Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τερμάτισα και το new order! Πολύ καλό παιχνίδι! Το ευχαριστήθηκα αρκετά! Σε ποιό game να πάω τώρα; Μέχρι στιγμής πέρα από τα racing games έχω τερματίσει horizon και new order. Να ξεκινήσω τα uncharted? 

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εβαλα και εγω τη 12μηνη σημερα μιας και τελειωνει η δικη μου, οποιος δεν εχει παρει χαμπαρι εχει τη 12μηνη 36 ευρω στο store just a reminder

Δημοσ.

Στο ps4 βγάζουν platinum/goty τίτλους, που να περιέχουν και τα dlc ή πρέπει αναγκαστικά να τ'αγοράζεις εξτρά;

Βγάζουν. :)

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο ​φαίνεται αρκετά παλιατζουρα από το δεύτερο στρώνει αρκετά το πράγμα

Στα γραφικά δεν είναι κάτι τρομερό, δείχνει τα χρονάκια του αλλά μου αρέσει πολύ το όλο story και η ατμόσφαιρα.

• Like 2
Δημοσ.

To 2o uncharted ειναι μακραν το καλυτερο ολως imho και το αγαπημενο μου, απειρες ωρες multy

Μακράν το καλύτερο της σειράς το 2ο.

Το Uncharted 4 ήταν καλό αλλά δεν φτάνει το 2 κατά την γνώμη μου.

• Like 2
Δημοσ.

Sorry αλλα με to ποια σειρα θα προτειναμε, μονο στο Star wars καποιος θα ξεκιναγε αναποδα για να το δει :P

εμ γι αυτο ρωταω τα πηρα που τα πηρα τα παιχνιδια μην τα παιξουμε και λαθος :-D . Παντως παιδια αυτο το το gta v δεν λεει να πεσει, 40 με 50 εχει καινουριο και μεταχειρισμενα δυσκολα βρισκεις.

Δημοσ.

εμ γι αυτο ρωταω τα πηρα που τα πηρα τα παιχνιδια μην τα παιξουμε και λαθος :-D . Παντως παιδια αυτο το το gta v δεν λεει να πεσει, 40 με 50 εχει καινουριο και μεταχειρισμενα δυσκολα βρισκεις.

Καλά όχι και δύσκολα,πριν 1-2 μήνες βρωμάνε ο τοπος με gta v στα 25-30€ στις αγγελίες

Τότε έπρεπε να κινηθείς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...