Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

topic από τον Andreas2 που έχει φτάσει 100+ posts και δεν έχει φάει ακόμα λουκέτο? IMPOSSIBLE!

IBTL...

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

topic από τον Andreas2 που έχει φτάσει 100+ posts και δεν έχει φάει ακόμα λουκέτο? IMPOSSIBLE!

IBTL...

Οχι ακομη ρε, πρεπει να μαθουμε πρωτα το επαγγελμα του Φιλιππου, και να δουμε αν ειναι ενεργητικος η παθητικος (καπνιστης ε )

Δημοσ.

Οχι ακομη ρε, πρεπει να μαθουμε πρωτα το επαγγελμα του Φιλιππου, και να δουμε αν ειναι ενεργητικος η παθητικος (καπνιστης ε )

Τυχαίνει συχνά να είμαι παθητικός (καπνιστής, ε), αλλά μετά τσούζει (το μάτι μου, ε).

Δημοσ.

Μαλλον ειναι ενεργοπαθητικος. Δουλευει δηλαδη και τα δυο καναλια :mrgreen:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Νέο «σαφάρι» ελέγχων για το κάπνισμα

Οι μανιώδεις καπνιστές που είχαν συνηθίσει το τελευταίο διάστημα να καπνίζουν παντού ελέω αδυναμίας των ελεγκτικών μηχανισμών να εντοπίσουν τους παραβάτες, θα πρέπει μάλλον να χάσουν τη συνήθειά τους αυτή καθώς με εντολή του υπουργείου Υγείας ξεκινούν εντατικοί έλεγχοι για την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου. Ποιοι θα μπουν πρώτα στο στόχαστρο;

Οι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων με ζωντανή μουσική που είχαν τη δυνατότητα όλο το προηγούμενο διάστημα να προμηθευτούν το ειδικό «τσιγαρόσημο» αλλά δεν το αγόρασαν, ώστε νομίμως να επιτρέπουν στους θαμώνες τους να ανάβουν τσιγάρο.

Τους άμεσους ελέγχους θα ξεκινήσουν οι λεγόμενοι «ράμπο» Υγείας του σώματος Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ).

Και στην περίπτωση αυτή βεβαίως στόχος είναι η είσπραξη χρημάτων καθώς όπως παραδέχτηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, δεν επετεύχθησαν τα έσοδα που είχαν υπολογισθεί. «Θέλαμε να έχουμε ελάχιστη είσπραξη 40 εκατ. ευρώ αλλά δυστυχώς συγκεντρώσαμε μόνο 2, 3 εκατ. ευρώ».

Μετά τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα που δεν προμηθεύτηκαν το ειδικό σήμα που τους δίνει το δικαίωμα να επιτρέψουν το κάπνισμα με ειδική διαρρύθμιση βέβαια, σειρά θα έχουν οι καφετέριες και τα μπαρ με το κίνδυνο βέβαια πολλά να βάλουν λουκέτο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

http://www.iatropedia.com/articles/read/958

Δημοσ.

Καπνίστε όσο θέλετε αρκεί να μην ενοχλήτε αυτούς που δεν καπνίζουν. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις για έναν καφέ και οι καπνίζοντες να θεωρούνε δικαίωμα τους να καπνίζουνε ενώ οι μη καπνίζοντες αν πουνε τίποτα να πέρνουν απαντήσεις του στυλ "πήγαινε σπίτι σου αμα δεν γουστάρεις" ή "ε τί να κάνουμε φιλαράκι καφές και τσιγάρο πάνε μαζί". Στα m&ms μου αμα πάνε μαζί μεγάλε. Οπως πλήρωσες εσύ έτσι πλήρωσα και έγώ για να πιώ τον καφέ μου και όπως δεν σε ενοχλώ μην με ενοχλείς.

Δημοσ.

Ναι, τίποτα άλλο? Μήπως θες να σταματάνε και στις διαβάσεις για να περάσεις?

Αυτή η "ατάκα" πρέπει να εκτυπωθεί σε ένα τεράστιο πανό 20χ8 μέτρα, να προβληθεί σε κάποια κεντρική πλατεία και ομογενείς συμπολίτες να χειροκροτάνε και να επικροτούν με την ίδια ένταση και συχνότητα όπως έκαναν μετά από κάθε εκλογή κόμματος.

Σε λίγες δεκαετίες μάλιστα να γίνει ορόσημο και ιστορικό στοιχείο για την πολιτισμική κουλτούρα της Ελλάδας του 21του αιώνα.

Επί του θέματος, δεν ασχολήθηκα ποτέ ώστε να μπορώ να έχω διαθέσιμα χρήματα για να αγοράζω με άνεση iphone, laptop, όχημα, τακτικές πίτσες, καφέ στα starbucks και ό,τι άλλη βιολογική ουσιά μου εισρέει στα εγκεφαλικά μου κύτταρα και μου εξυψώνει την σεξουαλική δίψα για υπερπολυτελή αγαθά.

Δημοσ.

Καπνίστε όσο θέλετε αρκεί να μην ενοχλήτε αυτούς που δεν καπνίζουν. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις για έναν καφέ και οι καπνίζοντες να θεωρούνε δικαίωμα τους να καπνίζουνε ενώ οι μη καπνίζοντες αν πουνε τίποτα να πέρνουν απαντήσεις του στυλ "πήγαινε σπίτι σου αμα δεν γουστάρεις" ή "ε τί να κάνουμε φιλαράκι καφές και τσιγάρο πάνε μαζί". Στα m&ms μου αμα πάνε μαζί μεγάλε. Οπως πλήρωσες εσύ έτσι πλήρωσα και έγώ για να πιώ τον καφέ μου και όπως δεν σε ενοχλώ μην με ενοχλείς.

Κι αν η γυναικα των ονειρων σου ειναι μανιωδης καπνιστρια τι θα κανεις? θα την ανεχεσαι για μια ζωη:D

Δημοσ.

ειμαι κατα του καπνισματος κατα βαση λογω υγειας και κατα δευτερον γιατι μ ενοχλει η μυρωδια του. με ενοχλει αφανταστα να πηγαινω σε καφετεριες και να βρωμαω τσιγαριλα, αλλα δυστυχως δεν μπορω να παραπονεθω αφου ο νομος περι καπνισματος δεν εχει εφαρμοστει. θεωρω εντελως λαθος επειδη καποιος επιλεγει να καπνιζει και να κανει κακο στο εαυτο του, με το στανιο να υποβαλλει και τους γυρω του στο ιδιο κακο. μακαρι να εφαρμοζοταν ο νομος.. εδω ομως ειναι ουγκαντα, οχι ευρωπη (εχω γυρισει αρκετες ευρωπαικες πολεις και σε οποια καφετερια εκατσα δεν καπνιζε κανενας). :mrgreen:

Δημοσ.

Κι αν η γυναικα των ονειρων σου ειναι μανιωδης καπνιστρια τι θα κανεις? θα την ανεχεσαι για μια ζωη:D

Τότε δε θα ήταν η γυναίκα των ονείρων του...

Δημοσ.

Θα ηταν των ονειρων του. Το συγκεκριμενο ονειρο ομως θα ηταν εφιαλτης.

On topic, εγω επιλεγω ποιες ουσιες θα βαλω στον οργανισμο μου και με ποιον τροπο. Δεν νομιζω οτι θελω να επιλεγεις εσυ για μενα στο τι θα μπαινει στον οργανισμο μου.

Δημοσ.

Δηλαδη το βασικο σου κριτηριο για τις γυναικες ειναι το εαν καπνιζουν ή οχι? Αυτο μετραει πανω απ ολα τ αλλα? Λιγο δυσκολο αν και βεβαια λιγο-πολυ ολοι εχουμε τις ανωμαλιες μας :mrgreen:

Θα μπορουσες ομως να της τραγουδησεις το γνωστο ασμα "ή το τσιγαρο ή εγω, τελεσιγραφοοο..."

http://www.youtube.com/watch?v=L1ah2I06_hY

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...