nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Τους τελευταίους μήνες κάθε φορα που κουρεύομαι διαλέγω διαφορετικά περίεργα κουρέματα και χτενίζομαι όσο πιο παράλογα μπορώ. Είναι θέμα άποψης , αισθητικής αλλα και επειδή βαριέμαι να βλέπω τα ίδια και τα ίδια επάνω στο στο κεφάλι μου. Εσείς τι hairstyle προτιμάτε?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 τι έγινε με εκείνα τα φαντάσματα;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 τα πλαγια κοντά με την μηχανή και τα πάνω πιο μακριά με το ψαλίδι και τα φτιάχνω με ζελέ μετά . Αυτό το κουρεμα κάνω εδώ και 3 χρόνια τώρα . υπήρχαν φορές και ποιο παλιά που έιχα αφήσει και μακρια μαλλιά. αλλα τώρα προτιμώ τα κοντά
Andreas2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Είτε μακριά τόσο όσο τα είχα ή όπως είπε ο blue panther.
deesnider Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Κανένα κούρεμα! Στα 14 το κατάργησα, στα 18,5 κουρεύτηκα για πρώτη φορά από τότε (λόγω στρατού) και, από τότε που απολύθηκα - πριν από ...22 χρόνια και κάτι ψιλά - δεν έχω κόψει ξανά το μαλλί. Αφού δεν έχει πέσει ακόμα...
athlios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Κανένα κούρεμα! Στα 14 το κατάργησα, στα 18,5 κουρεύτηκα για πρώτη φορά από τότε (λόγω στρατού) και, από τότε που απολύθηκα - πριν από ...22 χρόνια και κάτι ψιλά - δεν έχω κόψει ξανά το μαλλί. Αφού δεν έχει πέσει ακόμα... Ποσους ποντους το εχεις?
opera Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 11 χρόνια κουρεύομαι μόνος μου χτενάκι 9mm στη μηχανή όλο το κεφάλι και ξεμπέρδεψα. με τρίχες θα ασχολούμαστε;
deesnider Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ποσους ποντους το εχεις? Τι ερωτήσεις είναι αυτές; Σα δε ντρέπεσαι...άθλιε! Anyway, δεν το έχω ...μετρήσει, αλλά είναι εδώ και πολλά χρόνια κάτω από τη μέση. Δεδομένου ότι είμαι 1,93μ. , ε...δε θα 'ναι ίσα με ...κάμποσους;
k4ts0u Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 11 χρόνια κουρεύομαι μόνος μου χτενάκι 9mm στη μηχανή όλο το κεφάλι και ξεμπέρδεψα. με τρίχες θα ασχολούμαστε; +1
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 εγω κράτησα αρκετό καιρό μοικάνα μετά άλλαξα σε μαλλί όπως των super saiyan (βλέπε σπόιλερ) και τέλος τα κούρεψα αρκετά κοντά να δυναμώσουν ώστε να αποφασίσω τι θέλω να κάνω νέξτ. με τρίχες θα ασχολούμαστε; εδώ ανοίγουν θέματα για γάλατα και σοκολάτες και σου φαίνεται περίεργο ενα θέμα για την εξωτερική μας εμφάνιση ? αν και απ ότι βλέπω με τα αστεράκια που έβαλαν κάποιοι τους νοιάζει πιο πολύ η κοιλιά τους παρά η περιποίηση της εμφάνισης τους. :wacko: για να μην πούμε για τα θέματα που κλαίγεται ο κάθε πικραμένος/πικραμένη επειδή δεν βρήσκει γκόμενα/γκόμενο. οτι νάνε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εγω θελω να τα κανω οπως το νεο look του Andreas2, αλλα πρεπει να βρω κανα ειδικο κομμωτη τυπου Τρυφωνας Σαμαρας, πρεπει να παρω πιστολακια, σιδερα, ζελε κλπ
tsifotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Martini Glass he'll order a double Bermuda Triangle lust for hours and hours Χρειαζεται εκπαιδευμενο ματι να εντοπιστει η λεπτομερεια στην διαφορα τους, δεν συμφωνειτε; [/andreas2 mode off]
Apoll Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Λόγω εμφάνισης της οικογενειακής φαλάκρας από τα 30, ξύρισμα το κεφάλι κάθε εβδομάδα, και τέλος. Σιγά μην ασχολούμαι με τις τρίχες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα