najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ελα ρε ειναι 60αρι? δεν το περιμενα, και τοσο κακο το auto-aim?
steveevo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ελα ρε ειναι 60αρι? δεν το περιμενα, και τοσο κακο το auto-aim? Τι να σου πω μπορει να μην ειναι τοσο κακο αλλα σε shooter και ειδικα fps δεν το εχω συνηθισει.
Πανος999 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εγω θα τιμησω κ τα 2 wolfenstein στα 5 ευρω εκαστο.. Χαλαρα..
Mr_Terror Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Και καλα θα κανεις.Δεν θα το μετανιωσεις. 1
anthony_88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 τελειότητα, φαίνεται οτι το TLOU έπεσε μόνιμα στα 19.99. Έχω μεγάλο backlog και σκέφτομαι να περιμένω και άλλο, μιας και πλέον θα δίνεται ακόμα πιο χαμηλά όταν έρθει η σειρά του. Αναλόγως τι θα κάνω όταν τελειώσω το Uncharted 2. Αν δεν πάω απευθείας στο 3, θα ξεκινήσω TLOU. Αν είναι και εκμεταλλευτώ το 2for30, με τι να το ματσάρω; Σκεφτόμουν Last Guardian, AC: Black Flag (δεν έχω παίξει κανένα AC μέχρι στιγμής και ακούω ότι το συγκεκριμένο είναι ίσως το καλύτερο), Gravity Rush 2, Until Dawn, Prey, Alien: Isolation. Υπενθυίζω είμαι νέος gamer για αυτό άλλωστε και παίζω τώρα το Uncharted 2. Απλά γεμίζω το backog με προσφορές (όταν υπάρχουν) παιχνιδιών που αξίζει να παίξει κανείς. Όταν σιγά σιγά καταφέρω, κάποια στιγμή θα τα παίξω! Το καλό είναι ότι δεν θα αγοράζω τιποτα day 1 (ούτε καν day 100) οπότε του χρόνου τέτοια εποχή ή και αργότερα, αν κάποια παιχνίδια του 18 είναι can't miss, θα έχουν καλά deals.
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 το black flag δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα (καλύτερο είναι το 2 με μεγάλη διαφορά ή αν τα δεις σαν ένα παιχνίδι η τριλογία του ezio ) αν και θα ξαναπώ ότι τη συγκεκριμένη συνταγή (με τα πλοία) την τελειοποίησαν στο rogue 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ta wolfenstein αξίζουν παίδες στο ταληρακι?
xaralas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ta wolfenstein αξίζουν παίδες στο ταληρακι? Ειναι σαν να τους κλεβεις! Εννοειται! 2
Bartar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες τώρα τα χριστούγεννα τι τιμές θα παίξουν για Ps4 + 2 χειριστήρια? Το έχω υποσχεθεί βλέπετε στα ανίψια...Πέρσι στις γιορτές τι bundles/τιμές είχαν βγεί?
johngamer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες τώρα τα χριστούγεννα τι τιμές θα παίξουν για Ps4 + 2 χειριστήρια? Το έχω υποσχεθεί βλέπετε στα ανίψια...Πέρσι στις γιορτές τι bundles/τιμές είχαν βγεί? Τα ίδια περίπου με black friday...
stelios18120 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες τώρα τα χριστούγεννα τι τιμές θα παίξουν για Ps4 + 2 χειριστήρια? Το έχω υποσχεθεί βλέπετε στα ανίψια...Πέρσι στις γιορτές τι bundles/τιμές είχαν βγεί? Πέρυσι στην black friday Από media markt είχα πάρει 1tb D chassis με δύο χειριστήρια στα 249€ Καλό deal και αν παίξει και φέτος θα πάρω ένα για δωράκι π θέλουν οι δικοί μου.
orck Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πέρυσι στην black friday Από media markt είχα πάρει 1tb D chassis με δύο χειριστήρια στα 249€ Καλό deal και αν παίξει και φέτος θα πάρω ένα για δωράκι π θέλουν οι δικοί μου. Μην το λες πολυ αυτο γιατι μπορει να μην βγει οπως δεν βρηκε στην φετινη Black friday, κινδυνεψα να σε ακουσω και να περιμενω black friday για τις "ευκαιριες" καλα που τελικα πηρα το δικο μου με fifa18
stelios18120 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μην το λες πολυ αυτο γιατι μπορει να μην βγει οπως δεν βρηκε στην φετινη Black friday, κινδυνεψα να σε ακουσω και να περιμενω black friday για τις "ευκαιριες" καλα που τελικα πηρα το δικο μου με fifa18Και τι φταίω εγώ ρε συ; Και εγώ ήθελα να ξαναβγεί φέτος αλλά ήταν μάπα οι εκπτώσεις τους. Ελπίζω Χριστούγεννα να βγει πάντως. Εγώ πάντως άλλο κατάλαβα μετά από όλα αυτα,όταν θέλεις κάτι αγοράσετε το οπότε γουστάρεις και μην περιμένεις ούτε εκπτώσεις,ούτε black friday και τέτοια γτ περνάει ο καιρός και μένεις χωρίς κονσόλα,κινητό, λάπτοπ και οτιδήποτε άλλο θέλεις να πάρεις.
orck Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Σε καμια περιπτωση δεν φταιες εσυ σε τιποτα, δεν υπονοησα κατι τετοιο. Φιλικα το λεω, μην παρουμε στον λαιμο μας κοσμο χωρις λογο. Τι εγινε περισυ δεν λεει κατι για φετος. Συμφωνουμε στο να περνεις οτι θες οποτε το θες. Λιγο το παραξηλωσα με τα παιχνιδια εγω και το μετανοιωνω. Τι να κανω 10 παιχνιδια που θα παιξω σε ενα χρονο;
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Eγω απο την αλλη δεν καταλαβαινω γτ υπαρχει black friday στην Eλλαδα γενικοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις