Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει όταν προσπαθούμε να περάσουμε την προσωπική μας άποψη, βασισμένη σε υποκειμενικά κριτήρια, ώς αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του συνόλου και ως fact ποιότητας.

Παράλληλα, οι πωλήσεις δεν σημαίνουν κάτι από μόνες τους. Αν ήταν έτσι το καλύτερο φαγητό στον κόσμο είναι τα Mac Donalds.

Mόνο με έρευνα καταναλωτικού κοινού και ανάλυση στατιστικών δεδομένων μπορείς να έχεις ένα όσο το δυνατόν πιό σωστό αποτέλεσμα ώς προς την εξακρίβωση της ποιότητας ενός προϊόντος και της ικανοποίησης πελάτη, όπως την αντιλαμβάνεται το καταναλωτικό κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Και εργαλεία όπως το Metacritic είναι άριστα για το σκοπό αυτό. Ακόμα και το σπαμάρισμα από 0 ή 10άρια στους τίτλους έχουν την αξία τους, διότι σου δίνουν τη δυνατότητα να διαπιστώσεις τις όποιες τάσεις έχουν δημιουργηθεί ή είναι σε εξέλιξη.

• Like 3
  • Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο το us store πως μπορω να αγορασω.εχω account κατεβαζω demo αλλα δεν δεχεται paypal για να παρω καποιο παιχνιδι υπαρχει καποιος αλλος τροπος.

• Like 1
Δημοσ.

με μια τετοια καρτα ηχου usb θα ειμαι οκ εχει δοκιμασει κανεις? ωστε να συνδεσω τα ηχεια μου.

https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=145582&skr=skr15946&cat_id=002200270134

Ακριβή είναι, αν δεν το βιάζεσε πάρε από το Ebay με 1-2 ευρώ USB soundcard και αν δεν σου δουλέψει χάνεις 1 ευρώ, αντί για 10 ευρώ...

Δημοσ.

Και εγώ ελπίζω να τιμήσω το Wonder Boy.

Μία ερώτηση μόνο, επειδή βλέπω ότι είναι το 3ο (4ο με βάση την Ιαπωνία) παιχνίδι της σειράς θα υπάρχει κάποιο θέμα αν δεν παίξω τα προηγούμενα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...