Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι γραφτηκε αρχικα αυτο,και μετα εσυ αποφασισες να εκφερεις αποψη υποθετοντας τι μπορει να συμβει παρολο που δεν εχεις προσωπικη εμπειρια απο κατι τετοιο.

Αναφερω πραγματα που εχεις γραψει εσυ μεσω της παραθεσης και αρνεισαι οτι τα εγραψες και οτι βγαζω συμπερασματα.

Επισης εγω δημιουργω ψευδεις εντυπωσεις στους αλλους που τους παραπεμπω να ρωτησους τους αρμοδιους φορεις ποια ειναι η προβλεπομενη διαδικασια επισκευης μιας κονσολας(και οχι μονο)ειτε εχει αγοραστει απο τον Γερμανο,ειτε απο το public,ειτε απο τον κυρ Βασιλη της γειτονιας...

Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας αγαπητε,φιλικη συμβουλη.

καλο θα ηταν να μην σχολιαζεις τα ποστ μου καν γιατι δεν καταλαβαινεις τιποτα απ' οτι εχω γραψει.

Ασε να σου εξηγησει καποιος που καταλαβαινει  τι εχω γραψει και τι εννοω.

Μπορει να μην εχω πειρα για το ps4 αλλα εχω για αλλα προιοντα που εχω αγορασει απο Γερμανο και οχι μονο με επεκτασεις εγγυησεων κ.τ.λ. και ειδα ποιο το αποτελεσμα οταν μου ετυχε κατι στο οποιο προιον ειχα αγορασει απο το Γερμανο ή οποιοδηποτε αλλο καταστημα.

Γιατι εσυ πιστευεις οτι στο ps4 θα συμπεριφερεται διαφορετικα ο Γερμανος? Επειδη ειναι ps4? Πιστευε το τοτε και ασε εμενα με βαση τις προσωπικες μου εμπειριες απο καταστηματα Σαν το Γερμανο κ.τ.λ. οσο αφορα την επεκταση εγγυησης.

Σε προκαλω να μου πεις σε ποιο ποστ αναφερα οτι τελικα ο Γερμανος και καθε Γερμανος δεν εκανε οτι επρεπε οσο αφορα την επεκταση εγγυησης.

Σε προκαλω για 2 φορα. Γιατι θελω να σου αποδειξω οτι αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινεις.

Μαθε λοιπον να διαβαζεις καλυτερα ή βαλε καποιον να σου εξηγησει τι διαβαζεις γιατι θα κανεις και σε αλλους το ιδιο λαθος με εμενα οτι δηλαδη θα διαστρεβλωνεις τα λεγομενα τους.

Και επειδη κουραστηκα να σου εξηγω τι εγραψα στα προηγουμενα ποστ μου με πολυ απλα λογια που ισως καταλαβεις εννοω οτι ο Γερμανος και καθε Γερμανος αν το οποιοδηποτε προιον παθει κατι την περιοδο που εχεις επεκταση εγγυησης που δεν μπορει να φτιαξει ο Γερμανος και ο καθε Γερμανος πολυ απλα σε ταλαιπωρει ή τραιναρει οσο δεν παει στο να λυση το προβλημα σου ειτε επιστρεφωντας σου ολο το ποσο αγορας του προιοντος ή επισκευης του προιοντος.

Αν και τωρα δεν καταλαβες τι ακριβως λεω σε ολα μου τα προηγουμενα ποστ μου δεν μπορω να κανω κατι αλλο γι' αυτο.

Δημοσ.

Μπορει να μην εχω πειρα για το ps4

Αντε παλι τα ιδια?Στο παρον θεμα αυτοι που ρωτησαν τους ενδιαφερει συγκεκριμενα η εγγυηση του Γερμανου για το ps4.

Και σου λεω συνεχεια οτι κακως εκφερεις αποψη απο την στιγμη που δεν σου εχει τυχει εσενα τετοια συγκεκριμενη περιπτωση.

Ουτε εγω μπορω να εκφερω συγκεκριμενη αποψη γιατι δεν εχω,γιαυτο και αναφερω τι ισχυει γενικα στο θεμα των εγγυησεων.

Το ποιος πρεπει να μαθει να διαβαζει καλυτερα αστο να το κρινουν οι υπολοιποι.

Εσυ συνεχισε να προτρεπεις τον κοσμο να μην αγοραζει απο τον Γερμανο που προσφερει δωρεαν 1χρονο παραπανω εγγυηση(και οχι επεκταση εγγυησης) επειδη σου ετυχε μια φορα ενα περιστατικο με αλλο προιον.

άμα το γράφει στο σαιτ του τι θα μου πει, να πάω στη σονυ που αναγνωρίζει τον ένα (και μπορεί νόμιμα να το κάνει; )

οκ πάμε δικαστήριο

Δεν μπορει να καταλαβει οτι ο Γερμανος και ο καθε Γερμανος ειναι πωλητες. Αν δεν μπορουν να τηρησουν τον 2ρο χρονο εγγυησης ή να τον αλλαξουν σε 1χρονο ή θα εχει τις αναλογες κυρωσεις. Οχι απο τον Fulgore του Insomnia αλλα απο τους αναλογους αρμοδιους φορεις,οι οποιοι ειναι πανω απο αυτα που γραφει ο καθενας σε ενα forum.

Δημοσ.

Αντε παλι τα ιδια?Στο παρον θεμα αυτοι που ρωτησαν τους ενδιαφερει συγκεκριμενα η εγγυηση του Γερμανου για το ps4.

Και σου λεω συνεχεια οτι κακως εκφερεις αποψη απο την στιγμη που δεν σου εχει τυχει εσενα τετοια συγκεκριμενη περιπτωση.

Ουτε εγω μπορω να εκφερω συγκεκριμενη αποψη γιατι δεν εχω,γιαυτο και αναφερω τι ισχυει γενικα στο θεμα των εγγυησεων.

Το ποιος πρεπει να μαθει να διαβαζει καλυτερα αστο να το κρινουν οι υπολοιποι.

Εσυ συνεχισε να προτρεπεις τον κοσμο να μην αγοραζει απο τον Γερμανο που προσφερει δωρεαν 1χρονο παραπανω εγγυηση(και οχι επεκταση εγγυησης) επειδη σου ετυχε μια φορα ενα περιστατικο με αλλο προιον.

Δεν μπορει να καταλαβει οτι ο Γερμανος και ο καθε Γερμανος ειναι πωλητες. Αν δεν μπορουν να τηρησουν τον 2ρο χρονο εγγυησης ή να τον αλλαξουν σε 1χρονο ή θα εχει τις αναλογες κυρωσεις. Οχι απο τον Fulgore του Insomnia αλλα απο τους αναλογους αρμοδιους φορεις,οι οποιοι ειναι πανω απο αυτα που γραφει ο καθενας σε ενα forum.

Τελικα πιστηκα δεν εχεις ιδεα να διαβαζεις τελικα.

Πες μου που ειπα σε καποιον να μην αγορασει απο το Γερμανο και τον καθε Γερμανο.

Σε προκαλω για ακομα μια φορα να μου πεις. Οπως και πριν αλλα δεν σε ειδα να μου φερνεις αποδειξη οτι εχω πει κατι τετοιο απλα εσυ το πιστευεις και λες οτι το ειπα εγω. Τρεχα γυρευε.

Εγω ειπα τις εμπειριες μου οσο αφορα τις επεκτασεις εγγυησεων και τιποτα αλλο. Δεν ειπα να αποφυγει καποιος τις αγορες απο το Γερμανο και τον καθε Γερμανο αλλα ουτε να μην τις αποφυγει αυτο ειναι δικο σου πορισμα/συνοθηλευμα.

Γι' αυτο για πολοστη φορα σου λεω αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι διαβαζεις μην σχολιαζεις.

Και επειδη εχει δικιο ο "Chrysostomos" οτιδηποτε αλλο θελεις με προσωπικο μηνυμα. Δεν θα σου ξαναπαντησω εδω εκτος αν με προσβαλεις.

Δημοσ.

Υπάρχουν και τα pm,τσατ το καταντήσατε το θέμα.

4 ατομα σχολιαζουμε το συγκεκριμενο θεμα,αυτο ειναι για pm?

Επισης η εγγυηση του ps4 απο τα διαφορα καταστηματα δεν ειναι κατι που αφορα και ενδιαφερει κοσμο ειδικα οσο πλησιαζουν γιορτες,που ειναι το προβλημα?

• Like 1
Δημοσ.

το πρόβλημα είναι ότι με το ζόρι τεντώνεις το θέμα όσο δεν πάει.

Ναι είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και το οποίο θα μπορούσε να έχει λυθεί σε 2 ποστς.

Αλλά όχι,ας γράψουμε 4 σελίδες ακόμα για να δούμε ποιος έχει περισσότερο δίκιο.

Αναρωτιέστε μετά γιατί δεν έχουν συμμετοχή τα θέματα.

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι ότι με το ζόρι τεντώνεις το θέμα όσο δεν πάει.

Ρωτησε ενας για την απλη 2χρονη εγγυηση που προσφερει ο Γερμανος για τα ps4 και του απαντησε ο συμφορουμιτης απο δικη του εμπειρια για επεκταση εγγυησης και για ασχετο προιον που ειχε απο το εν λογω καταστημα.

και προσπαθουμε 3ατομα να του πουμε οτι αυτα που γραφει δεν στεκουν και αυτος εκει επιμενει,αλλα ο Fulgore φταει...

Αναρωτιέστε μετά γιατί δεν έχουν συμμετοχή τα θέματα.

Τα θεματα δεν εχουν συμμετοχη γιατι ο κοσμος πολυ απλα δεν ενδιαφερεται/ασχολειται με το gaming τοσο ωστε να μπει στον κοπο να γραφτει και σε forums για να κουβεντιασει + του οτι στην Ελλαδα δεν πωλουνται και πολλα παιχνιδια περαν των γνωστων.

Εδω αποκλειστικα για το ps4 forums δεν εχουν κοσμο στην Ελλαδα,και θα εχει υποκατηγορια σε τεχνολογικο site?

Τελικα το συμπερασμα ειναι

το συμπερασμα ειναι οτι σε αυτη την χωρα πρεπει ο κοσμος να μαθει τα δικαιωματα του στο θεμα των εγγυησεων,και οτι υπαρχουν αρμοδιοι φορεις που τις περισσοτερες φορες βοηθανε στο να γινει η δουλεια σωστα,αν το καταστημα αποφασισει να κανει τα δικα του.

Επισης οταν αγοραζουμε επεκτασεις εγγυησεων απο ενα καταστημα να διαβαζουμε αναλυτικα τους ορους,μην βρεθουμε αργοτερα προ εκπληξεων.

Δημοσ.

Τα θεματα δεν εχουν συμμετοχη γιατι ο κοσμος πολυ απλα δεν ασχολειται με το gaming τοσο ωστε να μπει στον κοπο να γραφτει και σε forums...

Δικό σου συμπέρασμα καθαρά.

για τα υπόλοιπα,δεν έχω πια λόγο να απαντήσω.

Θα πω και καλά ότι με κάλυψες,για να τελειώσουμε εδώ.

Τελικα το συμπερασμα ειναι μη παθει τιποτα εκτος "εγγυησης" .... γιατι τρια πουλακια καθονταν

Στην  ουσία ναι.

Δημοσ.

Δικό σου συμπέρασμα καθαρά.

προφανως δικο μου συμπερασμα,ουτως ή αλλως οι πωλησεις καθε μηνα στην χωρα μας με διαψευδουν :)

Δημοσ.

κλασσικά πράγματα.

Keep up the"good"work φίλος.

με τετοια σταση αγαπητε ομως δεν βοηθας στο παρον θεμα. Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να συμφωνουν με ολους.

Και στον συμφορουμιτη πιο πισω ειπα αυτο το πραγμα,οτι υπαρχουν αρμοδιοι φορεις να ρωτησει ο καθενας τι παιζει με τις εγγυησεις,ειτε συμφωνει ειτε διαφωνει.

Αν ομως διαφωνεις με κατι ή αν θες να προτεινεις κατι που πιστευεις οτι θα βελτιωσει την εικονα σε ενα forum ή θεμα συγκεκριμενα καλο ειναι να το αναφερεις.

Εγω προσωπικα για το παραπανω που γραφεις περι gaming το λεω γιατι μου τα λενε και ζωντανα τα διαφορα ατομα οταν κανω τις συναλλαγες στα παιχνιδια και φυσικα το τι πουλαει στην Ελλαδα(καλως ή κακως)ειναι λιγο πολυ γνωστο απο τις λιστες που ανακοινωνονται απο την gfk hellas(βεβαια ειναι λιγο πολυ γνωστο οτι και σαν φοιτητης μονο για pro,nba και κανενα GT ακουγα απο τους περισσοτερους).

Δημοσ.

το είπα πριν,αλλά πείσμωσες,

Αφού διαφωνείτε τόσο πείτε μεταξύ μας.Τέλος ιστορίας.

700 σελίδες για να δείτε ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Μπαίνω να διαβάσω και βλέπω μόνο δικά σου γραπτά,ως απάντηση σε όποιον πάει να γράψει κάτι.

Δημοσ.

το είπα πριν,αλλά πείσμωσες,

Αφού διαφωνείτε τόσο πείτε μεταξύ μας.Τέλος ιστορίας.

700 σελίδες για να δείτε ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Μπαίνω να διαβάσω και βλέπω μόνο δικά σου γραπτά,ως απάντηση σε όποιον πάει να γράψει κάτι.

Ναι αλλα ειχες αδικο ομως απο την στιγμη που συμμετειχαν(αν και με λιγοτερα σχολια)και αλλα 2 μελη.Το pm οντως εχεις δικιο οτι πρεπει να αναφερεται μονο στην περιπτωση που διαφωνουν αποκλειστικα 2 ατομα(αρα να μην συμμετεχει και καποιος αλλος).

Αυτο με τις σελιδες που αναφερεις θα σε παρακαλουσα να το σβησεις και να ζητησεις και συγνωμη.

Και δεν επιτρεπεται και δεν ειναι σωστο. Αν δεν σε ενδιαφερουν καποια πραγματα που γραφονται,απλα τα αγνοεις.

Οσο για το τελευταιο επειδη το διαβαζω συχνα,συγνωμη αλλα δεν θα κατσω να απολογηθω(γιατι δεν φταιω) που οι περισσοτεροι στο forum μπαινουν μονο για να δουν προσφορες ή για αγγελιες και λιγα ατομα ειναι αυτα που ενδιαφερονται να γραψουν δυο κουβεντες παραπανω.

Μονο στην Ελλαδα γραφονται αυτα(οπως και αλλα σχολια του ποιος εχει περισσοτερα σχολια σε ενα forum).

Τελος δεν χαλασαμε και καμια κουβεντα που γινοταν προηγουμενως με την συγκεκριμενη παρενθεση γυρω απο την εγγυηση απο το συγκεκριμενο καταστημα.

Κλασσικα το θεμα ειναι ψιλο νεκρο μεχρι την περιοδο των γιορτων που θα ανεβουν και οι οποιες προσφορες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...