Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Πήγα να κάνω μία αγορά κι εγώ ύστερα από 1-2 χρόνια που έχω να ασχοληθώ με το psn store και δεν με αφήνει η Sony να φορτώσω 10 ευρώ στο πορτοφόλι.:( Τι έγινε βρε παιδιά; Ακόμα με τα capital control έχει πρόβλημα η Sony? Η γενικά, τίποτα δεν μπορείς να αγοράσεις από εξωτερικό ακόμα; Δηλαδή η μόνη λύση (για να αγοράσω ένα παιχνίδι 5-10 ευρώ ένα σε 1-2 χρόνια:P) θα πρέπει αναγκαστικά να πάρω προπληρωμένη των 20 ευρώ;:( Άρε Sony.....:angry: 

Δημοσ.

Όχι δυστυχώς δεν έχω paypal κι ούτε ποτέ έχω ασχοληθεί με αυτό. Με χρεωστική κάρτα δοκίμασα όπως έκανα πάντα τις αγορές μου παλιότερα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gregdel είπε

Αν θες κοντά στα 20€ βάλε από εδώ που σου κάνει και μικρή έκπτωση

http://www.maxplay.gr/?page_id=81

Ναι το ξέρω το maxplay αλλά ήθελα να αγοράσω ένα παιχνίδι που βρήκα τυχαία στο store για να το παίξω σαβ/κο που θα είμαι ελεύθερος αλλά δεν έχω αρκετά χρήματα στη συγκεκριμένη κάρτα (είναι της πληρωμής από την δουλειά μου) και αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω τη δευτέρα να βάλω.:(

Δημοσ.

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι η χαμηλή ένταση. Χρησιμοποιώ ακουστικά της Creative αν και δεν νομίζω να έχει σημασία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος διακοπές στον ήχο όταν συνδέει headset στο gamepad; 

Εγώ. Πολύ ενοχλητικό και δεν μπορώ να καταλάβω από τι εξαρτάται. 

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος διακοπές στον ήχο όταν συνδέει headset στο gamepad; 

Ναι, και είναι σχετικά συχνό το φαινόμενο της διακοπής. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Ναί, δεν είναι τόσο συχνό ή με διάρκεια ώστε να είναι ενοχλητικό, αλλά συμβαίνει.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπερα. Μολις πηρα το NBA 2K18 Legend Edition απο ΗΠΑ και ο κωδικός που εχει μεσα για VC δεν δουλευει μαλλον Ελλάδα... Επισης δεν μπορω καθολου να αγορασω VC στο Store ανεξάρτητα απο το παιχνίδι! Δεν τα βρίσκει. Ξέρετε μηπως τι παιζει; Ευχαριστώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...