Whitey Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Γνωρίζει κανείς τι μάρκα είναι τα dual layer δισκάκια του Πλαισίου? (@Work)
geowizard Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Γνωρίζει κανείς τι μάρκα είναι τα dual layer δισκάκια του Πλαισίου? (@Work) εγω εχω παρει μονο 4.7 gb @work δισκακια και γενικα ειναι πολυ καλα!
Whitey Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν με αφορά η ποιότητά τους αλλά η εταιρία κατασκευής τους. Το ρωτάω για συγκεκριμένο λόγο. Πάντως, σε ευχαριστώ για το feedback.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου επειδη ειχα την ατυχια να παρω κ εγω τετοια,σε πληροφορω οτι δεν κανουν καλη δουλεια. Πηρα 1 50αδα cd εκ των οποιων τα μισα βγηκαν αχρηστα(και δεν εχει προβλημα το recorder μου σε 3 pc δοκιμασα)
Whitey Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Επαναλαμβάνω πως δεν με απασχολεί η ποιότητα. Τα έχω ήδη αγοράσει. Απλά θα ήθελα να μάθω το ID τους, για παράδειγμα τα απλά DVD @Work είναι TDK 003-000. Κάτι παρόμοιο θέλω και για τα dual-layer. EDIT : Το βρήκα μέσω προγράμματος. Για όποιον ενδιαφέρεται είναι RICOHJPN-D01-067.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα