Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει κάποιον.

[video=youtube]

Στην Ιαπωνία θα δίνουν μαζί και μπρελόκ με το keyblade του... (όσοι δεν έχετε παίξει το KH 3D καλύτερα να μην ανοίξετε το spoiler, εκτός και αν δεν έχετε ιδιαίτερο θέμα με τα spoiler :P )

Lea/Axel

Limited Edition colour

SpIbHeU.jpg

down το psn.προφανώς Κ έχει να κάνει με το release του fifa demo...

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή για τα smartphones και κατέβασέ το, μου το είπε ένας φίλος μου ο οποίο το έχει βάλει τώρα να κατεβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει κάποιον.

[video=youtube]

Στην Ιαπωνία θα δίνουν μαζί και μπρελόκ με το keyblade του

Lea/Axel

Limited Edition colour

SpIbHeU.jpg

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή για τα smartphones και κατέβασέ το, μου το είπε ένας φίλος μου ο οποίο το έχει βάλει τώρα να κατεβαίνει.

Βγαλτε ρε λαμογια το Kingdom Hearts 3 που 3 χρονια τωρα μας εχουν ταραξει στα remastered...

• Like 2
Δημοσ.

Βγαλτε ρε λαμογια το Kingdom Hearts 3 που 3 χρονια τωρα μας εχουν ταραξει στα remastered...

Κάτσε μην ξαναβγάλουν τα 1.5-2.5, για το ps4 αυτή τη φορά, πριν το 3. :P

Δημοσ.

Περιμενε εχουμε και το horizon 

Το Horizon πάντα για τις δυνατότητες του σκέτου PS 4 και όχι εκείνο του Pro, δεν θα είναι τόσο φοβερό οπτικά όσο το Uncharted 4. Θα το δείτε κι εσείς όταν θα βγει ο τίτλος. Για τα δεδομένα και την έκταση του κόσμου που σου παρέχει ο τίτλος, το παιχνίδι ακόμα και από τα γνωστά gameplay sections είναι χάρμα οφθαλμών και πιστεύω ότι σε ορισμένα σημεία π.χ. περιβάλλον, εναλλαγή ημέρας/νύκτας και στα καιρικά φαινόμενα θα το ξεπεράσει αλλά σε γενικές γραμμές όχι, το Uncharted 4 δεν ξεπερνιέται.

Δημοσ.

Το Horizon πάντα για τις δυνατότητες του σκέτου PS 4 και όχι εκείνο του Pro, δεν θα είναι τόσο φοβερό οπτικά όσο το Uncharted 4. Θα το δείτε κι εσείς όταν θα βγει ο τίτλος. Για τα δεδομένα και την έκταση του κόσμου που σου παρέχει ο τίτλος, το παιχνίδι ακόμα και από τα γνωστά gameplay sections είναι χάρμα οφθαλμών και πιστεύω ότι σε ορισμένα σημεία π.χ. περιβάλλον, εναλλαγή ημέρας/νύκτας και στα καιρικά φαινόμενα θα το ξεπεράσει αλλά σε γενικές γραμμές όχι, το Uncharted 4 δεν ξεπερνιέται.

Προσωπικα εχω εμπιστοσυνη στην Guerilla γιατι τα Killzone απο πλευρας γραφικων ηταν αψογα ως τωρα.

Αν δεν εκανε τις λαλακιες της η Sony με το pro καλα θα ηταν.

Παντως αν αρχισει και πεφτει downgrade στις απλες εκδοσεις των ps4 παιχνιδιων για να σπρωξουν το pro ας ετοιμαστουν να φανε μπολικο κραξιμο.

Δημοσ.

Το Horizon ίδια γραφικά θα έχει σε OG PS4, απλά σε χαμηλότερη ανάλυση. Στην κατηγορία του (open world) δύσκολα θα ξεπεραστεί. Συγκριτικά με το FC Primal είναι σε άλλο επίπεδο.

ΥΓ: Το μαλλί της ηρωίδας έδωσε ρέστα... φαίνεται δουλεύει υπερωρίες το Async.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά γελάω με το "larger worlds", όταν τα παιχνίδια θα συνεχίζουν να σχεδιάζονται με βάση τα 8GB RAM. Ποιός τα χάφτει αυτά;

Καμία σχέση με το άλμα 512MB -> 8GB...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...