Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Είμαι 43 ετών. Δούλευα στην Ελλάδα επί 20 σχεδόν χρόνια (ως υπάλληλος). Όταν, προ τετραετίας, απολύθηκα από την τελευταία μου δουλειά με αιτιολογικό την ανάγκη μείωσης προσωπικού, πήρα την αποζημίωσή μου - 6 χιλιάρικα πάνω κάτω - και έβαλα όλα τα δεδομένα στο τραπέζι (δύο ήταν όλα κι όλα) : - Στα 39 μου, οι ελπίδες να προσληφθώ ξανά στο αντικείμενό μου, ακόμα και με μικρότερο μισθό, αποδεικνύονταν ελάχιστες, έως ανύπαρκτες. - Τα 6 χιλιάρικα που είχα στα χέρια μου, δεν έφταναν ούτε για "ζήτω", προκειμένου να σκεφτώ την οποιαδήποτε "επιχειρηματική επένδυση" στην Ελλάδα. Τα μάζεψα λοιπόν, χαιρέτησα τον κόσμο μου και βρέθηκα μαζί με τη γυναίκα μου στη Γεωργία, όπου - ακόμα και σήμερα, αλλά πολύ περισσότερο τότε - τα €6,000 αποτελούν υπολογίσιμο κεφάλαιο. Αγόρασα 3 μεταχειρισμένα mini bus με 1,5 χιλιάρικο το καθένα, προσέλαβα 3 οδηγούς και άρχισα να καλύπτω ένα τμήμα του δικτύου της τοπικής συγκοινωνίας στην πόλη μου. Εδώ και ένα χρόνο, τα 3 αυτοκίνητα έχουν γίνει 6 και - δεδομένου και του χαμηλού κόστους ζωής εδώ - μου επιτρέπουν να ζω παραπάνω από άνετα. Παράλληλα, δίνω δουλειά σε 6 ανθρώπους, με μισθό ...τριπλάσιο από το μέσο εγχώριο μισθό. Από την Ελλάδα έφυγα, παίρνοντας όλο το ρίσκο να χάσω όσα λεφτά είχα - τα οποία δεν τα λες και πολλά, αλλά για 'μένα ήταν ό,τι είχα και δεν είχα... - αφού διαπίστωσα ότι δεν είχα καμία προοπτική αν έμενα. Έκανα μια σωστή επιλογή / επένδυση και μου βγήκε σε καλό. Αυτά, ως βασικές πληροφορίες. Πάμε στις ερωτήσεις τώρα: 1) "αμα θες ελα ελλαδα να δουμε αν θα καταφερεις να κανεις καποια δουλεια";;; Πόσο ανόητος θα έπρεπε να είμαι, για να κάνω μια τέτοια κίνηση; 2) Προς τι το ειρωνικό υφάκι, του στυλ "καλη λυση βρηκες...ψηφιζαμε κλεφτες...κλεβαμε κι εμεις λιγο...καταστρέψαμε την Ελλάδα και τώρα την κάνουμε στο εξωτερικό"; Προσωπικά, δεν ψήφισα ούτε μία φορά κανένα από τα ρεμάλια που έχουν γαμήσει την Ελλάδα δίχως σάλιο, δεν έκλεψα ούτε δραχμή ποτέ και από κανέναν, ούτε συνέβαλα στην ...καταστροφή της Ελλάδας. Ειδικά για το τελευταίο, δεν είχα χρόνο: Επί 20 χρόνια, δούλευα 14 ώρες ημερησίως, για να φτάσω στα 39 μου να έχω το ιλιγγιώδες ποσό το οποίο ανέφερα πριν και τίποτε άλλο, υλικό ή όχι. Σε ποιο σημείο ακριβώς σε χαλάει η "λύση που βρήκα"; Μήπως στο ότι απέδωσε, αντί να πάει άπατη και να με πάρει ο διάολος; Έστω ότι στάθηκα απλά και μόνο τυχερός. Που ακριβώς βρίσκεται η ένστασή σου; Στο ότι αποκαλώ "τεμπελόσκυλα" αυτούς που δε θέλουν - και όχι αυτούς που δε μπορούν να βρουν δουλειά, νιοστή + 1 φορά, αλλά στο βρόντο και πάλι... - να δουλέψουν και προτιμούν το αραλίκι στον καφενέ και την άνευ κόστους φιλοσοφία; Αυτούς μάγκα μου, τους έβριζα ανέκαθεν, τόσο όταν ξεσκιζόμουν στα 14ωρα ορθοστασίας κάθε μέρα, όσο και στις - μικρές - ενδιάμεσες περιόδους που είχα μείνει χωρίς δουλειά. Σκουπίδια ήταν τότε, σκουπίδια είναι σήμερα, σκουπίδια θα είναι πάντα. Όσο για "το μπουρδελο που αφησαμε πισω", δεν ξέρω τι κάνατε οι υπόλοιποι - λέω "κάνατε", απλά επειδή λες "αφήσαμε" - αλλά όσο αφορά στο τι έκανα εγώ, εγώ απλά το άφησα πίσω. Δεν έβαλα όμως ούτε το ελάχιστο λιθαράκι προκειμένου να δημιουργηθεί. Αυτάάάά!!! συνεχιζεις να αγνοεις τη κατασταση της ελλαδας συνεχιζεις να κρινεις ατομα που δεν ξερεις συνεχιζεις να τους βριζεις κιολας οσο ευκολα μπορεις να βριζεις αυτους λεγοντας τους αεργους η οτι αλλο,το ιδιο μπορουν να σε αποκαλεσουν εσενα καποιοι αλλοι ως φυγοπονο. γιατι δε καθοσουν πριν 4 χρονια στην ελλαδα να κανεις την επιχειρηση σου? γιατι δε συνεχιζες να ψαχνεις δουλεια εδω,(που τοτε ηταν και καλυτερα τα πραγματα σε σχεση με τωρα)? και φυσικα κανεις δε ψηφισε κανεναν απο τα ρεμαλια,κανεις δεν εκλεψε.το καναν "οι αλλοι" ειναι πολυ ευκολο να βριζεις κοσμο οταν εισαι εξω απο το χορο. να ευχεσαι μονο να μη σου συμβει να μεινεις χωρις δουλεια και να μη μπορεις να βρεις. εχει πλακα να ψαχνεις σε αγγελιες και να βλεπεις 5 θεσεις εργασιας και 40.000 υποψηφιους. και φυσικα αυτες οι θεσεις με απαιτησεις και μηδεν αποδοχες. γυρισαμε στην αρχαια ρωμη και γιναμε σκλαβοι,και εχουμε και μερικους εξυπνους να μας βριζουνε κιολας επειδη δε το δεχομαστε. προσβολή ειναι αν δουλεύεις και σε πω τεμπελη η αν σου πω κατι που δεν εισαι, το να παρασιτης είσ βαρος καποιου η κάποιων και να σε πω παρασιτο δεν ειναι προσβολη αλλα πραγματικότητα.προνοια γιατον τεμπελη ???ε οχι ρε φιλε αν ειναι ετσι δεν θελω προνοια και αλλες τετοιες χριστιανικες κακομοιριες που πανε μια κοινωνια πισω.δεν συνάδουν με το πνευμα και την κουλτούρα του ελληνα αυτα και ουτε και το παρασιτο φυσικα αλλα αστο γιατι θα παει αλλου η κουβέντα απλη ερωτηση : αμα σε πω αμορφωτο και ανορθογραφο θα ειναι προσβολη η διαπιστωση?
pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 συνεχιζεις να αγνοεις τη κατασταση της ελλαδας συνεχιζεις να κρινεις ατομα που δεν ξερεις συνεχιζεις να τους βριζεις κιολας οσο ευκολα μπορεις να βριζεις αυτους λεγοντας τους αεργους η οτι αλλο,το ιδιο μπορουν να σε αποκαλεσουν εσενα καποιοι αλλοι ως φυγοπονο. γιατι δε καθοσουν πριν 4 χρονια στην ελλαδα να κανεις την επιχειρηση σου? γιατι δε συνεχιζες να ψαχνεις δουλεια εδω,(που τοτε ηταν και καλυτερα τα πραγματα σε σχεση με τωρα)? και φυσικα κανεις δε ψηφισε κανεναν απο τα ρεμαλια,κανεις δεν εκλεψε.το καναν "οι αλλοι" ειναι πολυ ευκολο να βριζεις κοσμο οταν εισαι εξω απο το χορο. να ευχεσαι μονο να μη σου συμβει να μεινεις χωρις δουλεια και να μη μπορεις να βρεις. εχει πλακα να ψαχνεις σε αγγελιες και να βλεπεις 5 θεσεις εργασιας και 40.000 υποψηφιους. και φυσικα αυτες οι θεσεις με απαιτησεις και μηδεν αποδοχες. γυρισαμε στην αρχαια ρωμη και γιναμε σκλαβοι,και εχουμε και μερικους εξυπνους να μας βριζουνε κιολας επειδη δε το δεχομαστε. Ρε συ ξεκολλα, καταλαβε οτι ο αεργος ειναι αυτος που παρασιτει ζωντας απο καποιον αλλον, ειτε αυτος λεγεται συνταξη του μπαμπα κι ο λεβεντης στα 40 ακομη "ψαχνει" θεση διευθυντου, ειτε ελαβε ενα χωραφι 4 στρεμματα και καταφερε με λαμογιες γνωστων του να παρει 50 επιδοτησεις για αυτο, ειτε καταφερε να παντρευτει και να τον ζει η γυναικα του με ενα μισθο κι αυτος ακομη να ψαχνει για δουλεια, ειτε καταφερε να βγαλει αναπηρικη συνταξη ζωρις να τη δικαιουται και δεκαδες αλλα ειτε. Αυτος λοιπον δεν εχει καμμια σχεση με αυτον που θα ψαξει και θα τρεξει για 5 θεσεις, εχει ηδη βρει τη δικαιολογια του ωστε να μην παει καν.
slygeo87 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Πάντως καλό είναι να καταλάβουμε, τουλάχιστον εμείς οι νέοι, ότι όταν κάποιος άνθρωπος δεν εργάζεται δεν είναι απλά τεμπέλης/ρεμπεσκιές/άεργος. Υπάρχουν και αυτοί αλλά... Ο Άσιμος π.χ. που την έβγαζε με δανεικά και γρατζούναγε μια κιθάρα στα Εξάρχεια ήταν ψυχάκιας. Δεν έχουν όλοι άνθρωποι τη δυνατότητα να ενταχθούν στην κοινωνία. Δε γεννηθήκαμε όλοι στα πούπουλα του δημόσιου υπάλληλου πατέρα μας έτσι;
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ρε συ ξεκολλα, καταλαβε οτι ο αεργος ειναι αυτος που παρασιτει ζωντας απο καποιον αλλον, ειτε αυτος λεγεται συνταξη του μπαμπα κι ο λεβεντης στα 40 ακομη "ψαχνει" θεση διευθυντου, ειτε ελαβε ενα χωραφι 4 στρεμματα και καταφερε με λαμογιες γνωστων του να παρει 50 επιδοτησεις για αυτο, ειτε καταφερε να παντρευτει και να τον ζει η γυναικα του με ενα μισθο κι αυτος ακομη να ψαχνει για δουλεια, ειτε καταφερε να βγαλει αναπηρικη συνταξη ζωρις να τη δικαιουται και δεκαδες αλλα ειτε. Αυτος λοιπον δεν εχει καμμια σχεση με αυτον που θα ψαξει και θα τρεξει για 5 θεσεις, εχει ηδη βρει τη δικαιολογια του ωστε να μην παει καν. αυτος που κανει λαμογιες με επιδοτησεις και συνταξεις δεν ειναι αεργος ειναι απατεωνας γιατι κλεβει και πρεπει να του σκισουνε το κωλο. αυτος που βαριεται να δουλεψει κανει κακο μονο στον εαυτο του και σε αυτον που τον συντηρει αντιθετως κανει πολυ καλο σε πολλους ανεργους που θα μεινει μια θεσει εργασιας ελευθερη. απο τη στιγμη που καταναλωνει χωρις να παραγει βοηθαει την σαπια οικονομια της χωρας στο να μη μαζευεται το χρημα σε λιγους ,πχ στον λεφτα πατερα του που του τα τρωει και τα ξοδευει στα μπουζουκια. κακο θα εκανε μονο αν υπηρχαν πολλες κενες θεσεις εργασιας που αναζητουσαν εργατικο προσωπικο.κατι τετοιο δε προκειται να γινει ποτε στην ελλαδα ομως.
tasoskont Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 συνεχιζεις να αγνοεις τη κατασταση της ελλαδας συνεχιζεις να κρινεις ατομα που δεν ξερεις συνεχιζεις να τους βριζεις κιολας οσο ευκολα μπορεις να βριζεις αυτους λεγοντας τους αεργους η οτι αλλο,το ιδιο μπορουν να σε αποκαλεσουν εσενα καποιοι αλλοι ως φυγοπονο. γιατι δε καθοσουν πριν 4 χρονια στην ελλαδα να κανεις την επιχειρηση σου? γιατι δε συνεχιζες να ψαχνεις δουλεια εδω,(που τοτε ηταν και καλυτερα τα πραγματα σε σχεση με τωρα)? και φυσικα κανεις δε ψηφισε κανεναν απο τα ρεμαλια,κανεις δεν εκλεψε.το καναν "οι αλλοι" ειναι πολυ ευκολο να βριζεις κοσμο οταν εισαι εξω απο το χορο. να ευχεσαι μονο να μη σου συμβει να μεινεις χωρις δουλεια και να μη μπορεις να βρεις. εχει πλακα να ψαχνεις σε αγγελιες και να βλεπεις 5 θεσεις εργασιας και 40.000 υποψηφιους. και φυσικα αυτες οι θεσεις με απαιτησεις και μηδεν αποδοχες. γυρισαμε στην αρχαια ρωμη και γιναμε σκλαβοι,και εχουμε και μερικους εξυπνους να μας βριζουνε κιολας επειδη δε το δεχομαστε. απλη ερωτηση : αμα σε πω αμορφωτο και ανορθογραφο θα ειναι προσβολη η διαπιστωση? εσυ θα μου πεις
pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 αυτος που κανει λαμογιες με επιδοτησεις και συνταξεις δεν ειναι αεργος ειναι απατεωνας γιατι κλεβει και πρεπει να του σκισουνε το κωλο. Δεν παυει να παραμενει αεργος ομως. αυτος που βαριεται να δουλεψει κανει κακο μονο στον εαυτο του και σε αυτον που τον συντηρει αντιθετως κανει πολυ καλο σε πολλους ανεργους που θα μεινει μια θεσει εργασιας ελευθερη. απο τη στιγμη που καταναλωνει χωρις να παραγει βοηθαει την σαπια οικονομια της χωρας στο να μη μαζευεται το χρημα σε λιγους ,πχ στον λεφτα πατερα του που του τα τρωει και τα ξοδευει στα μπουζουκια. κακο θα εκανε μονο αν υπηρχαν πολλες κενες θεσεις εργασιας που αναζητουσαν εργατικο προσωπικο.κατι τετοιο δε προκειται να γινει ποτε στην ελλαδα ομως. Σοβαρα; την μεχρι τωρα εστω βασικη εκπαιδευση του, ποιος του την πληρωσε; Μια πιθανη αρρωστια που θα τον στειλει σε ενα δημοσιο νοσοκομειο ποιος θα του την πληρωσει; Επιδοματα οπως επιδοτησεις ενοικιου, η θερμανσης κλπ ποιος θα του τα πληρωσει; Ο μπαμπας;
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δεν παυει να παραμενει αεργος ομως. Σοβαρα; την μεχρι τωρα εστω βασικη εκπαιδευση του, ποιος του την πληρωσε; Μια πιθανη αρρωστια που θα τον στειλει σε ενα δημοσιο νοσοκομειο ποιος θα του την πληρωσει; Επιδοματα οπως επιδοτησεις ενοικιου, η θερμανσης κλπ ποιος θα του τα πληρωσει; Ο μπαμπας; δεν ειναι παρανομο να εισαι αεργος ομως. τη βασικη εκπαιδευση τη πληρωνει το κρατος απο φορους που εχει παρει απ ολους,και απο τους γονεις του μαζι. δηλαδη οποιος δεν εχει παιδια θα πρεπει να αισθανεται αδικημενος επειδη πληρωνει για τα παιδια των αλλων? αμα εισαι ανασφαλιστος και πας σε νοσοκομειο πληρωνεις. επιδοτησεις ενοικιου απο που και ως που?μονο σε φοιτητες δινονται,μεχρι καποιας ηλικιας και αναλογα με το εισοδημα των γονεων. επιδομα θερμανσης δεν εχω ακουσει να εχει παρει κανεις χιλιες φορες προτιμω εναν αεργο παρα εναν εργαζομενο με μαυρα.
Hamurabi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Βασικα απο τις πιο ασφαλεις περιοχες του κεντρου ειναι απο αποψη εγκληματικοτητας. Εξαιρωντας τοσιτσα Σιγουρα. βεβαια το οτι πριν μερικους μηνες στην λαικη, επιτεθηκαν με μολοτοφ σε ασφαλιτες με αποτελεσμα να καψουνε ζωντανους 2 ανθρωπακια που ψωνιζανε,ειναι αλλο θεμα. Αληθεια,ο ενας απτους δυο ηταν πολυ σοβαρα στην εντατικη,ναζησε αραγε ο ανθρωπος; Αν και γενικοτερα συμφωνω,ειναι απτις πιο ασφαλεις περιοχες του κεντρου. αφου ολοι οι εγκληματιες εκει κρυβονται,ειναι δυνατον να βγουν να εγκληματισουν στην ιδια τους τη γειτονια;
slygeo87 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλά φτάσαμε να μιλάμε για τη μόρφωση ενός ανήλικου ανθρώπου; Την παλεύουμε;
pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 δεν ειναι παρανομο να εισαι αεργος ομως. τη βασικη εκπαιδευση τη πληρωνει το κρατος απο φορους που εχει παρει απ ολους,και απο τους γονεις του μαζι. δηλαδη οποιος δεν εχει παιδια θα πρεπει να αισθανεται αδικημενος επειδη πληρωνει για τα παιδια των αλλων? Οχι, αλλα αυτος τι εκανε οταν μεγαλωσε ως ανταποδωση στο κρατος ωστε να εκπαιδευτουν τα επομενα παιδια; Προφανως τιποτε... αμα εισαι ανασφαλιστος και πας σε νοσοκομειο πληρωνεις. Και τι κανουν αμα πας αυριο αφραγκος τελειως διπλωμενος ας πουμε απο σκωλικοειδιτη; Σε πετανε εξω; επιδοτησεις ενοικιου απο που και ως που?μονο σε φοιτητες δινονται,μεχρι καποιας ηλικιας και αναλογα με το εισοδημα των γονεων. επιδομα θερμανσης δεν εχω ακουσει να εχει παρει κανεις χιλιες φορες προτιμω εναν αεργο παρα εναν εργαζομενο με μαυρα. http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4622887 http://www.google.gr/#sclient=psy-ab&hl=el&rlz=1C2DVCJ_enGR393GR455&source=hp&rlz=1C2DVCJ_enGR393GR455&q=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1+%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7%CF%82&pbx=1&oq=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1+%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7%CF%82+2011&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=d&gs_upl=0l0l2l613077l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=a1347764c0ed0d43&biw=1920&bih=890
deesnider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Σε είχα παρεξηγήσει τελικά! Η αλήθεια είναι ότι έχεις πολύ μεγάλη πλάκα! συνεχιζεις να αγνοεις τη κατασταση της ελλαδας Κάθε άλλο. Ακριβώς επειδή τη γνωρίζω, βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι και ζω καλά, απολαμβάνοντας αυτό που δημιούργησα μόνος μου, χωρίς να ζητιανεύω, ή να απαιτώ επιδοτήσεις και ...κρατικές πρόνοιες. Άσε που νοιώθω και πολύ μάγκας γι' αυτό! συνεχιζεις να κρινεις ατομα που δεν ξερεις Τις πρακτικές και τις επιλογές τους κρίνω. Από αυτές κρίνονταν ανέκαθεν όλοι σ' αυτό τον κόσμο. Νομίζεις ότι, αν τους ήξερα προσωπικά, θα άλλαζε κάτι στην κριτική μου; Είσαι ελεύθερος να το νομίζεις... συνεχιζεις να τους βριζεις κιολας Αμέ, τι νόμιζες; Ότι δε θα συνέχιζα; Α, τώρα που το θυμήθηκα, τσίμπα κι ένα καινούργιο: Κηφήνες! Καλό, έτσι; οσο ευκολα μπορεις να βριζεις αυτους λεγοντας τους αεργους η οτι αλλο,το ιδιο μπορουν να σε αποκαλεσουν εσενα καποιοι αλλοι ως φυγοπονο. Με τη μόνη διαφορά, ότι εμένα ούτε που ιδρώνει το ...δεξί μου, για το πως θα με αποκαλέσει ο κάθε άχρηστος. Σου το είπα και πριν, αλλά είπαμε: δε διαβάζεις αυτά που γράφονται προκειμένου να μη λες τα ίδια και τα ίδια. (Τεράστια πλάκα μιλάμε! "Φυγόπονος" αυτός που, μόνο με τη δική του αποφασιστικότητα και δύναμη, τα καταφέρνει εκεί που μπορεί...και αποκαλείται έτσι από τον καφενόβιο τεμπελχανά! Μαζί σου αρχηγέ! Δώσε γέλιο στον κοσμάκη! ) γιατι δε καθοσουν πριν 4 χρονια στην ελλαδα να κανεις την επιχειρηση σου? Απαντήθηκε μόλις στο προηγούμενο post μου, κύριε Τραμπάκουλα (Χάρη ζεις, εσύ μας οδηγείς! ). Ας το ξαναπάμε όμως μία, για τα γκαβά της παρέας (ψυχούλα έχουνε κι αυτά τα κακόμοιρα...) : στην Ελλάδα ΔΕΝ-ΕΦΤΑΝΑΝ-ΤΑ-ΛΕΦΤΑ!!!. Εδώ ήταν αρκετά. Σαφές; (όχι, έτσι; ) Αν σου το εκλαϊκεύσω λιγάκι ακόμα, και σου πω απλά "διότι δεν είμαι μαλάκας", θα αντιληφθείς το "γιατί" ; γιατι δε συνεχιζες να ψαχνεις δουλεια εδω,(που τοτε ηταν και καλυτερα τα πραγματα σε σχεση με τωρα)? Μια από τα ίδια: κι αυτό το είπα πριν! Λίγο πριν τα 40, κανείς δε σε προσλαμβάνει υπάλληλο (και ειδικά όταν έχεις στην πλάτη σου 20 χρόνια προϋπηρεσία και είναι υποχρεωμένος να σε πληρώσει ανάλογα. Ακόμα και με λιγότερα να δεχθείς να πας (το πρότεινα...η ανάγκη βλέπεις! ) , προτιμούν τον άπειρο πιτσιρικά, που θα του δώσουν ακόμα πιο λίγα και μάλιστα κανονικά και με το νόμο). Ιζ δατ κλίαρ; (αϊ νόου: ιτ ιζ νοτ...) και φυσικα κανεις δε ψηφισε κανεναν απο τα ρεμαλια,κανεις δεν εκλεψε.το καναν "οι αλλοι" Ε, τι να κάνουμε τώρα, αφού εγώ "δεν"; Να σου φέρω αποδείξεις; Καλά, ησύχασε, θα ψάξω... ειναι πολυ ευκολο να βριζεις κοσμο οταν εισαι εξω απο το χορο. Έξω από το χορό των "ιδεολόγων" του αραλικίου; Φυσικά και είμαι έξω απ' αυτόν...και μπορώ να βλέπω τη μάπα μου στον καθρέφτη, χωρίς να τη φτύνω... να ευχεσαι μονο να μη σου συμβει να μεινεις χωρις δουλεια και να μη μπορεις να βρεις. Το έπαθα! Δε μπόρεσα να βρω και έκανα το βήμα που έκανα, το οποίο μου βγήκε σε καλό. Συγνώμη που δεν έμεινα στην Ελλάδα να κλαίω τη μοίρα μου και να ζεσταίνω καρέκλες καφενείων σε επίπεδο καριέρας... εχει πλακα να ψαχνεις σε αγγελιες και να βλεπεις 5 θεσεις εργασιας και 40.000 υποψηφιους. και φυσικα αυτες οι θεσεις με απαιτησεις και μηδεν αποδοχες. γυρισαμε στην αρχαια ρωμη και γιναμε σκλαβοι,και εχουμε και μερικους εξυπνους να μας βριζουνε κιολας επειδη δε το δεχομαστε. Όταν η "άλλη" σας επιλογή από αυτό το οποίο δε δέχεστε - δουλειά με ...απαιτήσεις και χαμηλές απολαβές - είναι το "καθόλου δουλειά και επίδομα για όσο τραβήξει", θα έπρεπε να είσαστε προετοιμασμένοι για το μπινελίκωμα. Δε σας φταίει κανείς! Τα τράβαγε ο οργανισμός σας... ...Μεγάλη πλάκα, όμως, λέμε! Μακάρι να μη βαρεθείς να απαντάς!
-nick- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Σιγουρα. βεβαια το οτι πριν μερικους μηνες στην λαικη, επιτεθηκαν με μολοτοφ σε ασφαλιτες με αποτελεσμα να καψουνε ζωντανους 2 ανθρωπακια που ψωνιζανε,ειναι αλλο θεμα. Αληθεια,ο ενας απτους δυο ηταν πολυ σοβαρα στην εντατικη,ναζησε αραγε ο ανθρωπος; Αν και γενικοτερα συμφωνω,ειναι απτις πιο ασφαλεις περιοχες του κεντρου. αφου ολοι οι εγκληματιες εκει κρυβονται,ειναι δυνατον να βγουν να εγκληματισουν στην ιδια τους τη γειτονια; Καλα ναι οκ ,οτι ναναι ,τι να απαντησω Πειραζει μαλλον καποιους που μια χαρα ειρηνικη συμβιωση μπορει να υπαρξει χωρις αστυνομευση ....
KilliK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 μια χαρα ειρηνικη συμβιωση μπορει να υπαρξει χωρις αστυνομευση τo βλεπω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλα ναι οκ ,οτι ναναι ,τι να απαντησω Πειραζει μαλλον καποιους που μια χαρα ειρηνικη συμβιωση μπορει να υπαρξει χωρις αστυνομευση .... Και μετα απο αυτο μενει να ακουσουμε οτι μια ειναι η ουσια, ΥΠΑΡΧΕΙ αθανασια. ΥΓ. Αλλαξε μαρκα μπυρας...
agent_smith Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μου φαίνεται οτι το θέμα έχει παρεκτραπεί και άκρη δεν βγαίνει. Εγώ πάντως θέλω να μάθω που είναι όλοι αυτοί οι άνεργοι με το άπειρο επίδομα ανεργίας που ζούνε ανάμεσα μας και παρασιτούν εις βάρος μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα