Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειχα 8 μεγα μπιτ, θα μουν θεουλης.

Τελος παντων, δεν εχει σημασια τι γραμμη εχω εγω.

Το προβλημα ειναι οτι το online ειναι ανταγωνιστικο.

Αυτος με το καλυτερο ping ειναι αυτος που ξεχωριζει.

Δεν ειναι ο καλυτερος παιχτης.

Εγω το εχω παρατησει το αθλημα εδω και χρονια.

Εχω φαει πολυ ξυλο κι εχω καταλαβει οτι δεν εχω καμια ελπιδα, με αυτη τη γραμμη.

Μονο για κανενα σκακι ειμαι :D

Ναι το ανταγωνιστικό MP δεν είναι για το Ελληνικό internet.

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ειδα στα seven spots 300 ευρω το ps4 μαζι με vr headset & gran turismo, όντως ισχυει κατι τέτοιο?

Και αν ισχυει ξερει κάποιος για ποσο καιρό ισχυει γιατι δε νομιζω για πολύ τετοια προσφορά.

post-391493-0-66588400-1510898103_thumb.png

Δημοσ.

Παιδια ειδα στα seven spots 300 ευρω το ps4 μαζι με vr headset & gran turismo, όντως ισχυει κατι τέτοιο?

Και αν ισχυει ξερει κάποιος για ποσο καιρό ισχυει γιατι δε νομιζω για πολύ τετοια προσφορά.

Δε βλέπω πουθενά να λέει ότι έχει και την κονσόλα. Εξάλλου θα ήταν αδύνατο σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

http://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=PlayStation%20VR&sn.ff.f_price.from=250&sn.s=f_price&affiliateId=linkwise&utm_source=affiliate&utm_medium=textLinks&lkws_469=5a0b19ee-257a-3e5c-91ab-da0f2e15ded8

Δεν το βάζω στις προσφορές γιατί μάλλον είναι Price drop και οχι περιορισμενου χρονου προσφορα.
Αν στα 299 ειχε καμερα και move twin pack, θα πηγαινα τωρα να το παρω. Τωρα το σκεφτομαι λιγο :P

Ακυρο, μαλλον ειναι προσφορα περιορισμενου χρονου που ληγει 27/11
https://www.playstation.com/en-us/campaigns/2017/black-friday-week-2017/

Δημοσ.

Ευκαιρια να ξεστοκαρουν τα παλια VR.Θυμiζω εχει ανακοινωθει νεο βελτιωμενο VR.

Ειναι πολυ καλη τιμη ομως εστω και αν προκειται για ξεστοκαρισμα. Μιλάμε για 200€ αν αφαιρεσεις τις τιμες των εξτρα..

Δημοσ.

Ποιός ανέφερε ότι δίνουν ps4 μαζί;

Δημοσ.

Και παλι ομως ειναι 200ευρω, εαν σε ζαλιζει η χρηση του η εαν δεν εχει παιχνιδια της προκοπης ποιος ο λογος;

Πραγματικα μπορει να μου προτεινει παιχνιδια για VR που να αξιζουν;

Οχι να εξαναγκαστω να μου αρεσουν επειδη το εχω....

Δημοσ.

δυστυχώς δεν έχει αρκετό πραγμά και ας δουλεύει πράγματι  καλά η συγκεκριμένη υλοποίηση 

το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσουμε να μιλάμε για vr και όταν βγει ps5....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...