giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μην έχεις τέτοια σκεπτικά από τώρα... Του στυλ ''Ααααααραξε, έχουμε χρόνο''! Καμία σχέση. Εννοώ... Έχουμε χρόνο ακόμη για να αποκτήσουμε απορίες περί πανελλαδικών. Στα μαθήματα που με ενδιαφέρουν, είμαι μια χαρά. Γενικής τα έχω λίγο γραμμένα απλώς.
mchls Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καμία σχέση. Εννοώ... Έχουμε χρόνο ακόμη για να αποκτήσουμε απορίες περί πανελλαδικών. Στα μαθήματα που με ενδιαφέρουν, είμαι μια χαρά. Γενικής τα έχω λίγο γραμμένα απλώς. Οκ...
Arctic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάντως διαβάζω με τον υπολογιστή πάντα ανοιχτό. Βασικά με τον υπολογιστή ανοιχτό και με μουσική κάνω τα μαθηματικά/φυσικές/ΑΕΠΠ αλλιώς δεν τα κάνω με όρεξη. Για ΑΟΔΕ δεν έχω όρεξη γενικά + το ότι δεν μπορώ να το διαβάσω με μουσική...
koslibpro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Παιδια την αοδε πως της μαθενετε?δεν κοβετε φλεβες?προσωπικα το θεωρω το πιο δυσκολο μαθημα και αγανακτω και μονο στην σκεψη..
Arctic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Παιδια την αοδε πως της μαθενετε?δεν κοβετε φλεβες?προσωπικα το θεωρω το πιο δυσκολο μαθημα και αγανακτω και μονο στην σκεψη.. Δεν το μαθαίνω και καλά... Αύριο γράφω το δεύτερο κεφάλαιο διαγώνισμα και πρέπει να κάτσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα