Ntinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 αεργος=παρασιτο της κοινωνιας ,διαλεγεις και παιρνεις σε τι ακριβως σε ενοχλει ο αεργος?
deesnider Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 σε τι ακριβως σε ενοχλει ο αεργος? Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου την ερμηνεία της λέξης "άεργος" από εκείνη της λέξης "άΝεργος" και - ίσως; - καταλάβεις σε τι ακριβώς ενοχλεί ο πρώτος. Ο άεργος είναι απλά τεμπελόσκυλο, ένα παράσιτο που δε γουστάρει να δουλέψει, αλλά ξέρει πολύ καλά να ...απαιτεί από τους άλλους - μεταξύ των οποίων και από το κράτος - να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, ιδιαίτερα δε όταν η δουλειά αυτή πρόκειται να του προσφέρει κάτι. Να ο λόγος για τον οποίο δεν είναι παρά ένας υποκριτής καραγκιοζάκος...
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου την ερμηνεία της λέξης "άεργος" από εκείνη της λέξης "άΝεργος" και - ίσως; - καταλάβεις σε τι ακριβώς ενοχλεί ο πρώτος. Ο άεργος είναι απλά τεμπελόσκυλο, ένα παράσιτο που δε γουστάρει να δουλέψει, αλλά ξέρει πολύ καλά να ...απαιτεί από τους άλλους - μεταξύ των οποίων και από το κράτος - να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, ιδιαίτερα δε όταν η δουλειά αυτή πρόκειται να του προσφέρει κάτι. Να ο λόγος για τον οποίο δεν είναι παρά ένας υποκριτής καραγκιοζάκος... και τι σε ενοχλει ο αεργος?ξανα... δε δουλευει?ναι δε σου τρωει τη δουλεια.σε χαλαει αυτο με τοση ανεργεια? μπορει να ειναι λεφτας και να τα ξοδευει για τη παρτη του.σε χαλαει κατι σε αυτο? τοτε που σκατα ειναι το προβλημα σου?
ntinosterpsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ανεργος=φτωχος φτωχεια=καταντια+μειωση του κοινονικου επιπεδου,μειωση κοινονικου επιπεδου=κλοπες.+ οτι θα περνει και ταμειο ανεργιας που ειναι εισβαρος του κρατους και κατ'επεκταση ΣΕ ΕΜΕΝΑ.οποτε ναι ΑΝΕΡΓΟΣ=ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΝΙΑ.
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ανεργος=φτωχος φτωχεια=καταντια+μειωση του κοινονικου επιπεδου,μειωση κοινονικου επιπεδου=κλοπες.+ οτι θα περνει και ταμειο ανεργιας που ειναι εισβαρος του κρατους και κατ'επεκταση ΣΕ ΕΜΕΝΑ.οποτε ναι ΑΝΕΡΓΟΣ=ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΝΙΑ. απο ποτε θα σου παιρνουνε την αδεια για το αν θα δουλεψει καποιος?
ntinosterpsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ απο κανεναν να παρει την αδεια ΜΟΥ.απλος οι τεμπελιδες ειναι βαρος σε ολους μας.μηπως ανηκεις στους τεμπελιδες και τους υπερασπιζεσαι τοσο??μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω πως υπαρχουν ατομα που υπερασπιζονται τους τεμπελιδες τους κλεφτες τους απατεωνες.....
green gordon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ρε συ ντιναρα οταν ο αλλος δεν δουλευει απο ιδεολογια,(και δεν εχει χρημα) επιλεγει ουσιαστικα μια τραγικη ζωη μποεμ κ ετσι.Ενταξει ολοι κωλοβαρεσαμε μικροι και καναμε και ραναμε αλλα οταν βλεπω κατι τυπους 30+ με τη μαλαματινα 10 το πρωι... Πως να σεβαστεις καποιον που ειναι τεμπελης?
ntinosterpsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=z8Ov3dJwOb0
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ απο κανεναν να παρει την αδεια ΜΟΥ.απλος οι τεμπελιδες ειναι βαρος σε ολους μας.μηπως ανηκεις στους τεμπελιδες και τους υπερασπιζεσαι τοσο??μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω πως υπαρχουν ατομα που υπερασπιζονται τους τεμπελιδες τους κλεφτες τους απατεωνες..... πως ακριβως επηρεαζει τη ζωη σου καποιος που δε δουλευει? αφου καθεται ολη μερα σπιτι του ειναι σαν να μην υπαρχει και αφηνει ανοιχτες θεσεις εργασιας που θα παρεις εσυ. Ρε συ ντιναρα οταν ο αλλος δεν δουλευει απο ιδεολογια,(και δεν εχει χρημα) επιλεγει ουσιαστικα μια τραγικη ζωη μποεμκ ετσι.Ενταξει ολοι κωλοβαρεσαμε μικροι και καναμε και ραναμε αλλα οταν βλεπω κατι τυπους 30+ με τη μαλαματινα 10 το πρωι...<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(245, 247, 249); ">Πως να σεβαστεις καποιον που ειναι τεμπελης? δε δεχονται ολοι να δουλευουν για 2 ευρω την ωρα.δικαιωμα τους. ακομα και να βαριεται να δουλεψει γενικα και αφου καταφερνει να επιβιωσει παλι δικαιωμα του
green gordon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Στο τελος ομως μαλλον θα κλεψει και θα τον ταιζω στη φυλακη.
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Στο τελος ομως μαλλον θα κλεψει και θα τον ταιζω στη φυλακη. αα ε ναι ο ανεργος γινεται κλεφτης. καμια αλλη μαλακια θα ακουσω σημερα η θα μεινετε μονο σε αυτη?
green gordon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μηπως εισαι λιγο πιο επιθετικος απο οσο πρεπει?Μηπως να χαλαρωσεις λιγακι?
ntinosterpsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ο τυπος που σου εβαλα στο βιντεο πιο πανω πως συντηρει τον εαυτο του?και αντε αυτος την παλευει,τα κακομοιρα τα παιδια του?μηπως καθαριζουν τζαμια στα φαναρια?αυτη η κατασταση δεν σε ενοχλει?με τα 2ε θα επερνε ψωμι και γαλα,αλλα καποιοι θελουν παχυλους μισθους αλλιως δεν συμβιβαζονται να εργαστουν.θα σου πω κατι,αμα δεν μπαζοσεις σπιτι δεν χτιζεις.....απο τα χαμηλα πας ψηλα. προσφατα ο ταμειας της εκκλησιας στο χωριο μου καταχραστηκε 8,000-10,000ε,ειναι ανεργος και τεμπελης στη ζωη του δυο φορες δουλεψε και εχει δυο παιδια,την ημερα για παρτη του θελει σχεδον 20ε για τσιγαρα και καφεδες + 2-3 μπυρες το βραδακι,αυτος ειναι εις βαρος μου η οχι?αυτα τα χρηματα ηταν για τη θερμανση και τα εξοδα της εκκλησιας,τωρα κανουν ερανο για να μαζευτει ενα ποσο μπας και βαλουν πετρελαιο να ζεσταθει το κοκκαλακι μας γιατι εδω Καστορια εχουμε μειον....τον πηδας η δεν τον πηδας?επισης περνει και καποια χρηματα απο το φιλοπτοχω ταμειο,τα αξιζει?
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μηπως εισαι λιγο πιο επιθετικος απο οσο πρεπει?Μηπως να χαλαρωσεις λιγακι? εγω ειμαι επιθετικος?εσυ κατηγορεις οτι ολοι οι ανεργοι/αεργοι ειναι μελλοντικοι κλεφτες. ο ρατσισμος σε ολο του το μεγαλειο. ο τυπος που σου εβαλα στο βιντεο πιο πανω πως συντηρει τον εαυτο του?και αντε αυτος την παλευει,τα κακομοιρα τα παιδια του?μηπως καθαριζουν τζαμια στα φαναρια?αυτη η κατασταση δεν σε ενοχλει?με τα 2ε θα επερνε ψωμι και γαλα,αλλα καποιοι θελουν παχυλους μισθους αλλιως δεν συμβιβαζονται να εργαστουν.θα σου πω κατι,αμα δεν μπαζοσεις σπιτι δεν χτιζεις.....απο τα χαμηλα πας ψηλα. προσφατα ο ταμειας της εκκλησιας στο χωριο μου καταχραστηκε 8,000-10,000ε,ειναι ανεργος και τεμπελης στη ζωη του δυο φορες δουλεψε και εχει δυο παιδια,την ημερα για παρτη του θελει σχεδον 20ε για τσιγαρα και καφεδες + 2-3 μπυρες το βραδακι,αυτος ειναι εις βαρος μου η οχι?αυτα τα χρηματα ηταν για τη θερμανση και τα εξοδα της εκκλησιας,τωρα κανουν ερανο για να μαζευτει ενα ποσο μπας και βαλουν πετρελαιο να ζεσταθει το κοκκαλακι μας γιατι εδω Καστορια εχουμε μειον....τον πηδας η δεν τον πηδας?επισης περνει και καποια χρηματα απο το φιλοπτοχω ταμειο,τα αξιζει? χεστηκα τι κανει και πως ζει.αν ψοφησει δεν επηρεαζει τη ζωη μου.μαθαμε σημερα οτι πανω απο 2 ευρω ειναι παχυλος μισθος για καποιον.και μετα αναρωτιεστε γιατι φτασαμε την ελλαδα εδω που ειναι.καλα εκανε και τα καταχραστηκε ο ταμειαςαφου υπαρχουν μαλακες που αφηνουν λεφτα στην εκκλησια(μαυρα κιολας) θα υπαρχουν απατεωνες να τους ξαφριζουν.ζηταει και λεφτα η εκκλησια απο το κοσμο,εχει τοσα λεφτα και ζηταει απο τους γερουςρε καλα σας κανουνε και σας κλεβουνε αφου το αξιζετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα