικα εχω παρει ιο αλλα πως καταφερε να μου καταστρεψει σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα τα παντα?

Δημοσ.

Δεν έπιασες ιό,η επιδιόρθωση από το partition magic την έκανε την ζημιά.

Έχεις άλλον Η/Υ ή άλλον σκληρό που μπορείς να βάλεις windows έστω προσωρινά;;

Δημοσ.

Μπορείς να τον συνδέσεις σαν δεύτερο και με το testdisk να δοκιμάσεις να ξανά βρεις τα διαμερίσματα, εναλλακτικά σώσε τα σημαντικά σου αρχεία με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης π.χ. active@file recovery ή αν θες ελεύθερο το recuva και έπειτα τον ξανά χτίζεις από την αρχή,νέα windows και τα πάντα.

Δημοσ.

Μιας και ξέρω το μοντέλο του σκληρού και σε ποιον σταθερό θα το βάλεις...... ^_^

αν είναι απλός sata λογικά θα έχεις κάποια θήρα να τον βάλεις και μπορείς προσωρινά να βγάλεις κάποιο cd/dvd π.χ. για να πάρεις τα καλώδια από εκεί,αν δεν έχεις εξτρά.

Δημοσ.

Με το testdisk δε καταφερα να εκκινησουν τα windows ομως εκανα backup και εμφανιστηκαν ολα τα partition κατα την νεα εγκατασταση τους. Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...