stiv1966 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά στο Forum. Εύχομαι η καινούργια χρονιά να μας φέρει την ελευθερία. Αναζητώ έναν συνδρομητή ON TELECOM (θα προτιμούσα από την ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας η και πέριξ αυτής χωρίς αυτό να είναι απαραίτητη προϋπόθεση) για να τον βάλω στην αίτηση για νέα συνδρομή που θα κάνω, με στόχο βάση του affiliate προγράμματος που έχει η εταιρία, να κερδίσουμε από ένα πάγιο αμφότεροι γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Παρακαλώ στείλτε μου PM εδώ και ο πλησιέστερος σε εμένα θα μπει στην αίτηση μου σαν συστήνοντας συνδρομητής. Ευχαριστώ
stiv1966 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Forum. Ολοκλήρωσα την αίτηση μου προς την εταιρία με κάποιον συνδρομητή από την Αθήνα που μου έστειλε email σε άλλο Forum. Φυσικά για την ποιότητα της σύνδεσης δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ακόμα αλλά όσο αναφορά το επίπεδο της εξυπηρέτησης είναι το καλύτερο που συνάντησα και πιστέψτε με μίλησα με όλες τις εταιρίες εκτός από την Forthnet. Η ευγένεια τους και το ενδιαφέρον τους είναι βασικά αυτό που με κατεύθυνε να κάνω σύνδεση με την On Telecom αλλά επίσης και η πλατφόρμα διαχείρισης λογαριασμού που έχουν. Επίσης τώρα που είμαι πλέον συνδρομητής της On Telecom μπορώ να συστήσω και εγώ κάποιον που θα ήθελε να συνδεθεί με την εταιρία κερδίζοντας και εκείνος αλλά και εγώ από ένα πάγιο και όχι μόνο οπότε όποιος θέλει ας μου στείλει PM για να τον ενημερώσω. Θα ήθελα να ενημερώσω τον Admin ότι μπορεί να κλειδώσει το θέμα αν θέλει η να το αφήσει ανοικτό για να γράψω και στην συνέχεια τα σχετικά με την ποιότητα της σύνδεσης όταν έχει πλέον ολοκληρωθεί. Ευχαριστώ Σταύρος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 επίσης και η πλατφόρμα διαχείρισης λογαριασμού που έχουν. τεράστια μαγκιά αυτό...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 το θεμα θα παραμεινει ανοιχτο για να συμπληρωσεις οτι θες.δεν υπαρχει λογος να κλειδωθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα