R.M. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Παιδια θα ηθελα καποιες συμβουλες για το πως να καταφερω να συγκεντρωθω περισσοτερο στα μαθηματα! Δινω πανελληνιες φετος και τελευταια δεν μπορω να συγκεντρωθω! Εχω ξεκινησει tonotil αλλα ακομα δεν εχω δει αποτελεσματα! Θα εκτιμουσα την καθε συμβουλη σας!!
gang Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Join the club... Εσύ και άλλοι 1253454184^10 συφμορουμήτες είμαστε σε αυτή την κατάσταση...
C.T. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 1. Σταμάτησε τελείως facebook, forum, msn κτλ. Βασικά τύπωσε ότι χρειάζεσαι για το διάβασμα σου, π.χ. σημειώσεις ή παλιά θέματα και μετά κλείσε τελειώς το pc 2. Ακολούθησε συγκεκριμένο πρόγραμμα, δλδ. διάβαζε κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες και όχι ανάλογα με την όρεξη σου. Όρισε συγκεκριμένες ώρες που θα τα κλείνεις όλα και θα πηγαίνεις βόλτες/κάθεσαι στο pc κτλ. 3. Διάλεξε ένα minimum χρόνο συνεχούς διαβάσματος π.χ. 45 λεπτά και προσπάθησε να το τηρείς. Μετά κάνε ολιγόλεπτο διάλειμμα. 4. Τρώγε πλήρη γεύματα και όσον το δυνατόν απέφυγε junk food. 5. Ακολούθησε πιο φυσιολογικό ωράριο ύπνου.
vk13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Όντως εξαιρετικά σύνηθες πρόβλημα φίλε μου αυτό που αντιμετωπίζεις και όλοι το περνάμε (ή περάσαμε)... Πάντως εγώ είμαι της άποψης ότι αν από μικρός κάποιος δε μπορεί να συγκεντρωθεί (ηλικίες 14-18) τότε τα επόμενα χρόνια θα τα βρει μπαστούνια καιπολύ δύσκολα να καλυτερέψει ειδικά όσον αφορά το διάβασμα... Τώρα για τρόπους αντιμετώπισης... Ε γενικά να είσαι χαλαρός και να διαβάζεις με όρεξη και μεράκι. Προσπάθησε να μένεις συγκεντρωμένος γιατί απλά έτσι πρέπει σ' αρέσει δε σ' αρέσει και μη σκεφτεσαι τίποτα άλλο. Η κύρια σου ασχολία να είναι γύρω από τα μαθήματα. Ξεχνάς θέλωντας και μη παρέες, πολύωρη χρήση ιντερνετ, γκομενοδουλειές κτλπ. Να κοιμάσαι καλά, να τρως καλά, πίνε και κάνα χαμομηλάκι να χαλαρώνεις ή κάνα καφέ να σε κρατάει αν σου έρχεται νύστα η βαρεμάρα. Τώρα κάτι πιο "ειδικό" στη συγκέντρωση δεν ξέρω προσωπικά αλλά πιστεύω ότι όλα κρύβονται μέσα μας και είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση και να το θέλεις.
athlios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 κλείσε τελειώς το pc Wtf, πως γινεται αυτο. Παιζει κανα tutorial??
marios_geo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εμένα αυτό που με βοήθησε (15 χρονιά πριν που έδιναν πανελλήνιες) είναι το γράψιμο. Ότι διαβάζεις, θεωρία ασκήσεις, ξεκίνα να γράφεις και όχι να τα λες νοητικά μέσα σου. Στην αρχή θα σου φανεί χρονοβόρο, αλλά βοηθάει στην κατανόηση και σου οργανώνει το χρόνο. Και σίγουρα δεν χσσομερεις δεξιά και αριστερά. Όταν ξεκινάς το γράψιμο τίποτα δεν σε αποσπα την προσοχή
3leven Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Wtf, πως γινεται αυτο. Παιζει κανα tutorial?? Προσκυνω!!!!
arianos16 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 εγω εχω αλλον τροπο... παιζω κανα game on-line συνηθως cs βλεπω οτι εχω τυχει με ολα τα MEGA NOOBS και MEGA HACKERS νευριαζω και ξεδινω στα μαθηματα ειδικοτητας... επισης μην βλεπεις το διαβασμα σαν αγγαρεια..το μονο σιγουρο ειναι οτι στο 10λεπτο θα τα παρατησεις
R.M. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Φιλε γιωργιο το εχω βαλει σκοπο να μην τσεκαρω καν τις γκομενες για μην αποσπαστει η προσοχη μου! Αλλα ειναι μερικες ρε φιλε που σε προκαλλουν!! Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!! Α και τις περισσοτερες τις ακολουθω ηδη!! Θα ηθελα να σας υπενθυμίσω οτι το προβλημα δεν ειναι χρονιο πριν κανα διημερο μου εμφανιστηκε!! Γι αυτο αν εχετε αλλες συμβουλες για το πως να εχω παλι καλη συγκεντρωση και γρηγορα θα βοηθουσε πολυ!! Ευχαριστω εκ το πρωτερον!!
Kyriakos131211 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Παιδια θα ηθελα καποιες συμβουλες για το πως να καταφερω να συγκεντρωθω περισσοτερο στα μαθηματα! Δινω πανελληνιες φετος και τελευταια δεν μπορω να συγκεντρωθω! Εχω ξεκινησει tonotil αλλα ακομα δεν εχω δει αποτελεσματα! Θα εκτιμουσα την καθε συμβουλη σας!! Παρα είσαι αρκετή ώρα ήδη μέσα στο Insomnia.gr , βάλε κίνητρο και βάλε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σου ένα χαρτί που θα λέει ''μην ανοίξεις τον υπολογιστή , δίνεις πανελλαδικές '' αναφέροντας σε εσένα αυτό, ώστε να μην τον ανοίξεις (εγώ έτσι έκανα ) , αν έχεις γερά όνειρα τότε δεν θα ξανά ανοίξει ο υπολογιστής .
R.M. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου δεν ξερω ουτε εγω απο ποτε εχω να αγγιξω υπολογιστη!! Απο το κινιτο μου μπαινω για να τσεκαρω τα μηνυματα μου μονο οταν δεν διαβαζω και τωρα εδω ειμαι μηπως και παρω καποια καλη συμβουλη για γρηγορα αποτελεσματα!!
Adon1s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 κλεισε τν υπολογιστη κ σκεψου τα οργια που θα κανετε στις φοιτητικες εστιες :Ρ
R.M. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 κλεισε τν υπολογιστη κ σκεψου τα οργια που θα κανετε στις φοιτητικες εστιες :Ρ Ξανα λεω δεν χρησιμοποιω υπολογιστη,κινιτο,και θελω να συγκεντρωθω οχι τραβηξω....χΔ
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αν δούλευες τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, λογικό είναι πλέον να κουράστηκες και να μη μπορείς να ξαναμπείς σε πρόγραμμα. Σκέψου όμως ότι δεν έμεινε καιρός. Σε λίγους μήνες τα βάσανα τελειώνουν. Υπομονή. Εγώ αυτό που συνήθως κάνω, είναι να πηγαίνω σε μέρος στο σπίτι που να μ'αρέσει να κάθομαι, φτιάχνω κανά καφέ και στρώνομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα