Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα και Καλή Χρονιά!

Πρόσφατα δέχτηκα ένα όμορφο δώρο γενεθλίων, ένα παλιό πικαπ της Technics (SL B210) το οποίο και κατάφερα να συνδέσω με τον δικάναλο μείκτη της Stanton M203 που έχω για σπιτικά parties, συγκεντρώσεις με φίλους, κλπ.

Το πρόβλημα είναι το εξής, προσπαθώ να συνδέσω πικαπ και μείκτη με το στερεωφονικό μου, για να μπορέσω να ακούσω -έστω με μέτρια ποιότητα- κάποια βινύλια που έχω στην κατοχή μου, αλλά αυτό δεν γίνεται! Το στερεφωνικό είναι ένα Sony τεχνολογίας 1998 και έχει διαθέσιμα δυο midi in/out!

Πρέπει να αγοράσω κάποια προενίσχυση; Υπάρχουν εναλλάκτικες λύσεις, σχετικά low budget?? (100-150 ευρώ)

Μπορεί κάποιος έμπειρος ακροατής βινυλίου να βοηθήσει έναν αρχάριο που κάνει τα πρώτα του βήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Ο μεικτης είναι και προενισχυτής και από ότι βλέπω βγάζει rca L-R το στερεοφωνικό τι εισόδους έχει;κανονικά έπρεπε να έχει τέτοια βύσματα,δεν μας λες μια το μοντέλο και από αυτό;

Δημοσ.

και το στερεωφωνικό έχει βύσματα για rca, το μοντέλο του είναι RX110AV, κυκλοφορίας 1998. έχει εισόδους για video/md.

sorry αν τα λέω λίγο μπερδεμένα, μαθαίνω!

Δημοσ.

Ε,πιάσε μια έξοδο από το μείκτη βάλε απλά καλώδια rca βάλε την στο md ή video από το στερεοφωνικό βάλε και από το μενού του στέρεου την ανάλογη είσοδο και χρόνια σου πολλά.

Δημοσ.

τόσο απλό?? τα καλώδια rca που έχω είναι ένα διπλό χρώματος κόκκινο/λευκό και ένα τριπλό κόκκινο/λευκό/κίτρινο, προφανώς κάποιο λάθος έχω κάνει με αυτά...anyway θα το ξαναπροσπαθήσω!

Δημοσ.

Έτσι απλά είναι,από το πικ-απ σε κάποιο κανάλι εισόδου του μείκτη και από την έξοδο του στην είσοδο του στέρεου,μάλλον κάπου μπέρδεψες είσοδο με έξοδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...