johnnyman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά υπάρχει κάποια προσφορά για ps4 αυτες τις μέρες?
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινανε τα sales τα γιορτινα, καθε 2 μερες ενας τιτλος σε αρκετα καλη τιμη και καναμε μπασιμο με crash Site: sales_info δε βλεπω τις ελληνικες τιμες, αλλα εχω £21.99 for Crash Bandicoot
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Στο one σημερα που κατεβασα το gears 4 πουναι 100 gb το κατεβασε σε 4 ωρες και εγραφε κανονικα πως κατεβαζω με 50. Εχουνε βγαλει update απο το προηγουμενο ετος που βελτιωνει τα download speeds(https://www.engadget.com/2016/12/15/xbox-one-update-boosts-download-speeds/). Μηπως εχει θεμα το powerline? κανε ενα speedtest απευθειας απο την κονσολα να δεις οτι οντως πιανεις 50. από την ms κατεβάζω στο pc... το gears 4 μου είναι αναβαθμισμένο για να τσεκάρω , όταν ξανακάνουν update.. γενικά έχω δει διάφορες φάσεις με την ms.. άλλες φορές καλές άλλες πολύ αργές στη κονσόλα (ps4) έχω κάνει speetest κανονικά 45 έως 47αρι πιάνω.. όταν κατεβάζω από sony όμως ανάλογα τα κέφια
steveevo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 από την ms κατεβάζω στο pc... το gears μου είναι αναβαθμισμένο θα έγινε κάποια στιγμή που δε θα πρόσεχα.. γενικά έχω δει διάφορες φάσεις με την ms.. άλλες φορές καλές άλλες πολύ αργές στη κονσόλα (ps4) έχω κάνει speetest κανονικά 45 έως 47αρι πιάνω.. όταν κατεβάζω από sony όμως ανάλογα τα κέφια Απο το pc νομιζω κατεβαζει απο διαφορετικους servers και με χαμηλοτερη ταχυτητα.
Grim Ripper Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει dmc 4 κουτατο στο ps4 τουλαχιστον οχι Ελλαδα. Ναι, έχει βγει μόνο στην Ιαπωνία κουτάτο απ' όσο κατάλαβα.
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Απο το pc νομιζω κατεβαζει απο διαφορετικους servers και με χαμηλοτερη ταχυτητα. ρε συ με γκαντέμιασες και δε μου ξεκινάει το παιχνίδι (μιας και είχα καιρό να το παίξω δεν ξέρω τι φταίει..) το απεγκαθιστώ και το ξαναβάζω και με την ευκαιρία θα δω και την ταχύτητα... (γιατί να έχουμε διαφορετικούς server? αφού μαζί παιχνιδίζουμε με τις κονσόλες) edit όχι εντάξει καλά πάει... άρα η sony παραμένει η χειρότερη
steveevo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ρε συ με γκαντέμιασες και δε μου ξεκινάει το παιχνίδι (μιας και είχα καιρό να το παίξω δεν ξέρω τι φταίει..) το απεγκαθιστώ και το ξαναβάζω και με την ευκαιρία θα δω και την ταχύτητα... (γιατί να έχουμε διαφορετικούς server? αφού μαζί παιχνιδίζουμε με τις κονσόλες) edit όχι εντάξει καλά πάει... άρα η sony παραμένει η χειρότερη Ωραια μια χαρα τοτε, να σου πω το mb/s ποσο παει σταθεροποιειτε καπου?
petran91 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινανε τα sales τα γιορτινα, καθε 2 μερες ενας τιτλος σε αρκετα καλη τιμη και καναμε μπασιμο με crash Site: sales_info δε βλεπω τις ελληνικες τιμες, αλλα εχω £21.99 for Crash Bandicoot 25€ ελληνική τιμή, μου ήρθε mail από το απόγευμα
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ωραια μια χαρα τοτε, να σου πω το mb/s ποσο παει σταθεροποιειτε καπου? 42-45 βλέπω
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case;
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case; μου εχει τυχει μονο οταν αγορασα απο ελλαδα το crash + final fantasy, δεν το βλεπω το τραμπολινο οταν ψωνιζω απο εξωτερικο
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case; Ναι και οχι.Η αλλιως οχι σε ολα τα παιχνιδια.
orck Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λύστε μου μία απορία, όταν αγοράζετε καινούρια games σας τυχαίνει κι εσάς τα δισκάκια να μην είναι ποτέ κουμπωμένα στη θέση τους και άντ'αυτού να κάνουν τραμπολίνο μέσα στο case; Ναι, μου εχει τυχει σφραγισμενο παιχνιδι κουδουνιστρα, παρολαυτα δεν ειχε παθει το παρμικρο.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Έχω αγοράσει καμιά 10αριά games από 3 διαφορετικά καταστήματα και είναι ζήτημα αν τα 2 δισκάκια ήταν στη θέση τους. Όλα τα άλλα ήταν λες και τα είχαν πετάξει μέσα χύμα. Οκ παίζουν όλα, αλλά δεν αποκλείω κάποια στιγμή στο μέλλον να συναντήσω κάποιο καταγραντζουνισμένο. Ποτέ δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο σε PC/WiiU/X1 games (και σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα είχα παλιότερα). Το γνωστό quality control της Sony. Oh, well...
Giannis_kan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Έχω αγοράσει καμιά 10αριά games από 3 διαφορετικά καταστήματα και είναι ζήτημα αν τα 2 δισκάκια ήταν στη θέση τους. Όλα τα άλλα ήταν λες και τα είχαν πετάξει μέσα χύμα. Οκ παίζουν όλα, αλλά δεν αποκλείω κάποια στιγμή στο μέλλον να συναντήσω κάποιο καταγραντζουνισμένο. Ποτέ δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο σε PC/WiiU/X1 games (και σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα είχα παλιότερα). Το γνωστό quality control της Sony. Oh, well... Καλά πριν το πάρεις δεν βλέπεις ότι κτ χτυπάει πέρα δώθε μέσα στην συσκευασία? Εγώ δεν θα το επερνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις