Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα πάντως τι εννοείς. Ειλικρινά το λέω, όχι ειρωνικά.

Τέλος πάντων, εσύ συνέχισε να συμβουλεύεις τον κόσμο. Καλά κάνεις. Άσε με εμένα με τις εξαρτήσεις μου και μόλις αρρωστήσω, ξες. Κλέφτες θα γίνετε..

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικα δεν ειμαι κατα του καπνισματος.

Ειμαι φανατικα κατα των (Ελληνων) καπνιστων.

Γιατι

-δεν σεβονται το γεγονος οτι στον χωρο τους μπορει να ειναι καποιος που δεν καπνιζει και δεν προσεχουν που παει ο καπνος τους

Ελπίζω να μη συμπεριλαμβάνεις και το σπίτι τους, χρησιμοποιώντας τον όρο "στο χώρο τους".

Για τα υπόλοιπα μέρη είμαι μαζί σου, αλλά αν τολμήσει ο οποιοσδήποτε να "μου την πει" επειδή τον ενοχλεί ο καπνός μου, ενώ βρίσκεται στο σπίτι μου, θα πέσει τρελό γέλιο (για να μην πω ότι θα πέσει ο ίδιος από το παράθυρο και ακουστώ υπερβολικός)

Δημοσ.

Βρωμάει και ζέχνει όλος ο χώρος (καφετέρια, μπαράκι). Ο εξαερισμός ανύπαρκτος εννοείται.

Καλά εδώ φταίνε οι διάφοροι επιχειρηματίες του χώρου. Τώρα που θα ακριβήνει και το ρεύμα ...

Μας βλέπω στα σκοτάδια. Πολύ ρομαντικό.

Δημοσ.

οσο και να χτυπιούνται οι καπνιστες με διαφορες δικαιολογιες αυτο που κανουν ειναι καθαρα 100% εις βαρος των γυρων τους, και ειναι 100% ενοχλητικο. Και γω οταν βγαινω εξω, τυχαινει καμια φορα κανενος καπνιστη ο καπνος να μου ρχετε κατεφθειαν στα μουτρα, και αμα γινει πανω απο μισαωρο με πιανει πονοκεφαλος γιατι δεν ειμαι συνηθισμένος, και του ζηταω παντα να το σβησει αγριεμενος για λογους υγειας. Να επανελθει ο νομος αμεσα.

Δημοσ.

Εχω βρει τη λύση εδώ και καιρό αλλά οι αρμόδιοι δεν ακούνε <_<

Λοιπόν! Μια εβδομάδα μέσα μια έξω. Σοβαρα τώρα... μια εβδομάδα καπνιστών ελεύθερα στα μαγαζια και μια να απαγορεύεται... και τα μαγαζια θα έχουν πελατεία και όλοι θα πηγαίνουμε όπου θέλουμε. :D

Δημοσ.

δηλαδή το κάπνισμα δεν είναι μαγκιά;

Μαγκιά ως προς τι; Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με τον εαυτό του. Αν τον κάνει να νιώθει καλά, το κάνει, αρκεί να μην ενοχλεί και τους άλλους. Αν το κάνει απλά για μαγκιά, ε, τότε είναι ψιλομαλάκας.

Δημοσ.

Στα Ιωαννινα ενα ζαχαροπλαστει/καφε ..Πολυ6 ωραιο αλλα δεν μπορω να πω ονομα ..τους καπνιστες τους υποχρεωνει να βγαινουν εξω να πινουν το καφε τους ή να τρωνε το γλυκο τους ή μεσα χωρις να αναψουν καν τσιγαρο..

Δεν μπορει να πας να φας μια βαφλα ή ενα γλυκο και ο αλλος να εχει την τσιγαρουντα αναμμένη..

Και το αλλο το κουλο που κανανε απεργια τα καταστηματα για την απαγορευση του τσιγαρο ..ελεος..

Δημοσ.

Και το αλλο το κουλο που κανανε απεργια τα καταστηματα για την απαγορευση του τσιγαρο ..ελεος..

καλά αυτό σε παραξένεψε; εδώ κάνανε απεργία οι ταρίφες και οι περιπτεράδες για να μη βάλουν ταμιακές!

Δημοσ.

Θεε μου τι ερωτηση...Ισως γιατι εκτος του οτι καταστρεφει την υγεια, προκαλει προωρη γηρανση, κιτρινα χερια και δοντια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις ?Και την οικονομικη καταστροφη που την βαζεις ?

Το πρωτο τσιγαρο προκαλει ενοχληση.Και το 2ο τσιγαρο διωχνει αυτη την ενοχληση.Ωστοσο η ενοχληση ξαναεπιστρεφει κ.ο.κ

Καλυτερα να καπνισω χορτο, που δεν προκαλει ενοχληση αλλα ευφορια, αμα ειναι να καπνισω κατι.

Προσωπικα μισω το τσιγαρο, τον καπνο και ειδικα καποιον να μου μιλαει και να μυριζει η αναπνοη του καπνιλα.

Εχω χρονια αλλεργικη ρινιτιδα, και αν μυρισω καπνο ενω ειναι σε εξαρση μου ρχεται να παρω ενα σφυρι και να αρχιζω να βαραω τη μυτη μου για να ηρεμισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...