Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει αγοράσει κάποιος απο χώρα Ευρώπης κάποια κονσόλα της sony και να χρειάστηκε εγγύηση?

Αν ναι είχε πρόβλημα να δεχτούν την Ευρωπαϊκή απόδειξη αγοράς ή την δέχτηκαν κανονικά και άμεσα και τον κάλυψαν κανονικά.

Το ρωτάω αυτό γιατί βρήκα σε πολύ καλή τιμή το ps4pro σε site στην Αγγλία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω θέμα με την ετήσια εγγύηση.

Από την τηλεφωνική επικοινωνία μου με την sony Hellas μου είπαν ότι από τη στιγμή που η κονσόλα έχει αγοραστεί εντός Ευρώπης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Πάρε καλύτερα στην cometron τηλ να είσαι σίγουρος και ρώτα. Και πες μας και εδώ τι σου απάντησαν να έχουμε το νου μας.
Δημοσ.

ερωτηση παιδια αξιζει να αγορασω τωρα με την προσφορα to platstation vr ?

καποιος που το εχει να μοιραστει εντυπωσεις και αντοχη στο χρονο ;

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν είναι αξιόπιστο σε ότι σου πει η Sony Hellas?

Edit: Μόλις μίλησα και με cometron και μου είπαν ακριβώς το ίδιο ότι από τη στιγμή που είναι απο Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα έχετε 1 χρόνο εγγύηση.

Ή από τη στιγμή που είναι από Ευρώπη ισχύουν οι ευρωπαϊκές οδηγίες και άρα έχει δύο χρόνια εγγύηση...

• Like 2
Δημοσ.

Είναι η πρώτη έκδοση των χειριστηρίων. Όχι ότι έχουν και κάποιος μεγάλη διαφορά απλά.το αναφέρω.

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο φίλος,τώρα που μπαίνω δεν υπάρχει,αλλά έχει το crystal που λέει ο άλλος φίλος στα 35.

Εγώ πήγα στο κατάστημα Γαλατσίου,πήγανε να μου πλασάρουν το εκθεσιακό,αλλά μετά την επιμονή μου βρήκανε ένα τελευταίο σφραγισμένο στην αποθήκη τους.

Δημοσ.

Δεν το βλέπω να έχει αναφερθεί, και μόλις το είδα στο store.

Στα  18€ το GOTY του bloodborne(για τους PLUS)μάλλον είναι τρεχάτε χριστιανοί σωστά? :P 

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP9000-CUSA03173_00-BLOODBORNE0000EU

αν δεν το εχεις τσιμπα το 100%, σιγουρα 100 ωρες + περιεχομενο χωρις guides και αηδιες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...