Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μια ερώτηση. Έχει βάλει κανεις χρεωστική κάρτα στο Ps store από τράπεζα Πειραιώς ? Είναι ασφαλές? Μετά μπορώ να σβήσω τα στοιχεία μου για να μη μου τραβήξει αυτόματα χρήματα?

Δημοσ.

Παιδια μια ερώτηση. Έχει βάλει κανεις χρεωστική κάρτα στο Ps store από τράπεζα Πειραιώς ? Είναι ασφαλές? Μετά μπορώ να σβήσω τα στοιχεία μου για να μη μου τραβήξει αυτόματα χρήματα?

Εχω  βαλει εγω(δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης) και κανω απο εκει τις ψηφιακες αγορες μου.Αν δεν θες να σου τραβαει η σονυ αυτοματος λεφτα(μονο για την υπηρεσια psn plus το κανει αυτο) υπαρχει επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις της κονσολας ωστε να την απενεργοποιησης.

Δημοσ.

Εχω βαλει εγω(δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης) και κανω απο εκει τις ψηφιακες αγορες μου.Αν δεν θες να σου τραβαει η σονυ αυτοματος λεφτα(μονο για την υπηρεσια psn plus το κανει αυτο) υπαρχει επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις της κονσολας ωστε να την απενεργοποιησης.

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω να κανω μια αγορά. Με τα θέματα ασφαλείας είναι που κολλάω λιγο
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω να κανω μια αγορά. Με τα θέματα ασφαλείας είναι που κολλάω λιγο

Αφού κάνεις την αγορά διέγραψε την. Το psn είναι infamous για attacks.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει κάρτα,καλό είναι να απενεργοποιείτε την αυτόματη ανανέωση για να μην τραβήξει αυτόματα χρήματα απο την κάρτα όταν λήξει η συνδρομή.Εκτός και αν μετά σβήσετε τα στοιχεία της κάρτας.

Στην άλλη περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει με Paypal,έχει καταχωρηθεί μόνο το e-mail και το password στο account του PS4 το οποίο αντιστοιχεί στο Paypal account.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Καλησπέρα, φίλος μόλις πήρε μεταχειρισμένο PS4. Kάπου διάβασα ότι αν κάνει συνεχόμενους νέους λογαριασμούς με νέο mail έχεις και κάποιους μήνες δωρεάν στο online. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα, φίλος μόλις πήρε μεταχειρισμένο PS4. Kάπου διάβασα ότι αν κάνει συνεχόμενους νέους λογαριασμούς με νέο mail έχεις και κάποιους μήνες δωρεάν στο online. Ισχύει κάτι τέτοιο;

14 ημέρες trial.

Επισκέπτης
Δημοσ.

A, ωραία και μπορείς να κάνει απεριόριστα νέα account;

Σίγουρα δεν είναι απεριόριστα.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...