Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πως αναβαθμιζεις το x360 οταν χρειαζετε?

Οπως ειναι φυσιολογικο,τα update που χρειαζονται τα εχουν μεσα τα δισκακια των παιχνιδιων...

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην αρχή έψαχνα να καταλάβω γιατί μας δείχνεις εικόνα από τον τελικό! :P :P :P

εγώ πρόσεξα οτι είναι το ρώσικο κανάλι Livesports απο το sopcast πρώτα,μετά έψαχνα για offside,μετα θυμήθηκα twitter post του καζ για prossesing μέσω του ps4 στον τελικό που διάβασα σε ένα forum,μετά προχώρησα στα comments,γύρισα πάλι πίσω και μετά είδα την διαφήμιση , φανταστείτε live πόση σημασία δίνω σε αυτές τις μπάρες.... χαχαχα

Δημοσ.

Κάπως έτσι και εγώ. Μετά το πήρα χαμπάρι :P

Δημοσ.

Εμένα μου πήρε περίπου 2 δευτερόλεπτα για να εστιάσω στις πινακίδες.  :P 

Μακάρι να τηρήσουν αυτά που λένε… Δηλαδή ότι δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ B) 

Δημοσ.

Eγω νόμιζα οτι ειναι εικόνα απο το nextgen "Pro" :-D

Δημοσ.

Εγώ μάλλον επειδή δεν ασχολούμαι καθόλου με το άθλημα ήμουν ο μόνος που πρόσεξε πρώτα τη διαφήμιση, απ' ό,τι φαίνεται :D

Δημοσ.

σχετικά με το ps4 έχει ακουστεί τπτ για το άν πέρνει linux? νομίζω οτι στο ps3 μπορούσες να βαλεις.. με τα χαρακτιριστικά που έχει το ps4 θα ήταν καλό.....

Δημοσ.

Δεν εχει ακουστει, και δεν νομιζω να ακουστει, εδω στο ps3 Που ειχε τετοια επιλογη αργοτερα αφαιρεθηκε μεσω firmware, δεν πιστευω οτι θα επανελθει αυτη την φορα.

Δημοσ.

ευκαιρια της sony να κερδισει αφησει πισω την ms αν παιξει εξυπνα και δεν ακολουθησει στο βουρκο την ms πχ στο θεμα του always online η των μεταχειρησμενων

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...