Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ δεν μπορώ να γεφυρώσω τι σας πείραξε που μια διμοιρία δελτάδες βρίστηκαν στο καφενείο τάδε της πλατείας με κάτι τύπους. Σας χάλασαν την ησυχία; Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε.

γιατι δε πηγαινανε να το κανουνε στο πασαλιμανι?...rolleyes.gif

Δημοσ.

Λοιπόν, σύντομα. Πίσω από όλα αυτά που λέτε υπάρχει μια κόντρα. Στα Εξάρχεια υπάρχει μια κόντρα. Η κόντρα είναι η εξής:

- Μύθος: "Τα Εξάρχεια είναι ένα μέρος γεμάτο μπάφους, πρεζόνια και 25άρηδες σαπιοκοιλιάδες που ρεμπελεύουνε".

Η αστυνομία, δυστυχώς, έχει άτομα με αναπηρία στη σκέψη, που έχουν την παραπάνω άποψη. Αυτοί οι αστυνομικοί είναι συνεχώς επιθετικοί προς το κάθε τι που συμβαίνει στα Εξάρχεια.

Οι άλλοι ψάχνουν συνεχώς αφορμή (γνωρίζοντας πως επειδή τα Εξάρχεια είναι μια ζώνη που η αστυνομία όταν κάνει χρήση βίας έχει αυτόματα άδικο) και το παρακάνουνε.

Εν ολίγοις: Δυό γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα.

Και ποιός την πληρώνει; Ο Γιλμάζ της Ναυαρίνου, το καφενείο της πλατείας, ο Οσμάν που έχει το σουβλατζίδικο, το μαγαζί με τα ρετρό βιντεογκέημς στη Σολωμού, ο λουλουδοπώλης στη λαική στην Καλλιδρομίου.

Ε ωραία, αυτά ακριβώς μας τσατίζουν, και εμένα προσωπικά η στάση των με και των δε. Εσύ τώρα απλώς έκανες μια περιγραφή των γεγονότων αυτών, η αντιπαράθεση σου ποια είναι; :ρ

Εν κατακλείδι: Η αστυνομία μπορεί να έχει μέσα άτομα βλαμμένα, όμως πληρώνεται, είναι 100-200 άτομα, μισθοφόροι, έχουν κανόνες. Δεν είναι το ίδιο με το πλήθος. Αν η αστυνομία αυτομολήσει, πάει, χάθηκε. Οι μπάτσοι είναι βλάκες αλλά έχουν σχέδιο. Την πέφτουν, κάνουν ντού, τρομάζουν λίγο τον όχλο, φεύγουν. Άμα ένας μπάτσος πιεί και πάει Ναυαρίνου και πυροβολάει, ε, εγώ δεν τον θεωρώ όχλο. Όχλος θα πεί φτωχοί, πλούσιοι, νεύρα, τυφλή βία, εξέγερση. Δεν μπορείς να ελέγχεις τη βία του πλήθους.

Αυτό τώρα ήταν μια προσπάθεια υποβάθμισης της σημασίας της βίας των μπάτσων;

Δημοσ.

ξανανοιξε αυτο; :confused:

Όχι. Φύγανε. Βαρέθηκαν.

Ε ωραία, αυτά ακριβώς μας τσατίζουν, και εμένα προσωπικά η στάση των με και των δε. Εσύ τώρα απλώς έκανες μια περιγραφή των γεγονότων αυτών, η αντιπαράθεση σου ποια είναι; :ρ

Αυτό τώρα ήταν μια προσπάθεια υποβάθμισης της σημασίας της βίας των μπάτσων;

Σε βαρέθηκα λίγο βόκαλς. Εδώ και ώρα κάθομαι και γράφω κατεβατά κι εσύ μου απαντάς με "ε ωραία, γουάτς γιόρ πόηντ" και αρχιδιές.

Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να μην σου απαντήσω περαιτέρω.

Δημοσ.

freedubus

Για αρχη δεν συχναζω στα εξαρχεια αλλα καποια πραγματα που χτυπανε ασχημα

Απο ποτε πρεπει να δινει καποιος εξηγησεις γιατι συχναζει εκει που συχναζει;

Χιπστερ ειναι κατι συγκεκριμενο,δεν ειναι αυτο που περιγραφεις κ δεν το συναντας στα εξαρχεια απο την εικονα που εχω απο κοσμο που ξερω τουλαχιστον ως πλειοψηφια οπως το παρουσιαζεις

Γιατι πρεπει καποιος που συχναζει στα εξαρχεια να πρεπει να θελει και να πηγαινει και στο κεραμεικο η το αντιθετο;Γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο; Το να μην σου κανει ο κοσμος που συχναζει σε μια περιοχη η σε μια πλατεια δεν παίζει δλδ;

Μιλας για τρεντυ,μοδα,χιπστερ κ οι εναλλακτικες σου ειναι ο κεραμεικος,η κηφισια κ το κεντρο που ειναι συνωνυμα με αυτες τις εννοιες...

Γιατι πρεπει να θεωρειται μια περιοχη οτι ειναι ολη πανκ ή ολη jazz ή δεν ξερω τι; και γιατι θα επρεπε να ειναι για παντα πανκ.

Το οτι περιγραφεις την jazz ως ασθενεια δεν το σχολιαζω.

Δημοσ.

Σε βαρέθηκα λίγο βόκαλς. Εδώ και ώρα κάθομαι και γράφω κατεβατά κι εσύ μου απαντάς με "ε ωραία, γουάτς γιόρ πόηντ" και αρχιδιές.

Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να μην σου απαντήσω περαιτέρω.

Ε αφού δε καταλήγουμε πουθενά στην τελική, άντε καληνύχτα.

Δημοσ.

freedubus

Για αρχη δεν συχναζω στα εξαρχεια αλλα καποια πραγματα που χτυπανε ασχημα

Απο ποτε πρεπει να δινει καποιος εξηγησεις γιατι συχναζει εκει που συχναζει;

Χιπστερ ειναι κατι συγκεκριμενο,δεν ειναι αυτο που περιγραφεις κ δεν το συναντας στα εξαρχεια απο την εικονα που εχω απο κοσμο που ξερω τουλαχιστον ως πλειοψηφια οπως το παρουσιαζεις

Γιατι πρεπει καποιος που συχναζει στα εξαρχεια να πρεπει να θελει και να πηγαινει και στο κεραμεικο η το αντιθετο;Γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο; Το να μην σου κανει ο κοσμος που συχναζει σε μια περιοχη η σε μια πλατεια δεν παίζει δλδ;

Μιλας για τρεντυ,μοδα,χιπστερ κ οι εναλλακτικες σου ειναι ο κεραμεικος,η κηφισια κ το κεντρο που ειναι συνωνυμα με αυτες τις εννοιες...

Γιατι πρεπει να θεωρειται μια περιοχη οτι ειναι ολη πανκ ή ολη jazz ή δεν ξερω τι; και γιατι θα επρεπε να ειναι για παντα πανκ.

Το οτι περιγραφεις την jazz ως ασθενεια δεν το σχολιαζω.

Παίζει να μην κατάλαβες ούτε λέξη από ο,τι έγραψα. Όχι οτι φταίς εσύ γι΄ αυτό, τα γράφω πάντα κάπως χύμα, έκλεισα και 10ωρο skyrim σήμερα. Το θέμα είναι οτι βαριέμαι να τα ξαναεπαναδιατυπώσω.

Δημοσ.
Οτιδήποτε γίνεται μαζικό τρεντίζει και γίνεται σαχλό. Εκφυλισμός. Χίπστερ. Μόδα. Μέσα στα Εξάρχεια, όλα τα μαμούχαλα.
Τώρα στα Εξάρχεια είναι της μόδας η τζάζ, το σουίνγκ. Κάτι 35ρηδες δήθεν, με καπέλα 30s, χίπστερ λέει και καλά πριν τον πόλεμο, να χορεύουν ένα δήθεν τζαζ πράμα
Δεν φταίει κάτι άμα τρεντίσει. Δεν φταίει το αλτέρνατιβ, η τζαζ, το πανκ επειδή έγιναν όλοι τζαζ. Φταίνε οι άνθρωποι
Να μπορείτε να πηγαίνετε το ίδιο Κεραμεικό, Πειραιά, Κηφισιά, κέντρο
Δημοσ.

Η αστυνομία, δυστυχώς, έχει άτομα με αναπηρία στη σκέψη, που έχουν την παραπάνω άποψη. Αυτοί οι αστυνομικοί είναι συνεχώς επιθετικοί προς το κάθε τι που συμβαίνει στα Εξάρχεια.

Οι άλλοι ψάχνουν συνεχώς αφορμή (θεωρώντας οτι τα Εξάρχεια είναι μια ζώνη που η αστυνομία όταν κάνει χρήση βίας έχει αυτόματα άδικο) και το παρακάνουνε.

Εν ολίγοις: Δυό γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα.

Χέσε το λάηφ στάηλ, το ροκ, το πανκ, τον Σιδηρόπουλο και τον Άσιμο. Υπάρχει ή δεν υπάρχει κόσμος που ανέχεται ή που δεν γνωρίζει καν τι θα πει αστυνομική βία και κρατική καταστολή; Αυτό γιατί πρέπει να σημαίνει απαραίτητα ότι ψάχνουν αφορμή οι κάτοικοι των Εξαρχείων; Τουλάχιστον αυτοί κάτι κάνουν.

Δημοσ.

free εχεις καποια ποιντς αλλα τα χανεις για να κερδισεις σε γλαφυροτα και απηχηση, υπεραπλουστευεις και παιρνεις μια μερικη αληθεια και την εφαρμοζεις καθολικα.

Τζαζ σουινγκ και 30s καπελο εγω δεν εχω δει ,αλλα κ να δω δεν με χαλαει τοσο οσο δειχνει να χαλαει εσενα

Δεν αποφευγονται καποιες γενικευσεις και στερεοτυπα, ουτε εγω θα τις αποφυγω παρακατω, αλλα να χουμε επιγνωση οτι απλα περιγραφουν καποιες τασεις και ορμες και οχι κατι σταθερο και στανταρ

Γενικα λοιπον, στα εξαρχεια ειναι μαζεμενος διαφορετικος κοσμος απο οτι θα δεις σε καποιο προαστιο ή σε αλλες περιχοες του κεντρου... Πιο πολλα 'φρικια' και εναλλακτικους,γκοθαδες,μεταλλαδες,πανκηδες,νεοχιππιδες, χασικληδες, λουμπεν στοιχεια καθε ειδους κλπ

Προφανως και σοτυς παραπανω θα βρεις μαλακες,κρετινους, εξυπνους, γαματους,καγκουρες κλπ κλπ

Καθαρα στατιστικα πιο πιθανον ειναι να ταιριαξω με ενα μεσο ατομο που αραζει εξαρχεια παρα με τον μεσο τυπο που θα παει στο γκαζι πχ.

Κατα τα αλλα και τα εξαρχεια μια χαρα καπιταλιστικα ειναι , με φουλ μαγαζια κλπ , η μονη διαφορα ειναι ισως λιγο καλυτερες τιμες και καλυτερη αισθητικη σε καποια σε σχεση με αλλα μερη

Ομως, θα δεις και περισσοτερο κοσμο να αραζει χυμα, στην πλατεια, στη βαλτετσιου,στη μεσολλογιου,στο παρκο, στον λοφο στρεφη κλπ κλπ και αυτο το προτιμω απο την κοροιδια του να πας σε ενα μερος και να δωσεις 5 για τη μπυρα(μικρη κιολας συνηθως) και να ειναι φουλ στο κιτς απο τη μουσικη μεχρι τη διακοσμηση μεχρι τον κοσμο

Επισης ειναι απο τις περιοχες που μπορεις πολυ ευκολα να κανεις γνωριμιες με αγνωστα ατομα, που αραζετε μαζι στο παρκο,στην πλατεια,στους πεζοδρομους κλπ και μενα αυτο το χυμα και το αγνωστο και το της στιγμης μαρεσει ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...