Spartan117 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Κάποιες πολύ καλές προσφορες για όσους έχουν PS+ https://store.playstation.com/#!/en-gr/playstation-plus-double-discounts/cid=STORE-MSF75508-PLUSDD16 Arkham Knight: 25 Until Dawn: 30 Uncharted collection: 30 TLOU remaster : 22.5 Tearaway: 10 2
SnakeMJK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 παιδια επειδη θα δωσω ενα χειριστηριο ps4 σε ενα φιλο, πρεπει να κανω κατι να το αποσυνδεσω απο την δικια μου κονσολα? η οχι απλα κοτσαρει το usb του και το βρισκει κανονικα στην αλλη κονσολα? απλά το ματσάρει την πρώτη φορά με το καλώδιο και είναι κομπλέ. 1
achisael Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Να κανω μια ερωτηση. Στην αρχικη οθονη εχει εικονιδια απο τα παιχνιδια που εχουμε παιξει και τα ταξινομει αναλογως πουε τα παιξαμε τελευταια φορα ηθελα να ρωτησω αν γινεται 1. Να τα βαλω με οποια σειρα θελω κ οχι να μπαινουν με το ποιο επαιξε τελευταιο 2. Να αλλαξω τα εικονιδια που ειναι σε οριζοντια διαταξη κ ας πουμε να τα βαλω καθετα 1
mikele13- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Να κανω μια ερωτηση. Στην αρχικη οθονη εχει εικονιδια απο τα παιχνιδια που εχουμε παιξει και τα ταξινομει αναλογως πουε τα παιξαμε τελευταια φορα ηθελα να ρωτησω αν γινεται 1. Να τα βαλω με οποια σειρα θελω κ οχι να μπαινουν με το ποιο επαιξε τελευταιο 2. Να αλλαξω τα εικονιδια που ειναι σε οριζοντια διαταξη κ ας πουμε να τα βαλω καθετα καλο θα ηταν να γινεται,αλλα δυστυχως οχι. ελπιζουμε με μελλοντικο Update να υπαρχουν οι επιλογες.
john1080 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια.Ξερω οτι εχει απαντηθει αρκετες φορες αλλα δεν μπορω να βρω σιγουρη απαντηση... Εχει ο κολλητος μου plus συνδρομη.Αν κανουμε το κολπο με τα προφιλ για να μοιραζομαστε τη συνδρομη,τα παιχνιδια και οτι γενικα δινει το plus θα μπορω να τα κατεβασω με το δικο μου προφιλ η θα πρεπει να συνδεομαι με το προφιλ του κολλητου μου να τα κατεβαζω και μετα απλα να τα παιζω με το δικο μου??
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Φρεσκο Ps4 exclusive(remake παιχνιδιου απο Ps2 εποχες)με πολυ καλες αξιολογησεις και δεν υπαρχει δικο του θεμα απο οτι ειδα αρα το ανεβαζω εδω http://www.metacritic.com/game/playstation-4/odin-sphere-leifthrasir
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Φρεσκο Ps4 exclusive(remake παιχνιδιου απο Ps2 εποχες)με πολυ καλες αξιολογησεις και δεν υπαρχει δικο του θεμα απο οτι ειδα αρα το ανεβαζω εδω http://www.metacritic.com/game/playstation-4/odin-sphere-leifthrasir Δεν είναι ps4 exclusive. Βγαίνει και στο ps3 και στο ps vita.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Γενικά είναι PS exclusive (ps3/ps vita/ps4). Η storybook edition είναι ps4 exclusive.
DTsuras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Για E3 περιμενα σαν τρελος ενα remake trilogy crash.. xD 1
achisael Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Θα ηθελα να μαθω Αν θα βγει κατι για το συγκεκριμενο ps4 ωστε να υποστηριζει 4k. Καποιο patchaki
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Θα ηθελα να μαθω Αν θα βγει κατι για το συγκεκριμενο ps4 ωστε να υποστηριζει 4k. Καποιο patchakiΤο 4κ δεν έχει σχέση με το hardware ;Αν ξέρει κάποιος, ας με διορθώσει please. Γενικά είναι PS exclusive (ps3/ps vita/ps4). Η storybook edition είναι ps4 exclusive. Είδα unboxing. Τέλεια!
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Θα ηθελα να μαθω Αν θα βγει κατι για το συγκεκριμενο ps4 ωστε να υποστηριζει 4k. Καποιο patchaki 4K σε παιχνίδια ή σε ταινίες; Για το 1ο δύσκολο, για το 2ο πάλι νομίζω δύσκολο γι' αυτό θα βγει το PS4 NEO.
achisael Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Α. Δλδ για ταινιες ειναι ποιο πιθανο ν βγει μαλλον.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Απ' όσο ξέρω το PS4 Neo θα έχει 4K για ταινίες, στα παιχνίδια είναι 1080p/60 fps. Τουλάχιστον έτσι λένε, θα δούμε τι έχει όταν το δούμε σε κάποια παρουσίαση και όταν κάνουν review διάφορα sites.
Προτεινόμενες αναρτήσεις