Alxnks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Λόγω εμφάνισης της οικογενειακής φαλάκρας από τα 30, ξύρισμα το κεφάλι κάθε εβδομάδα, και τέλος. Σιγά μην ασχολούμαι με τις τρίχες που μου λειπουν. fixed?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 το "γλύψιμο της αγελάδας" στάιλ
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εγώ πάντως με το μαλλί super saiyan πρόσεξα επιτυχία σε γκόμενες που τους αρέσουν τα anime αλλα γέροι και μπάτσοι με κοίταζαν λες και έβλεπαν ούφο.
Apoll Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 fixed? Κατανοώ ότι έχεις ψώνιο και κόλημα με τις τρίχες σου. Ίσως να δεις ένα γιατρό;
Alxnks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Κατανοώ ότι έχεις ψώνιο και κόλημα με τις τρίχες σου. Ίσως να δεις ένα γιατρό; Παναθεμα σε...ούτε ένας υποτιθεμενος δίδυμος αδερφός μου δεν θα με ήξερε τόσο καλά!! Χαχα! Τελείως άστοχο το σχόλιο σου! Αλλά επειδή τελικα το πήγες προς την ψυχιατρική παρακολούθηση, μήπως τελικα εσυ έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα, αφού δεν μπορείς καν να δεχθείς ένα αστείο/πείραγμα, και άρα χρειάζεσαι ψυχολογική υποστηριξη; ένα περουκινι έστω βρε αδερφέ!
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εγώ πάντως με το μαλλί super saiyan πρόσεξα επιτυχία σε γκόμενες που τους αρέσουν τα anime αλλα γέροι και μπάτσοι με κοίταζαν λες και έβλεπαν ούφο. Έχω λυθεί στα γέλια με το μαλλί super saiyan !!! Είμαι σίγουρος, είσαι σπίτι μόνος, έχεις φτιάξει το μαλλί super saiyan, σφίγγεσε, και προσπαθείς να ανέβεις επίπεδο;;;; Εγώ το κάνω χωρίστρα πάντα στα αριστερά!! :rolleyes: Υ.Γ. λίγη πλακίτσα δεν βλάπτει
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Έχω λυθεί στα γέλια με το μαλλί super saiyan !!! Είμαι σίγουρος, είσαι σπίτι μόνος, έχεις φτιάξει το μαλλί super saiyan, σφίγγεσε, και προσπαθείς να ανέβεις επίπεδο;;;; Εγώ το κάνω χωρίστρα πάντα στα αριστερά!! :rolleyes: Υ.Γ. λίγη πλακίτσα δεν βλάπτει εδώ και μερικούς μήνες ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το bodybuilding οπότε το χω ,δεν χρειάζομαι ιδιαίτερο σφίξιμο, μόνο η αύρα μου λείπει. πάντως το μαλλί super saiyan θα το επαναφέρω σε λίγους μήνες γιατι μου αρέσει , απ ότι μου λένε μου πάει και έχει και πέραση στης γκόμενες
-nick- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Πλεον κοντο στον 1 ποντο στρατιωτικο(?) ομοιομορφο, και σκοπευω ακομα λιγοτερο ισως. Λιγα χρονια πριν μακρυ πυκνο και ατιθασο και καπως σπαστο Ακομα πιο πριν, λιγο μετα το λυκειο, σηκωμενα με ζελα (ολα : πανω,πλαγια,πισω) και σε μια φαση ειχα και ενα τσουλουφι πανω απο τα καρφακια =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα