overpower Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια απο οπου και να το κατευασω μου βγαζει αν ανοιξω τον mega manager... μπορει καποιος να το ανεβασει σε rapidshare ή easybytez?
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 furmark Επίσημη σελίδα αν σου βγάλει και με αυτό manager τότε κόλλησες ιό/malware κάτι τέλος πάντων.
overpower Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οκ safe mode και τρεχω malware? μπορει καποιος να το ανεβασει σε rapidshare ή easybytez? βασικα αυτο δεν γινετε καποιος να το κανει και να μου στειλει link ειτε εδω ειτε pm?
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δες μια εδώ τα βήματα που δίνει για να το σβήσεις http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/128189-mega-manager-uninstall.html (Αν συνεχίζει και μετά τα ίδια ναι κάνε σάρωση με το malware) Έλα http://www.2shared.com/file/NE4lPflA/FurMark_192.html (Αν και το manager αυτό κατά πάσα είναι επίσημο από το megaupload αλλά λειτουργεί σαν toolbar/ήμι malware)
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 furmark Επίσημη σελίδα αν σου βγάλει και με αυτό manager τότε κόλλησες ιό/malware κάτι τέλος πάντων. Μόλις το κατέβασα από εδώ και δεν μου έβγαλε κανέναν manager
overpower Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οκ αργοτερα θα μπω με sfae mode και θα τρεξω malware...εκαν αυτο με το cmd και δεν επιασε
mrpink Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πήγαινε πρώτα στις ρυθμίσεις σαρωτή και βάλε να σου εμφανίζει στα αποτελέσματα τα PUP(δε θυμάμαι αν είναι προεπιλεγμένο). Πάντως δε νομίζω να στο βγάλει για malware αν είναι ο download manager από megaupload. Βγάλτο μόνος σου με το Revo. Κλείστο πρώτα να μην τρέχει και απενεργοποίησε/κατάργησε τα addons που πιθανώς να σου χει βάλει στους browsers και μετά βγάλτο. Και τρέξε κι ένα Ccleaner μετά (το registry cleaner)
mrpink Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Στο Malwarebytes. Πας Ρυθμίσεις και μετά Ρυθμίσεις Σαρωτή, λογικά είναι ήδη επιλεγμένο. Ενημέρωσε το πρώτα το Malwarebytes και μετά σκάναρε
overpower Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 αν καθαρισω registry τι σβηνω? θελω να πω δεςν σβηνω τιποτα bookmarks,αρχεια κτλ.. λολ παω να το κατευασω και παλι μου βγαζει το mega manager ας το ανεβασει και αυτο καποιος σε καποιο host pls
mrpink Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 http://www.2shared.com/file/IfE04o1T/mbam-setup-16001800.html?
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 λολ παω να το κατευασω και παλι μου βγαζει το mega manager ας το ανεβασει και αυτο καποιος σε καποιο host pls Δεν σου φτάνει που το έχεις μια φορά;Θέλεις και δεύτερη; Δοκίμασε να το σβήσεις με το Revo uninstaller Ααααα για το malware έλεγες;;;
mrpink Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ποιον browser έχεις? Πήγαινε στα πρόσθετα του και απενεργοποίησε το, είναι download manager και έχει integration με τον browser μέσω κάποιου addon. Άνοιξε και το ίδιο το πρόγραμμα (mega manager) και αποεπέλεξε ότι έχει να κάνει me browser integration, με έναρξη με τα windows κι όλα τα σχετικά όταν πας να το αοεγκαταστήσεις (αν δε στο βγάλει το MBAM) Δεν σου φτάνει που το έχεις μια φορά;Θέλεις και δεύτερη; Δοκίμασε να το σβήσεις με το Revo uninstaller Ααααα για το malware έλεγες;;; Ούτε που το ξερα το 2shared, το 4shared ήξερα lol
overpower Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 opera χρησιμοποιω. ουτε revo μπορω Ποιον browser έχεις? Πήγαινε στα πρόσθετα του και απενεργοποίησε το, είναι download manager και έχει integration με τον browser μέσω κάποιου addon. Άνοιξε και το ίδιο το πρόγραμμα (mega manager) και αποεπέλεξε ότι έχει να κάνει me browser integration, με έναρξη με τα windows κι όλα τα σχετικά όταν πας να το αοεγκαταστήσεις (αν δε στο βγάλει το MBAM) Ούτε που το ξερα το 2shared, το 4shared ήξερα lol το εχω ηδη βγαλει απο το Pc το mega manager
mrpink Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 http://www.2shared.com/file/n-bA1Ro9/revosetup.html? Κάνε πρώτα scan με το malwarebytes κι άμα δε στο βρει, μετά χρησιμοποίησε το Revo το εχω ηδη βγαλει απο το Pc το mega manager Γκλουπ! Ένα ένα μας τα λες. Και το Revo τι τον θες lol Στον opera πήγαινε extensions/manage extensions και κατάργησε ότι έχει σχέση. Άνοιξε και τον IE και πήγαινε Εργαλεία/Διαχείριση πρόσθετων/τρέχοντα φορτωμένα πρόσθετα και απενεργοποίησε ότι σχετικό Και πως ακριβώς το έβγαλες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα