Antonis3d Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα, ακούω περίεργους ήχους στα ακουστικά μου οι οποίοι αλλάζουν όταν μετακινώ τον κέρσορα στην οθόνη!!!! Είναι σαν να βγάζει ήχο ο κέρσορας. όταν αποσυνδέω το ποντίκι δεν σταματάει όμως, δοκίμασα επίσης να συνδέσω-αποσυνδέσω πολλές φορές τα ακουστικά αλλά τίποτα, μετακίνησα και το pc μήπως κάνει τίποτα παρεμβολές κανά αντικείμενο αλλά τζίφος... Υποθέτω πως είναι η κάρτα γραφικών για να αλλάζει ο ήχος όταν μετακινώ τον κέρσορα. Έκανα reinstall τους drivers της amd αλλά πάλι τίποτα... Τα ακουστικά στο κινητό που τα συνδέω είναι μια χαρά. Έχετε καμιά ιδέα?
nikos903 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Τα ακουστικά μπροστά συνδεδεμένα; Αν ναι δοκίμασε και πίσω και πες μας αν κάνει και εκεί τον ίδιο θόρυβο.
Antonis3d Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Τα ακουστικά μπροστά συνδεδεμένα; Αν ναι δοκίμασε και πίσω και πες μας αν κάνει και εκεί τον ίδιο θόρυβο. Δεν κάνει στην πίσω "θέση", αλλά δυστυχώς δεν βολεύει εκεί γιατί είναι λίγο μακρυά
nikos903 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ναι, μάλλον είναι παράσιτα απο την κοινή γείωση με τις USB. Μπορείς να ανοίξεις το κουτί;
Antonis3d Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ναι, μάλλον είναι παράσιτα απο την κοινή γείωση με τις USB. Μπορείς να ανοίξεις το κουτί; Ναι αλλά δεν ξέρω τι να ψάξω για να φτιάξω
nikos903 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Σε πρώτη φάση κλείσε το PC και βγάλε το καλώδιο που πάει στις μπροστά USB απο την μητρική, απο αυτές δηλαδή που είναι μαζί με τα Jack ήχου μπροστά και βάλε ξανά μπρος το pc μετά για να δεις άμα σταμάτησε. Πριν το κλείσεις πες τι κουτί έχεις για να δω αμα βρω την πλακέτα που έχει για front panel...
Antonis3d Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Σε πρώτη φάση κλείσε το PC και βγάλε το καλώδιο που πάει στις μπροστά USB απο την μητρική, απο αυτές δηλαδή που είναι μαζί με τα Jack ήχου μπροστά και βάλε ξανά μπρος το pc μετά για να δεις άμα σταμάτησε. Πριν το κλείσεις πες τι κουτί έχεις για να δω αμα βρω την πλακέτα που έχει για front panel... Το Cooler Master - Elite 335 EDIT: Φίλε δίκιο είχες έβγαλα το καλώδιο που πήγαινε στις usb και δεν κάνει πλέον θόρυβο! Μπορώ να ζήσω με -2 usb θύρες.
nikos903 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω κόψει στο δικό μου την κοινή γείωση απάνω στην πλακέτα και δεν έχασα τις USB Αλλά πρέπει να βγάλεις την πλακέτα και να βρεις που να κόψεις... Θέλει λίγο ψάξιμο... Άμα δεις οτι τις χρειάζεσαι μπορείς να βάλεις πίσω άλλες 2 ή να χαράξεις την πλακέτα και εσύ και να σταματήσει ο θόρυβος. Ότι σε βολέψει...
Antonis3d Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω κόψει στο δικό μου την κοινή γείωση απάνω στην πλακέτα και δεν έχασα τις USB Αλλά πρέπει να βγάλεις την πλακέτα και να βρεις που να κόψεις... Θέλει λίγο ψάξιμο... Άμα δεις οτι τις χρειάζεσαι μπορείς να βάλεις πίσω άλλες 2 ή να χαράξεις την πλακέτα και εσύ και να σταματήσει ο θόρυβος. Ότι σε βολέψει... Άσε καλά είμαστε κι έτσι σιγά το πράγμα, τουλάχιστον γλίτωσα τον πονοκέφαλο από τα στατικά xD
nikos903 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Σωστός Δεν αντέχεται αυτό το βουητό... Καλή ακρόαση τότε Bye
rfc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εχετε υποψη σας οτι ετσι μπορει να καει η θυρα ακομη και με στατικο ηλεκτρισμο, ή μαλλον με στατικο σιγουρα. Θελει λιγο προσοχη το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα