Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα παιχνίδι που έχει στο PS4 σκαμπανεβάσματα στο framerate, αν αγοράσω το PS4 Pro και παίζω 1080p, το framerate θα είναι καλύτερο?

Κανονικά δεν έπρεπε εφόσον το PS4 Pro είναι δυνατότερο, το framerate να είναι καλύτερο ή πιό σταθερό?

Δεν μιλάω για games που είναι κλειδωμένα στα 30, ή αυτά που παίζουν καρφωτά 60 καί στις 2 κονσόλες. 

Για το πρωτο που αναφερεις ναι ισχυει το περι frame rate.

Για το δευτερο δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια που να παιζουν καρφωτα στα 60fps και στις 2 κονσολες.

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τα games χωρίς ps4 pro patch με το boost mode σίγουρα πάνθηρα (αν δε δημιουργεί βέβαια άλλα προβλήματα ασυμβατότητας). Θα έχεις πολύ λιγότερα frame drops και καλύτερη εμπειρία γενικότερα. Btw σε θυμάμαι από το ds flashcard thread πριν κάμποσα χρόνια που σε ρώταγα για μια g6 lite που είχα πάρει πανάκριβα από την Σουηδία τότε και σου είχε φύγει το καπέλο xD.

Αύγουστος 2006.... :-)

Εν πάση περιπτώση, στο Digital Foundry έχουν κάνει κάποια ανάλυση, και λένε ότι το PS4 Pro σε ορισμένα παιχνίδια έχει χειρότερο performance από το κανονικό PS4.

Ανάμεσα στα παιχνίδια που έχουν χειρότερο performance: το Last of Us, Skyrim, Watchdogs 2, Deus Ex MD.

Το link το έβαλα στο προηγούμενο πόστ

Δημοσ.

Ναι όλα αυτά από το DF είναι ΠΡΙΝ βγει το 4.50 με το boost mode (και όντως υπήρχε θέμα στα games χωρίς ps4 pro patch). Πλέον πας άφοβα σε ps4 pro δε πα να έχεις 720p tv xD.

Αύγουστος 2006....

Γεράσαμε φίλε μου :-D

• Like 1
Δημοσ.

OK, thanks.

Άρα όπως το βλέπω, για κάποιον που δεν έχει PS4 και είναι να προβεί σε αγορά, εφόσον έχει την οικονομική δυνατότητα, αγοράζει το Pro ανεξαρτήτως ανάλυσης τηλεόρασης.

Δημοσ.

Ε τότε μόνο οι μπροστινές δίνουν επαρκές ρεύμα για να δουλεύει ο εξωτερικός σκληρός.

Οι δίσκοι που δοκιμάστηκαν είναι 3,5 ιντσών με εξωτερικό τροφοδοτικό. Μήπως η πίσω θύρα του pro είναι usb 2.0???

Δημοσ.

Το FFXV είναι στα 13 ευρώ. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποιο λάθος αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας μπει να το ψάξει γιατί δεν φαίνεται προς το παρόν τουλάχιστον στις πρώτες σελίδες.

Δημοσ.

θα το τσιμπήσω, έχω να ευχαριστηθώ ff από το Χ (είχα δοκιμάσει και το ΧΙΙΙ αλλά ήταν μάπα) και αφού γύρισα στις κονσόλες ας ξαναπιάσω και αυτά, θα δοκιμάσω αγορά από το app του κινητού να δω τι θα γίνει 

εδιτ

έλεος με αυτό το 1€ 

έβαλα τη κάρτα σαν τρόπο πληρωμής το δέσμευσαν οκ, πάω να κάνω τη πληρωμή από το app το ίδιο

θα τα πάρω μεν πίσω, αλλά χαζομάρα 

στην m$ είναι πολύ πιο βολικοί στις πληρωμές, εδώ μου έβγαλε ότι απέτυχε, αλλά τελικά πέτυχε σύν ότι μέχρι να περάσω τη χρεωστική μου στο σύστημά τους απέτυχε 5-6 φορές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...