Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατάλαβα τι εννοείς. Το ότι δεν είχε ποιοτικά παιχνίδια δεν σημαίνει ότι δεν είχε υποστήριξη από τρίτους. Ακόμα και αυτά τα μαλακοπαίχνιδα που έβγαζαν είναι υποστήριξη. Δεν απευθύνονται σε εσένα και εμένα, αλλά ούτε και η ίδια η κονσόλα απευθύνεται σε εμάς, οπότε... Συμφωνώ για τους δυνατούς τίτλους.

Δημοσ.

όχι άλλο flare/blur μόνο χειρότερα τα κάνει τα παιχνίδια δεν το βλέπουν? μόνο στα μάτια μου η θολούρα είναι άσχημη?

Δημοσ.

Οντως βλεπω και γω το βιντεακια και στο off δειχνει πολυ καλυτερο για τα γουστα μου.

Δημοσ.

To Realistic Glare στο Agnis Philosophy κάνει τεράστια διαφορά πάντως και σίγουρα χρειάζεται.

Και γενικότερα το παραπάνω είναι καλύτερο με On.

Τα διαμάντια μπορεί να τα θολώνει αλλά με το Off χάθηκε ο φωτισμός, ένα στεγνό πράμα έγινε..

Δημοσ.

Καποιες φορες το glare ειναι πετυχημενο δηλαδη αξιζει να το εχεις ,καποιες αλλες ομως ειναι εντελως μια μαπα που χαλαει το contrast .Στο συγκεκριμενο βιντεο εντελως αδιαφορο και ξεθωριασμενο ...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, στο συγκεκριμένο βίντεο παίζει και να είναι υπερβολικά έντονο το εφέ για να δούμε πού κάνει διαφορά. Δηλαδή, καλά τα εφέ, αλλά μετά μπαίνει στο παιχνίδι και η καλλιτεχνική διεύθυνση, δε σημαίνει ότι φουλ τα πάντα = καλύτερα.

Δημοσ.

όχι άλλο flare/blur μόνο χειρότερα τα κάνει τα παιχνίδια δεν το βλέπουν? μόνο στα μάτια μου η θολούρα είναι άσχημη?

απο τωρα παραπονιέσαι για θολουρα ? Εχεις να φας μπόλικη στην επόμενη γενια!

• Like 2
Δημοσ.

απο τωρα παραπονιέσαι για θολουρα ? Εχεις να φας μπόλικη στην επόμενη γενια!

ε μα ,αν είναι έτσι στο Ps4 φαντάσου στο πιο αδύναμο xbox τι θολούρα θα δούμε :P

• Like 2
Δημοσ.

Ποιος σου ειπε οτι θα ειναι πιο αδυναμο το xbox ?

ο μπάμπης ο σουγιάς ,ο τάκης ο λεπίδας, ο πέτρος ο μαχαίρας..... ίσως και λέμε ίσως τώρα να αποφάσισαν να καθυστερίσουν εκεί στην ms για να βάλουν διπλό apu ,με τις νέες φήμες στα 500$ μπορεί και να ισχύει,πάντως μέχρι τα τελευταία dev kits και τα rumors το νέο xbox θα είναι πιο αδύναμο, αλλα και πιο δυνατό να γίνει με τις @@ριές που ακούμε για always online-no 2nd hand games και την σόνυ να έχει πάρει με το μέρος της τους devs δεν θα γίνει καν μάχη....

Δημοσ.

Ποιούς Devs έχει πάρει με το μέρος της η Sony? Με τα χρήματα που χρειάζονται για την εξέλιξη των next gen games δεν τους πέρνει να μην διαθέτουν τα παιχνίδια τους και στις 2 κονσόλες (πόσο μάλλον τώρα που το Wii U φαίνεται πεθαμένο).

Για υπόλοιπα που αναφέρεις είναι απλά φήμες οπότε ας περιμένουμε 1-2 μήνες και ας μην προτρέχουμε. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν πρόκειται να έχει διπλό apu (άλλη μια φάρσα που παίξαν πάνω στους καμμένους του Neogaf) και ούτε θα καθυστερήσει για να αλλάξει το Hardware. Δεν λειτουργούν έτσι τέτοιες εταιρίες.

Δημοσ.

Και μόνο που η Bungie (+ Activision) με το Destiny πήγε με PS4 σε exclusive/timed content κλπ, σίγουρα στην Αμερική θα πιάσει τόσο που όλοι λατρεύουν τα Halo/Bungie.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...