Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να την πάρεις την βάση φίλε, κάνει διαφορά. Εγώ έχω βάλει μια Κινεζοβάση και από κάτω στην βάση έχω βάλει και ποδαράκια. Είδα αρκετή διαφορά.

Σε παλιό λάπτοπ (που και αυτό δεν είχε airflow από κάτω) είχα δει τεράστια διαφορά (μετρημένη περίπου 10-11 βαθμούς κάτω).

Δεν έχει να κάνει με το airflow, έχει να κάνει με το ότι δροσίζει το πλαστικό από κάτω και μειώνει και μέσα την θερμοκρασία αφού δεν συσσωρεύετε η θερμοκρασία.

Θαύματα δεν κάνει, αλλά βοηθάει αρκετά.

Τα ποδαράκια που έβαλα από κάτω από την βάση είναι αυτά εδώ

http://www.ebay.co.uk/itm/4-x-Rubber-Cooling-Cooler-Stand-Feet-Pads-Legs-Laptop-Notebook-Computer-Heat-LA-/391793972349?epid=873865194&hash=item5b38bd947d:g:yLIAAOSwoydWlgE5

Βέβαια εγώ το έχω κρυμμένο σε ντουλάπι το PS4, αν το είχα σε εμφανή σημείο δεν θα το έκανα τόσο τσίρκο με βάση ανεμιστήρα και ποδαράκια... :-D

Να σ πω κ εγω αυτο σκεφτηκα.

Θα δροσιζει το πλαστικο και θα πεφτει η θερμοκρασια,αλλα με απογοητευσε ο LE PERV

Δεν ειπα οτι θα γινει βορειος πολος αλλα μερικους βαθμους κατω να ριξει.

Σαν βαση αυτη που προτεινα πως σου φαινεται;

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή φαίνεται η βάση αυτή.

Κοίτα και εγώ πριν ασχοληθώ με τέτοιες βάσεις τα ίδια έλεγα... Σιγά μην κάνει δουλειά, αφού δεν έχει γρίλιες από κάτω έλεγα....

Με του που την δοκίμασα σε λάπτοπ και αργότερα στο PS4 όμως είδα ότι κάνει αισθητή διαφορά. (Σε παλιό λάπτοπ με AMD turion σε στρεσάρισμα μου έριχνε 10-11 βαθμούς θερμοκρασία. Χωρίς να έχει γρίλιες η ανεμιστήρα από κάτω το λάπτοπ)

Δες και αυτό το βίντεο μετράει με λέιζερ θερμόμετρο την διαφορά:

"#Temp readings are 108F-97F-83F-80F when Laptop cooler is on.

#Temp readings are 117F-101F-90F-84F when Laptop cooler is off."

https://www.youtube.com/watch?v=zEMPiP7errs

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις να μου προτεινεις καμια βαση εσυ;

Μεχρι 20€

(Αυτο που μετραει την θερμοκρασια το εχω και εγω γ την δουλεια μου :P )

Μολις βαλω βαση θα μετρησω το πριν και το μετα κτλπ να δω αν κανει δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή είναι η βάση που έβαλες, αυτήν να πάρεις.

Αν μετρήσεις θερμοκρασίες βάλε ένα πριν και μετά εδώ μέσα να δούμε και εμείς τα νούμερα. Σε idle και σε στρεσάρισμα να δούμε τι διαφορές παίζουν στις θερμοκρασίες...

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα προσωπικα αυτου του ειδους οι βασεις κανεις περισσοτερο παρα καλο στη κονσολα.

Ειδικα αν τραβανε απο το ρευμα που πρεπει να παρει η κονσολα.

Δημοσ.

πάρε την επίσημη vertical βάση στίριξης της sony. αφήνει όλες τι γρίλιες ανοιχτές, η κονόλα είναι στον αέρα. όλες οι επιφάνειες της δεν ακουμπάνε πουθενά. 

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα αυτου του ειδους οι βασεις κανεις περισσοτερο παρα καλο στη κονσολα.

Ειδικα αν τραβανε απο το ρευμα που πρεπει να παρει η κονσολα.

Εννοεις σε πολυμπριζο ή εαν μπενει στην θυρα usb του ps4?

Δημοσ.

πάρε την επίσημη vertical βάση στίριξης της sony. αφήνει όλες τι γρίλιες ανοιχτές, η κονόλα είναι στον αέρα. όλες οι επιφάνειες της δεν ακουμπάνε πουθενά.

Την ειδα κ αυτη αλλα δεν με βολευει εκει π εχω το ps4 δεν μπορω να το εχω σε τετοια ορθια θεση.

Ενω με την βαση λαπτοπ θα κατσει στα χαμηλα και θα χωραει ανετα.

Δημοσ.

Την ειδα κ αυτη αλλα δεν με βολευει εκει π εχω το ps4 δεν μπορω να το εχω σε τετοια ορθια θεση.

Ενω με την βαση λαπτοπ θα κατσει στα χαμηλα και θα χωραει ανετα.

Γιατι δε το κανεις υδροψυκτο, να τραβηξεις κανενα βιντεο, φωτο και να κανεις την παρουσιαση εδω?

Να δουμε κι εμεις κατι διαφορετικο, που ολο για κινητα διαβαζουμε.  :-D

Δημοσ.

Γιατι δε το κανεις υδροψυκτο, να τραβηξεις κανενα βιντεο, φωτο και να κανεις την παρουσιαση εδω?

Να δουμε κι εμεις κατι διαφορετικο, που ολο για κινητα διαβαζουμε. :-D

Ασε με ψησανε τελικα και εριξα παραγγελια να βαλω βαση. Τι να κανω θελω να δροσιζεται λιγο το καημενο.

Αν μπορουσα να το κανω υδροψυκτο θα το εκανα :P

Δημοσ.

Με πουλησες φτηνα και πηγες κι εβαλες ανεμιστηρες :mad: .

Ωραιος. Τραβηξε καμια φωτο να το δουμε κι εμεις.

Να μετρησεις θερμοκρασιες δε ζηταω. Θελεις εξοπλισμο.

Αλλα θα το ακουσεις με το αυτι σου αν ζοριζεται ή οχι.

Πες εντυπωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικό, το μέρος που έχεις την κονσόλα να είναι τελείως ανοιχτό από το πίσω μέρος για να βγαίνει άνετα ο ζεστός αέρας.

Για "ποδαράκια" κορυφαία επιλογή θεωρούνται αυτά https://www.quietpc.com/acoustifeet τα οποία θα βοηθήσουν και στην μείωση των μικρο δονήσεων της κονσόλας και κατ επέκταση στους θορύβους που παράγονται από τέτοιες δονήσεις μέσα στα rack, έπιπλα, ράφια κλπ

Δημοσ.

Με πουλησες φτηνα και πηγες κι εβαλες ανεμιστηρες :mad: .

Ωραιος. Τραβηξε καμια φωτο να το δουμε κι εμεις.

Να μετρησεις θερμοκρασιες δε ζηταω. Θελεις εξοπλισμο.

Αλλα θα το ακουσεις με το αυτι σου αν ζοριζεται ή οχι.

Πες εντυπωσεις.

Εχω τον εξοπλισμο να μετρησω θρρμοκρασιες βρε,εχω το laser που μετραει.

Θα βαλω και φωτο να το δειτε

Ελπιζω να ειχα δικιο γτ αν ειχες εσυ δικιο κριμα τα 15€ που εδωσα :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε launch ps4 πάντως εγώ δεν ειχα δει καμία διαφορά με βάση laptop ή ποδαράκια για να το ανασηκώσω. Δεν μέτρησα θερμοκρασίες αλλά παρατηρούσα τον ανεμιστήρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...