orck Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλά πριν το πάρεις δεν βλέπεις ότι κτ χτυπάει πέρα δώθε μέσα στην συσκευασία? Εγώ δεν θα το επερνα. Είναι νέος δεν ξέρει Εγώ θα το επερνα κανονικα, τι να πάθει το δισκάκι μέσα στο κουτί; Το σχεδιάζουν έτσι ώστε να μην έχει τίποτα να χαραχθεί.
anthony_88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Νέες εκπτώσεις στο store https://psdeals.net/gr-store/discounts/1?type=games Δυστυχώς, ακόμα να βάλουν το The Last of Us 1
Mr_Terror Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 την περασμενη βδομαδα για αρκετες μερες επαιζε στα 20 ευρω.
anthony_88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Απο τις 19 Οκτωβριου εχει να παιξει τοσο χαμηλα στο store, μπορει να επαιξε σε black friday deal στην Ελλαδα βεβαια σε physical.
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Νέες εκπτώσεις στο store https://psdeals.net/gr-store/discounts/1?type=games Δυστυχώς, ακόμα να βάλουν το The Last of Us αυτα εχουν παιξει 100 φορες φετος, ελεος με τα ιδια και τα ιδια 2
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 λογικά τα πιο καλά κομμάτια θα βγουν στη προσφορά που θα αλλάζει κάθε 2 μέρες το crash αν και στη πραγματικότητα παλιό είναι καινούρια κυκλοφορία, θα δούμε τις επόμενες μέρες... 1
Mr_Terror Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 και στο ελληνικο store για λιγες μερες την περασμενη βδομαδα ηταν στο 20αρικο.
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 θα μπορούσε να πέσει και πιο κάτω βέβαια μιλάμε για πολύ παλιό παιχνίδι, αλλά στην τελική ας το ψάξει και κανείς μεταχειρισμένο
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 μακαρι λογιστουλη, αν και ο gaming χρονος μου ειναι πλεον στο cod ww2 κ στο ac:origins, δε θα ελεγα οχι σε καμια τρελη προσφορα αλλα γνωριζοντας την sony και τα αστεια sales κραταω μικρο καλαθι 1
anthony_88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 θα μπορούσε να πέσει και πιο κάτω βέβαια μιλάμε για πολύ παλιό παιχνίδι, αλλά στην τελική ας το ψάξει και κανείς μεταχειρισμένο Για 25 ευρώ μτχ, thanks but no thanks, καλυτερα digital και ας περιμενω και λιγους μηνες ακομα αν χρειαστει. Ενα 20αρικο θα το εδινα ισως στο store.
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω μεγάλο παράπονο από τα sales (διαχρονικά) έχω πέσει σε αρκετές τίμιες προσφορές Για 25 ευρώ μτχ, thanks but no thanks, καλυτερα digital και ας περιμενω και λιγους μηνες ακομα αν χρειαστει. Ενα 20αρικο θα το εδινα ισως στο store. σοβαρά τώρα το πουλάει κανείς τόσο; δεν υπάρχει κάποιος που να το δίνει 15αρι όσο και θα έπρεπε δηλαδή..
stelios18120 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 το ειχα παρει πριν πολλουςςς μηνες στα 20 ευρω μεταχειρισμενο το τερματισα και το πουλησα στα 15 ευρω και εφυγε μεσα σε 3 λεπτα. παντως τοσο καιρο και ακομα το παιχνιδι πουλιεται στα υψη. 1
steveevo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Επαιξα λιγο battlefield 1 online πολυ ευκολο μου φανηκε ειδικα το auto aim που εχει το θεωρω τραγικο...
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Επαιξα λιγο battlefield 1 online πολυ ευκολο μου φανηκε ειδικα το auto aim που εχει το θεωρω τραγικο... σε ποσα frames τρεχει? για κονσολα το bf δεν ελεγε ποτε πολλα για μενα(τεραστια maps, δεν εχει competitive) κ ειναι ο λογος που προτιμω καθε χρονο το cod
steveevo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 σε ποσα frames τρεχει? για κονσολα το bf δεν ελεγε ποτε πολλα για μενα(τεραστια maps, δεν εχει competitive) κ ειναι ο λογος που προτιμω καθε χρονο το cod Στα 60 τρεχει αλλα το auto aim καταστρεφει ολο το παιχνιδη κ δεν το κανει καθολου competitive ειδικα αμα το συγκρινω στο shooting με το uncharted που δεν ειχε auto aim και τα οπλα κλωτσαγανε τρελα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις