Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεκινανε τα sales τα γιορτινα, καθε 2 μερες ενας τιτλος σε αρκετα καλη τιμη και καναμε μπασιμο με crash

Link.png Site: sales_info

δε βλεπω τις ελληνικες τιμες, αλλα εχω £21.99 for Crash Bandicoot

Δημοσ.

Στο one σημερα που κατεβασα το gears 4 πουναι 100 gb το κατεβασε σε 4 ωρες και εγραφε κανονικα πως κατεβαζω με 50. Εχουνε βγαλει update απο το προηγουμενο ετος που βελτιωνει τα download speeds(https://www.engadget.com/2016/12/15/xbox-one-update-boosts-download-speeds/). Μηπως εχει θεμα το powerline? κανε ενα speedtest απευθειας απο την κονσολα να δεις οτι οντως πιανεις 50.

από την ms κατεβάζω στο pc... το gears 4 μου είναι αναβαθμισμένο για να τσεκάρω , όταν ξανακάνουν update.. 

γενικά έχω δει διάφορες φάσεις με την ms..  άλλες φορές καλές άλλες πολύ αργές 

στη κονσόλα (ps4) έχω κάνει speetest κανονικά 45 έως 47αρι πιάνω.. όταν κατεβάζω από sony όμως ανάλογα τα κέφια 

Δημοσ.

από την ms κατεβάζω στο pc... το gears μου είναι αναβαθμισμένο θα έγινε κάποια στιγμή που δε θα πρόσεχα.. 

γενικά έχω δει διάφορες φάσεις με την ms..  άλλες φορές καλές άλλες πολύ αργές

στη κονσόλα (ps4) έχω κάνει speetest κανονικά 45 έως 47αρι πιάνω.. όταν κατεβάζω από sony όμως ανάλογα τα κέφια 

Απο το pc νομιζω κατεβαζει απο διαφορετικους servers και με χαμηλοτερη ταχυτητα.

Δημοσ.

Απο το pc νομιζω κατεβαζει απο διαφορετικους servers και με χαμηλοτερη ταχυτητα.

ρε συ με γκαντέμιασες και δε μου ξεκινάει το παιχνίδι (μιας και είχα καιρό να το παίξω δεν ξέρω τι φταίει..) το απεγκαθιστώ και το ξαναβάζω και με την ευκαιρία θα δω και την ταχύτητα... 

(γιατί να έχουμε διαφορετικούς server? αφού μαζί παιχνιδίζουμε με τις κονσόλες) 

edit 

όχι εντάξει καλά πάει... άρα η sony παραμένει η χειρότερη :P 

ddsdfsdfs_zpsqfg1dqup.png

Δημοσ.

ρε συ με γκαντέμιασες και δε μου ξεκινάει το παιχνίδι (μιας και είχα καιρό να το παίξω δεν ξέρω τι φταίει..) το απεγκαθιστώ και το ξαναβάζω και με την ευκαιρία θα δω και την ταχύτητα... 

(γιατί να έχουμε διαφορετικούς server? αφού μαζί παιχνιδίζουμε με τις κονσόλες) 

edit 

όχι εντάξει καλά πάει... άρα η sony παραμένει η χειρότερη :P

ddsdfsdfs_zpsqfg1dqup.png

Ωραια μια χαρα τοτε, να σου πω το mb/s ποσο παει σταθεροποιειτε καπου?

Δημοσ.

ξεκινανε τα sales τα γιορτινα, καθε 2 μερες ενας τιτλος σε αρκετα καλη τιμη και καναμε μπασιμο με crash

Link.png Site: sales_info

δε βλεπω τις ελληνικες τιμες, αλλα εχω £21.99 for Crash Bandicoot

25€ ελληνική τιμή, μου ήρθε mail από το απόγευμα

• Moderators
Δημοσ.

Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case;

Δημοσ.

Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case;

μου εχει τυχει μονο οταν αγορασα απο ελλαδα το crash + final fantasy, δεν το βλεπω το τραμπολινο οταν ψωνιζω απο εξωτερικο

Δημοσ.

Ναι και οχι.Η αλλιως οχι σε ολα τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Ναι, μου εχει τυχει σφραγισμενο παιχνιδι κουδουνιστρα, παρολαυτα δεν ειχε παθει το παρμικρο.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω αγοράσει καμιά 10αριά games από 3 διαφορετικά καταστήματα και είναι ζήτημα αν τα 2 δισκάκια ήταν στη θέση τους. Όλα τα άλλα ήταν λες και τα είχαν πετάξει μέσα χύμα. Οκ παίζουν όλα, αλλά δεν αποκλείω κάποια στιγμή στο μέλλον να συναντήσω κάποιο καταγραντζουνισμένο. Ποτέ δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο σε PC/WiiU/X1 games (και σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα είχα παλιότερα).

Το γνωστό quality control της Sony. Oh, well...

Δημοσ.

Έχω αγοράσει καμιά 10αριά games από 3 διαφορετικά καταστήματα και είναι ζήτημα αν τα 2 δισκάκια ήταν στη θέση τους. Όλα τα άλλα ήταν λες και τα είχαν πετάξει μέσα χύμα. Οκ παίζουν όλα, αλλά δεν αποκλείω κάποια στιγμή στο μέλλον να συναντήσω κάποιο καταγραντζουνισμένο. Ποτέ δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο σε PC/WiiU/X1 games (και σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα είχα παλιότερα).

Το γνωστό quality control της Sony. Oh, well...

Καλά πριν το πάρεις δεν βλέπεις ότι κτ χτυπάει πέρα δώθε μέσα στην συσκευασία? Εγώ δεν θα το επερνα.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...