chill Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Και τι κανουν αμα πας αυριο αφραγκος τελειως διπλωμενος ας πουμε απο σκωλικοειδιτη; Σε πετανε εξω; Μιας κ δυστυχώς έχω πάει 2 φορές το τελευταίο 3μηνο λόγω συμφήσεων στην κοιλιακή χώρα, όντας ανασφάλιστος, έχω να σου πω πως πληρώνεις κανονικά και με το νόμο. Εγώ ήμουν κυριολεκτικά διπλωμένος κ κάποιος δικός μου "φρόντιζε" τα details. Τώρα τρέχω να βρω ασφάλεια μιας και στην επόμενη επίσκεψη μου με περιμένει ενα ωραιότατο διπλό χειρουργίο κ 8-10 μέρες περίθαλψης. Αυτά για εμάς τους μαύρους Έλληνες...ο λαθροpaki που ήταν απέναντι μου στα εξωτερικά το Σάββατο λογικά θα απολαμβάνει δωρεάν υπηρεσίες!!! Εκτός κ αν βρουν σε ποιο φανάρι μένει ή την διεύθυνση του στο Ισλαμαμπάντ για του στείλουν το μπουγιουρντί! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2012 από chill
DAVE Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλα ναι οκ ,οτι ναναι ,τι να απαντησω Πειραζει μαλλον καποιους που μια χαρα ειρηνικη συμβιωση μπορει να υπαρξει χωρις αστυνομευση .... Το οτι ανοιξανε το αμαξι μιας φιλης μου μερα μεσημερι στη Σολωμου ειναι μεσα στα πλαισια της ''ειρηνικης συμβιωσης της περιοχης που δε χρειαζεται αστυνομευση''??Το οτι πριν κανα μηνα ειχανε καψει 2 αμαξια στη ζωοδοχου πηγης ειναι κι αυτο στα πλαισια της ειρηνικης συμβιωσης???
g_alkis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ώχου κι εσυ, λεπτομέρειες. Ειρηνική συμβίωση λέμε.
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Οχι, αλλα αυτος τι εκανε οταν μεγαλωσε ως ανταποδωση στο κρατος ωστε να εκπαιδευτουν τα επομενα παιδια; Προφανως τιποτε... Και τι κανουν αμα πας αυριο αφραγκος τελειως διπλωμενος ας πουμε απο σκωλικοειδιτη; Σε πετανε εξω; http://www.tanea.gr/...le/?aid=4622887 http://www.google.gr...iw=1920&bih=890 μαλλον ποσταρεις χωρις να διαβασεις... 1. Μεμονωμένα άτομα: α) Δύο χιλιάδες οκτακόσιες (2.800) τουλάχιστον ημέρες εργασίας, εάν ο δικαιούχος είναι μεμονωμένο άτομο. β) Δύο χιλιάδες διακόσιες (2.200) τουλάχιστον ημέρες εργασίας, εάν ο δικαιούχος είναι μακροχρόνια άνεργος.γ) Χίλιες επτακόσιες (1.700) τουλάχιστον ημέρες εργασίας, εάν ο δικαιούχος έχει ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.δ) Χίλιες τριακόσιες (1.300) τουλάχιστον ημέρες εργασίας, εάν ο δικαιούχος είναι τυφλός.ε) Οι εποχιακώς εργαζόμενοι, οι οποίοι δικαιούνται το εποχιακό επίδομα από τον Ο.Α.Ε.Δ. καθώς και οι εργαζόμενοι που από τη σύμβαση της αρα απ οτι βλεπεις πρεπει να εχουν δουλεψει ΧΡΟΝΙΑ για να παρουν το επιδομα. Κάθε άλλο. Ακριβώς επειδή τη γνωρίζω, βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι και ζω καλά, απολαμβάνοντας αυτό που δημιούργησα μόνος μου, χωρίς να ζητιανεύω, ή να απαιτώ επιδοτήσεις και ...κρατικές πρόνοιες. Άσε που νοιώθω και πολύ μάγκας γι' αυτό! ηρθε ποτε να σου ζητιανεψει κανεις απο αυτους που βριζεις? τωρα εκτος απο κλεφτες γινανε και ζητιανοι ε? Τις πρακτικές και τις επιλογές τους κρίνω. Από αυτές κρίνονταν ανέκαθεν όλοι σ' αυτό τον κόσμο. Νομίζεις ότι, αν τους ήξερα προσωπικά, θα άλλαζε κάτι στην κριτική μου; Είσαι ελεύθερος να το νομίζεις... εσυ λες οτι τους ξερεις επειδη τους βλεπεις καθε μερα αληθεια αφου δουλευεις στο εξωτερικο πως σκατα τους βλεπεις καθε μερα?με τηλεπαθεια σαν τον λεπα? Με τη μόνη διαφορά, ότι εμένα ούτε που ιδρώνει το ...δεξί μου, για το πως θα με αποκαλέσει ο κάθε άχρηστος. Σου το είπα και πριν, αλλά είπαμε: δε διαβάζεις αυτά που γράφονται προκειμένου να μη λες τα ίδια και τα ίδια. (Τεράστια πλάκα μιλάμε! "Φυγόπονος" αυτός που, μόνο με τη δική του αποφασιστικότητα και δύναμη, τα καταφέρνει εκεί που μπορεί...και αποκαλείται έτσι από τον καφενόβιο τεμπελχανά! Μαζί σου αρχηγέ! Δώσε γέλιο στον κοσμάκη! ) φυσικα και εισαι φυγοπονος.να καθοσουν ελλαδα να ετρωγες κι εσυ το ιδιο αγγουρι αν ηθελες να κρινεις. γιατι δε πας να βρισεις τους γεωργιανους εκει στα καφενεια να δουμε τι θα γινει?γιατι μαγκια κλανια απο αποσταση εχουν ολοι. Απαντήθηκε μόλις στο προηγούμενο post μου, κύριε Τραμπάκουλα (Χάρη ζεις, εσύ μας οδηγείς! ). Ας το ξαναπάμε όμως μία, για τα γκαβά της παρέας (ψυχούλα έχουνε κι αυτά τα κακόμοιρα...) : στην Ελλάδα ΔΕΝ-ΕΦΤΑΝΑΝ-ΤΑ-ΛΕΦΤΑ!!!. Εδώ ήταν αρκετά. Σαφές; (όχι, έτσι; ) Αν σου το εκλαϊκεύσω λιγάκι ακόμα, και σου πω απλά "διότι δεν είμαι μαλάκας", θα αντιληφθείς το "γιατί" ; <br style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 18px; background-color: rgb(244, 246, 244); "> δε φταναν τα λεφτα για σενα,αλλα για τους αλλους που δεν δουλευουνε φτανουνε ε?γι αυτο θα πρεπε να δουλεψουνε με 1 ευρω την ωρα για να μην ειναι αεργοι. Όταν η "άλλη" σας επιλογή από αυτό το οποίο δε δέχεστε - δουλειά με ...απαιτήσεις και χαμηλές απολαβές - είναι το "καθόλου δουλειά και επίδομα για όσο τραβήξει", θα έπρεπε να είσαστε προετοιμασμένοι για το μπινελίκωμα. Δε σας φταίει κανείς! Τα τράβαγε ο οργανισμός σας... ετσι εξηγειται το συννεφο μαλακιας νομιζεις οτι στην ελλαδα υπαρχουν δουλειες με σοβαρο μισθο και ενσημα.χα.χα.χα.
Luxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αμα σπασω εγω τα κωλομαγαζα σας ρε "μαγκιτες" εξαρχιωτες, τι θα κανετε;
pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 μαλλον ποσταρεις χωρις να διαβασεις... Μια χαρα διαβαζω. Προφανως και δεν ειναι για ολους. Αυτος που δε δουλεψε ποτε του και δεν μπορει να το αποδειξει, λογικα και δε θα παρει τιποτε, ο "πιο μαγκας" που εκανε και μερικα μεροκαματα, αγορασε και μερικα αλλα, δεν ειναι δυσκολο, 10 χρονακια ενσημα ειναι.
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρα διαβαζω. Προφανως και δεν ειναι για ολους. Αυτος που δε δουλεψε ποτε του και δεν μπορει να το αποδειξει, λογικα και δε θα παρει τιποτε, ο "πιο μαγκας" που εκανε και μερικα μεροκαματα, αγορασε και μερικα αλλα, δεν ειναι δυσκολο, 10 χρονακια ενσημα ειναι. αυτο ειναι προβλημα που μπορει να το κανει ο οποιοσδηποτε οχι μονο ο αεργος.
deesnider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) ηρθε ποτε να σου ζητιανεψει κανεις απο αυτους που βριζεις? τωρα εκτος απο κλεφτες γινανε και ζητιανοι ε? Ούτε το παρασιτικό αγριόχορτο "ζητιανεύει" για τίποτα από το δέντρο, στη ρίζα του οποίου φυτρώνει. Απλά "υπάρχει" εκεί και τρώει από τα ξένα και τα έτοιμα... (παρεμπιπτόντως, εκεί που είδες και όλα τα υπόλοιπα τα οποία υποστήριξες ότι είπα, είδες και το "κλέφτες", υποθέτω... Α, συγνώμη, παράλειψις: ίσως το έγραψε ..."κάποιος άλλος"! εσυ λες οτι τους ξερεις επειδη τους βλεπεις καθε μερα αληθεια αφου δουλευεις στο εξωτερικο πως σκατα τους βλεπεις καθε μερα?με τηλεπαθεια σαν τον λεπα? Συνεχίζω να τους βλέπω επί καθημερινής βάσεως, καθ' όλη τη διάρκεια του διμήνου κατά το οποίο βρίσκομαι στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Είναι οι ίδιες φάτσες, τις οποίες έβλεπα και τους υπόλοιπους 10 μήνες του χρόνου - όσο βρισκόμουν μονίμως στην Ελλάδα - στα ίδια μέρη και στην ίδια ρουτίνα και "στυλάκι". Ποιο στυλάκι εννοώ; Το εξής: Μια περίοδο, πριν από κάποια χρόνια, όταν ακόμα η οικοδομή δεν είχε "πεθάνει" και το καθορισμένο μεροκάματο του ανειδίκευτου οικοδόμου "έπαιζε" από 30 μέχρι 40 ευρώ, ο πατέρας μου (εργολάβος οικοδομών τότε), έπαιρνε σβάρνα τα καφενεία-στέκια του Κολωνού και του Βοτανικού (στον Κολωνό βρίσκεται το πατρικό μου και εκεί βρισκόταν το γραφείο του) κάθε φορά που ήταν να ξεκινήσει μια καινούργια δουλειά, αναζητώντας εργατικό δυναμικό και προσφέροντας 50 ευρώ μεροκάματο. Κάμποσες φορές πήγαινα μαζί του, έτσι για βόλτα. Ξέρεις τι "σκατά" (όπως συνηθίζεις να λες) έβλεπα; Έβλεπα τους "βαρύμαγκες" που είχαν να δουλέψουν κάτι μήνες, αραχτούς σε 3 καρέκλες ο καθένας, να μισοκατεβάζουν το ...γυαλί ηλίου - το οποίο φορούσαν μέσα στο καφενείο... - να λοξοκοιτούν βαριεστημένα τον τύπο που θα τους έδινε δουλειά και να απαντούν μέσα από τα δόντια, μη τυχόν και κάψουν καμιά θερμίδα, ψιθυριστά: "80 φίλε..." και αμέσως μετά επέστρεφαν στην πρέφα και τον ...γκαϊφέ. Η δουλειά βέβαια δε χανόταν. Ξεκινούσε κανονικότατα, απλά την έπαιρναν Αλβανοί οικοδόμοι με 50 ευρώ (για να προλάβω την πιθανή μπηχτή σου: "ναι,κανονικά και ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ") και όλα καλά. Αλλά ξέρω...€50,00 μεροκάματο, για το δικό σου μυαλό, είναι επίσης "δουλειά του κώλου"...Το ίδιο στυλάκι βλέπω και σήμερα, κάθε φορά που επισκέπτομαι την Ελλάδα: "καριερίστες" τεμπελχανάδες, που προτιμούν το "καθόλου δουλειά", από κάποια έστω δουλειά, η οποία θα τους αποδώσει ακόμα και αυτό το "κάτι" που οι συνθήκες επιτρέπουν. Έτσι "σκατά" τους βλέπω, επαναστάτη της βαριάς κουλτούρας, όχι με τηλεπάθεια...γκέγκε; (για να χρησιμοποιήσω τα ελληνικά που καταλαβαίνεις...) φυσικα και εισαι φυγοπονος.να καθοσουν ελλαδα να ετρωγες κι εσυ το ιδιο αγγουρι αν ηθελες να κρινεις. γιατι δε πας να βρισεις τους γεωργιανους εκει στα καφενεια να δουμε τι θα γινει?γιατι μαγκια κλανια απο αποσταση εχουν ολοι. Τη θέση "κάποιος που αρπάζει μια ευκαιρία που του παρουσιάζεται, αντί να την κλωτσήσει, είναι φυγόπονος και δεν έχει δικαίωμα να κρίνει" την αφήνω στην κρίση των συμφορουμιτών. Εμένα, όπως σου είπα και νωρίτερα, δε μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη, η κριτική του κάθε "επαγγελματία τεμπέλη". Όσο για τους "Γεωργιανούς στα καφενεία"...δεν υπάρχουν τέτοιοι εδώ μαγκάκο μου! Δεν έχουν την πολυτέλεια να είναι αραχτοί στα καφενεία, με τη φτώχεια και την ανεργία που μαστίζει τη χώρα. Ακόμα και να ήθελαν, δεν έχουν λεφτά να το κάνουν. Ξέρεις που είναι "αραχτοί"; Σε συγκεκριμένες "πιάτσες" στην πόλη, από το μαύρο χάραμα, περιμένοντας τον πρώτο που θα χρειαστεί άνθρωπο για οποιαδήποτε δουλειά. Όταν δε αυτός εμφανιστεί, πετάνε τον καφέ τους στα σκουπίδια και σηκώνονται ΟΛΟΙ, την ίδια στιγμή, παλεύοντας ο καθένας να είναι ο πρώτος που θα τον πλησιάσει. Όπως ακριβώς έκαναν και όταν, πριν από 4 χρόνια, βρέθηκα στις ίδιες "πιάτσες" αναζητώντας οδηγούς για τα λεωφορειάκια, πριν καν ακούσουν - και δεν πιστέψουν τα ίδια τα αυτιά τους - το μισθό που πρότεινα. Αυτά, περί "μαγκιάς και κλανιάς από απόσταση"...ξανα-γκέγκε; δε φταναν τα λεφτα για σενα,αλλα για τους αλλους που δεν δουλευουνε φτανουνε ε?γι αυτο θα πρεπε να δουλεψουνε με 1 ευρω την ωρα για να μην ειναι αεργοι. Τι να απαντήσει κανείς σε άνθρωπο που δεν ανοίγει τα μάτια του να δει τι έχει γραφτεί, πριν γράψει ό,τι του κατέβει; Ψιτ, κύριος! Είχα συγκεκριμένα λεφτά και είχα να επιλέξω μεταξύ τριών δρόμων: 1) Να αρχίσω να τα ξοδεύω και όταν τελείωναν να έμενα με τα τέτοια μου στο χέρι. 2) Να τα "επενδύσω" σε δουλειά στην Ελλάδα, οπότε - με μαθηματική ακρίβεια - θα τα έχανα μέχρι cent και θα ξαναέμενα με τα τέτοια μου στο χέρι. 3) Να τα πάρω παραμάσχαλα και να δοκιμάσω να κάνω κάτι το οποίο είχε ελπίδες να αποδώσει, εκεί που υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Διάλεξα τον τρίτο δρόμο. Στη δική σου "διανοητική τρικυμία" λέγομαι "φυγόπονος". Στο δικό μου μυαλό, λέγομαι "λογικός". Ας κρίνουν οι υπόλοιποι το ποιος από τους δύο όρους στέκει περισσότερο! Όσο για το "για τους αλλους που δεν δουλευουνε φτανουνε ε?γι αυτο θα πρεπε να δουλεψουνε με 1 ευρω την ωρα για να μην ειναι αεργοι." το μόνο το οποίο, μέσω προσωπικής πείρας, θα μπορούσα να σου προτείνω, θα ήταν να επιδιώξεις να μάθεις, το τι κάνουν οι ...Γεωργιανοί στη χώρα τους (για τους οποίους ...γνωρίζεις ότι είναι αραχτοί στα καφενεία!) Να σε βοηθήσω λίγο για να μην το παρακουράζεις και κάψεις καμιά ασφάλεια; Σε αυτή τη χώρα ζουν, υπό τις συγκεκριμένες - πολύ δύσκολες, πολύ δυσκολότερες ακόμα και από εκείνες της Ελλάδας, προς την οποία έφευγαν σωρηδόν μέχρι πριν από κάποια χρόνια - οικονομικές συνθήκες, με μέσο μηνιαίο μισθό ...130 δολάρια (μεταξύ των "τυχερών" λίγων εξαιρέσεων, είναι οι συγκεκριμένοι 6 που δουλεύουν στη δική μου δουλειά. Αυτοί παίρνουν $550,00 και ...πίνουν νερό στο όνομα το δικό μου και της γυναίκας μου), αλλά πάνε και δουλεύουν μ' αυτά. Εργάζονται - όσοι μπορούν και όπου μπορούν - και ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, το οποίο ίσως έρθει. Δεν προτιμούν το αρχιδοξύσιμο και την υψηλή φιλοσοφία... ετσι εξηγειται το συννεφο μαλακιας νομιζεις οτι στην ελλαδα υπαρχουν δουλειες με σοβαρο μισθο και ενσημα.χα.χα.χα. Από τα αμέσως προηγούμενα, μήπως άρχισες να υποψιάζεσαι ποιος από τους δυο μας, ζει μέσα στο "σύννεφο μαλακίας"; Μην το παραδεχθείς δημοσίως...δοκίμασε αρχικά μπροστά στον καθρέφτη σου... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2012 από deesnider
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλά χαμός γίνεται στα εξάρχεια. σχεδόν κάθε 1η ή 2η εβδομάδα βγαίνουν από το πολυτεχνείο πετάνε στα ΜΑΤ επί της Μπουμπυλίνας στο ΥΠΠΟ μολότοφ και πέτρες και μετά όταν τους παίρνουν στο κυνίγι τα ΜΑΤ φεύγουν προς τοσσίτσα και άλλους δρόμους και ρίχνουν δακρυγόνα. Ειδικά το καλοκαίρι που αφήναμε ανοιχτά τα παράθυρα έμπαινε μέσα όλος ο καπνός και έκανε ώρες για να ξεβρωμίσει το σπίτι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλά χαμός γίνεται στα εξάρχεια. σχεδόν κάθε 1η ή 2η εβδομάδα βγαίνουν από το πολυτεχνείο πετάνε στα ΜΑΤ επί της Μπουμπυλίνας στο ΥΠΠΟ μολότοφ και πέτρες και μετά όταν τους παίρνουν στο κυνίγι τα ΜΑΤ φεύγουν προς τοσσίτσα και άλλους δρόμους και ρίχνουν δακρυγόνα. Ειδικά το καλοκαίρι που αφήναμε ανοιχτά τα παράθυρα έμπαινε μέσα όλος ο καπνός και έκανε ώρες για να ξεβρωμίσει το σπίτι. Mα τα Εξαρχεια ειναι απτις περιοχες με την λιγοτερη εγκληματικοτητα... Oh wait
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Mα τα Εξαρχεια ειναι απτις περιοχες με την λιγοτερη εγκληματικοτητα... Oh wait Εγκληματικότητα δεν υπάρχει πολύ (κλοπές δηλαδή και τέτοια), υπάρχουν και χειρότερες άγιος παντελεϊμονας κτλπ, απλά γίνονται πολλές συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και υπάρχουν πολλοί ναρκομανείς....
-nick- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αυτο εννουσα εγω, οτι δεν γινονται κλοπες κλπ Τις συγκρουσεις με τα ματ δεν τις θεωρω εγκληματικοτητα Τα πρεζακια ειναι κυριως στα στενα της τοσιτσας κλπ, η πλατεια εδω και καποια χρονια ειναι καθαρη Προσωπικα εγω στα στενα γυρο απο ομονοια πειραιως κλπ, αν ειναι βραδυ και ειμαι μονος θα αποφυγω να περασω Στα εξαρχεια ομως δεν εχω νιωσει ποτε απειλημενος πουθενα τοσα χρονια (μονη εξαιρεση τοσιτσα)
agent_smith Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αυτο εννουσα εγω, οτι δεν γινονται κλοπες κλπ Τις συγκρουσεις με τα ματ δεν τις θεωρω εγκληματικοτητα Τα πρεζακια ειναι κυριως στα στενα της τοσιτσας κλπ, η πλατεια εδω και καποια χρονια ειναι καθαρη Προσωπικα εγω στα στενα γυρο απο ομονοια πειραιως κλπ, αν ειναι βραδυ και ειμαι μονος θα αποφυγω να περασω Στα εξαρχεια ομως δεν εχω νιωσει ποτε απειλημενος πουθενα τοσα χρονια (μονη εξαιρεση τοσιτσα) Μα γιατί;
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Στα εξαρχεια ομως δεν εχω νιωσει ποτε απειλημενος πουθενα τοσα χρονια (μονη εξαιρεση τοσιτσα) Εμείς περνάμε σχεδόν κάθε μέρα μπροστά από τα πρεζάκια στην τοσίτσα, τον τελευταίο καιρό έχω ανυσηχήσει πάντως γιατί όταν περνούσα τους έβλεπα που είχαν κάπου λοστάρια και σιδερόβεργες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικα εγω στα στενα γυρο απο ομονοια πειραιως κλπ, αν ειναι βραδυ και ειμαι μονος θα αποφυγω να περασω Γιατι? Αφου α. οι λαθρομεταναστες ειναι ανθρωποι και φιλοι μας και δεν μας ενοχλουν σε τιποτα οπως υποστηριζουν καποιοι ρατσιστες και χρυσαυγιτες και β. η αστυνομια δεν μας χρειαζεται για να υπαρξει ειρηνικη συμβιωση Oh wait x 2. Περι εξαρχειων: εγκληματικοτητα δεν ειναι μονο οι κλοπες, ασχετα αν εσυ την αντιλαμβανεσαι ετσι. Kαι τα πρεζονια και τα χουλιγκανογκετο, και τα ξυλικια κλπ, απροσπελαστη περιοχη την κανουν για καποιους, οπως ειναι για σενα απροσπελαστη η Πειραιως κλπ. Τωρα το αν θα περπαταω στην Ομονοια και θα ρθει να με κλεψει Νιγηριανος η αν θα περπαταω Εξαρχεια και ερθει κανα πρεζακι με μαχαιρι η φαω καμια πετρα/μολοτοφ απο ακυρο πετροπολεμο μπατσων-επαναστατων των ΒΠ, λιγο με απασχολει. Ακομα και να μην φαω, αρκει που θα ψαχνω τρυπα για να κρυφτω απο τον ΠΟΛΕΜΟ καθυστερημενων χουλιγκανων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα