Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους τελευταίους μήνες κάθε φορα που κουρεύομαι διαλέγω διαφορετικά περίεργα κουρέματα και χτενίζομαι όσο πιο παράλογα μπορώ. Είναι θέμα άποψης , αισθητικής αλλα και επειδή βαριέμαι να βλέπω τα ίδια και τα ίδια επάνω στο στο κεφάλι μου.

Εσείς τι hairstyle προτιμάτε?

Δημοσ.

τα πλαγια κοντά με την μηχανή και τα πάνω πιο μακριά με το ψαλίδι και τα φτιάχνω με ζελέ μετά .

Αυτό το κουρεμα κάνω εδώ και 3 χρόνια τώρα .

υπήρχαν φορές και ποιο παλιά που έιχα αφήσει και μακρια μαλλιά.

αλλα τώρα προτιμώ τα κοντά

Δημοσ.

Κανένα κούρεμα! Στα 14 το κατάργησα, στα 18,5 κουρεύτηκα για πρώτη φορά από τότε (λόγω στρατού) και, από τότε που απολύθηκα - πριν από ...22 χρόνια και κάτι ψιλά - δεν έχω κόψει ξανά το μαλλί. Αφού δεν έχει πέσει ακόμα...

Δημοσ.

Κανένα κούρεμα! Στα 14 το κατάργησα, στα 18,5 κουρεύτηκα για πρώτη φορά από τότε (λόγω στρατού) και, από τότε που απολύθηκα - πριν από ...22 χρόνια και κάτι ψιλά - δεν έχω κόψει ξανά το μαλλί. Αφού δεν έχει πέσει ακόμα...

Ποσους ποντους το εχεις?

Δημοσ.

11 χρόνια κουρεύομαι μόνος μου χτενάκι 9mm στη μηχανή όλο το κεφάλι και ξεμπέρδεψα.

με τρίχες θα ασχολούμαστε;

Δημοσ.

Ποσους ποντους το εχεις?

Τι ερωτήσεις είναι αυτές; :shock:

Σα δε ντρέπεσαι...άθλιε!

Anyway, δεν το έχω ...μετρήσει, αλλά είναι εδώ και πολλά χρόνια κάτω από τη μέση. Δεδομένου ότι είμαι 1,93μ. , ε...δε θα 'ναι ίσα με ...κάμποσους;

Δημοσ.

11 χρόνια κουρεύομαι μόνος μου χτενάκι 9mm στη μηχανή όλο το κεφάλι και ξεμπέρδεψα.

+1

Δημοσ.

εγω κράτησα αρκετό καιρό μοικάνα μετά άλλαξα σε μαλλί όπως των super saiyan (βλέπε σπόιλερ)

goku+ssj1.jpg

και τέλος τα κούρεψα αρκετά κοντά να δυναμώσουν ώστε να αποφασίσω τι θέλω να κάνω νέξτ.

εδώ ανοίγουν θέματα για γάλατα και σοκολάτες και σου φαίνεται περίεργο ενα θέμα για την εξωτερική μας εμφάνιση ? αν και απ ότι βλέπω με τα αστεράκια που έβαλαν κάποιοι τους νοιάζει πιο πολύ η κοιλιά τους παρά η περιποίηση της εμφάνισης τους. :wacko: :wacko:

για να μην πούμε για τα θέματα που κλαίγεται ο κάθε πικραμένος/πικραμένη επειδή δεν βρήσκει γκόμενα/γκόμενο. οτι νάνε.

Δημοσ.

Εγω θελω να τα κανω οπως το νεο look του Andreas2, αλλα πρεπει να βρω κανα ειδικο κομμωτη τυπου Τρυφωνας Σαμαρας, πρεπει να παρω πιστολακια, σιδερα, ζελε κλπ

Δημοσ.

010324%20pubichairstyle1(3).jpg

Martini Glass

he'll order a double

Bermuda Triangle

lust for hours and hours

Χρειαζεται εκπαιδευμενο ματι να εντοπιστει η λεπτομερεια στην διαφορα τους, δεν συμφωνειτε; [/andreas2 mode off]

Δημοσ.

Λόγω εμφάνισης της οικογενειακής φαλάκρας από τα 30, ξύρισμα το κεφάλι κάθε εβδομάδα, και τέλος. Σιγά μην ασχολούμαι με τις τρίχες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...