Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ! θέλω μια σαφή απάντηση γιατι ψάχνω κ άκρη δεν έβγαλα
το gamesharing μεταξύ φίλων πχ επιτρέπεται ?υπάρχει καμια περίπτωση να φας ban ? αν ναι τρως στο secondary acc? στο main account π έχεις το plus? η μπορεί ακόμα κ στην κονσόλα? έχουμε καμια περίπτωση/περιπτώσεις?
φυσικά δε μιλάμε για account που πουλάνε διάφορες σελίδες που μπορεί να είναι απο κλεμμένες πιστωτικές κ ιστορίες , αλλα για πραγματικά legit αγορασμένα παιχνίδια που απλά θες να παίξεις αλλα δε θες/αξίζει να σκάσεις 50-60ρια. 

Είναι μερικά που θέλω να παίξω αλλα δεν μπορώ καν να τα βρω μεταχειρισμένα μέχρι 25-30 euro, ..σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν να σκάσω 60ρι που έχουν digital και ειναι και παλιά παιχνίδια .. δηλαδή δεν ειναι φάση"κάνε υπομονή να πέσει η τιμή.."

πχ https://store.playstation.com/en-us/product/UP0700-CUSA02966_00-DSCYBERSLEUTH001 του 2015.....

κ τέλος το κάνει κανένας αυτή τη στιγμή ? ευχαριστώ 

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Vapir said:

Καλημέρα ! θέλω μια σαφή απάντηση γιατι ψάχνω κ άκρη δεν έβγαλα
το gamesharing μεταξύ φίλων πχ επιτρέπεται ?υπάρχει καμια περίπτωση να φας ban ? αν ναι τρως στο secondary acc? στο main account π έχεις το plus? η μπορεί ακόμα κ στην κονσόλα? έχουμε καμια περίπτωση/περιπτώσεις?
φυσικά δε μιλάμε για account που πουλάνε διάφορες σελίδες που μπορεί να είναι απο κλεμμένες πιστωτικές κ ιστορίες , αλλα για πραγματικά legit αγορασμένα παιχνίδια που απλά θες να παίξεις αλλα δε θες/αξίζει να σκάσεις 50-60ρια. 

Είναι μερικά που θέλω να παίξω αλλα δεν μπορώ καν να τα βρω μεταχειρισμένα μέχρι 25-30 euro, ..σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν να σκάσω 60ρι που έχουν digital και ειναι και παλιά παιχνίδια .. δηλαδή δεν ειναι φάση"κάνε υπομονή να πέσει η τιμή.."

πχ https://store.playstation.com/en-us/product/UP0700-CUSA02966_00-DSCYBERSLEUTH001 του 2015.....

κ τέλος το κάνει κανένας αυτή τη στιγμή ? ευχαριστώ 

Ψάξε στο φόρουμ. Μέχρι και σχετικό θέμα υπάρχει όπου είχα ποστάρει κομμάτια από τους όρους χρήσης που αναφερόταν στο game sharing.  Κανονικά απαγορεύεται αλλά προς το παρών δεν έχουν πέσει ban. 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το κατάλαβα αυτό.

Γιατί να απαγορεύεται το sharing μεταξύ φίλων; Εξ' ορισμού το sharing είναι για να γίνεται μεταξύ φίλων (μέχρι και στον επίσημο οδηγό το αναφέρουν).

Μου διαφεύγει κάτι; :/

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, gRim είπε

Ψάξε στο φόρουμ. Μέχρι και σχετικό θέμα υπάρχει όπου είχα ποστάρει κομμάτια από τους όρους χρήσης που αναφερόταν στο game sharing.  Κανονικά απαγορεύεται αλλά προς το παρών δεν έχουν πέσει ban. 

Το είδα,  απλά Επειδή είναι φλου, άλλοι λένε ότι το κάνουν άλλοι πως απαγορεύεται,  ηθελα να ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος για την ίδια την κονσόλα.  Διάβασα ποστ απ το 2015 πως Ίσως να πέσουν ban , τελικά έγινε ποτέ κάτι τετοιο? Να κλειδώνουν τα δευτερεύοντα οκ, Το account πάει στο καλο, αλλά άμα φάει Η κονσόλα είναι too risky 

Δημοσ.
13 minutes ago, Vapir said:

Το είδα,  απλά Επειδή είναι φλου, άλλοι λένε ότι το κάνουν άλλοι πως απαγορεύεται,  ηθελα να ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος για την ίδια την κονσόλα.  Διάβασα ποστ απ το 2015 πως Ίσως να πέσουν ban , τελικά έγινε ποτέ κάτι τετοιο? Να κλειδώνουν τα δευτερεύοντα οκ, Το account πάει στο καλο, αλλά άμα φάει Η κονσόλα είναι too risky 

Ξαναλέω ban δεν έχουν πέσει μέχρι τώρα. Σημαίνει πως αυτό είναι νόμιμο και στο μέλλον δεν θα πέσουν; Όχι! Διάβασε τους όρους χρήσης να δεις τι επιτρέπεται και τι όχι αλλιώς μπορείς να πάρεις και ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της sony να ρωτήσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gRim είπε

Ξαναλέω ban δεν έχουν πέσει μέχρι τώρα. Σημαίνει πως αυτό είναι νόμιμο και στο μέλλον δεν θα πέσουν; Όχι! Διάβασε τους όρους χρήσης να δεις τι επιτρέπεται και τι όχι αλλιώς μπορείς να πάρεις και ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της sony να ρωτήσεις. 

Fulgore βγες από το σώμα του. 

Δημοσ.
18 minutes ago, Lecter D said:

Fulgore βγες από το σώμα του. 

Lol γιατί; Και ήμουν έτοιμος να ποστάρω τις πωλήσεις παιχνιδιών του μήνα στην Ελλάδα :(

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gRim είπε

Lol γιατί; Και ήμουν έτοιμος να ποστάρω τις πωλήσεις παιχνιδιών του μήνα στην Ελλάδα :(

Είδα την λίστα για τον Ιανουάριο 2018 και νόμιζα ότι βλέπω του 2015. Πόσα χρόνια θα πουλάει το gta, minecraft και cod bo3; Τα καινούργια δεν τα αγοράζει κανείς;

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν μια γενικότερη παρατήρηση για τη ζωή..

Πήγα χθες είδα το tomb raider την ταινία με κανονικούς ηθοποιούς, Χόλυγουντ κτλ..

Σήμερα τερμάτισα το υπόλοιπο μισό lost legacy που μου είχε απομείνει..

Ε λοιπόν πλέον ζούμε σε μια εποχή όπου ένα παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ καλύτερο σαν συνολική εμπειρία από μια ταινία (και το λέω  συγκρίνοντας πράγματα που ανήκουν στο ίδιο είδος τουλάχιστον από άποψη θεματολογίας)

Βέβαια είναι πολύ σπάνιο μια ταινία από παιχνίδι να είναι καλή, όμως ακόμα και αν πιάσουμε πράγματα στα οποία έστω και μια "ανεγκεφαλη" σχετικά ταινία είναι καλή όπως εφφέ και δράση, ακόμα κι εκεί τρώει ξύλο από το αντίστοιχο παιχνίδι.

Το ίδιο και σε σκηνοθεσία, σενάριο, φωτογραφία, τα πάντα.. 

Δεν είναι βέβαια κανόνας τα παιχνίδια να είναι τόσο κινηματογραφικά, αλλά είναι όλο και πιο συχνό φαινόμενο πλέον μιας και το επιτρέπουν τα γραφικά. Όποτε δίνεται η ανάλογη προσοχή όπως στα παιχνίδια της naughty dog τουλάχιστον σε σχέση με μια ταινία δράσης του Hollywood μπορούμε στη κονσόλα μας να έχουμε ένα σαφώς πιο αξιόλογο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gRim είπε

Πλακίτσα προφανώς. 

Αλλά το ποστ με τις πωλήσεις δεν το κατάλαβα βέβαια.... 

Δημοσ.
Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το PSN. Θέλω να πουλήσω το ps3 για να μεταβώ μάλλον σε ps4. Ωστόσο έχω 1-2 παιχνίδια τα οποία τα είχα αγοράσει on line. Πώς μπορώ να μεταφέρω αυτά τα παιχνίδια σε account του χρήστη που θα αγοράσει την κονσόλα;
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MiJ16 είπε
Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το PSN. Θέλω να πουλήσω το ps3 για να μεταβώ μάλλον σε ps4. Ωστόσο έχω 1-2 παιχνίδια τα οποία τα είχα αγοράσει on line. Πώς μπορώ να μεταφέρω αυτά τα παιχνίδια σε account του χρήστη που θα αγοράσει την κονσόλα;

Από όσο ξέρω δεν μεταφέρονται. Μόνο μπορείς να δώσεις στοιχεία λογαριασμού και ουσιαστικά να του δώσεις τον λογαριασμό.

Εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις συγχώνευση σε δύο λογαριασμούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελος και απο μενα το colossus αν και το εχω τελειωσει εδω και καιρο απλα ειπα να ψαξω και να βγαλω τα παντα στο παιχνιδι(achievement) για αυτο και μου πηρε λιγο παραπανω.Το παιχνιδι ειναι φοβερο ειχαν δικιο οσοι μιλανε για ενα παιχνιδι διαμαντι. Το μονο που μου εβγαλε την πιστη ητανε τα 79 coins που ξεκλειδωνεις το σπαθι του dormin.Αν και δεν εδινε καποιο achievement το συγκεκριμενο task ηθελα να το κανω και μπορω να πω οτι αξιζε για καποιον που του αρεσει να εχει ολα τα items και ποσο μαλλον που μιλαμε για ενα πολυ badass σπαθι, τοσο εμφανισιακα αλλα και πολυ δυνατο.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, icenex είπε

Τελος και απο μενα το colossus αν και το εχω τελειωσει εδω και καιρο απλα ειπα να ψαξω και να βγαλω τα παντα στο παιχνιδι(achievement) για αυτο και μου πηρε λιγο παραπανω.Το παιχνιδι ειναι φοβερο ειχαν δικιο οσοι μιλανε για ενα παιχνιδι διαμαντι. Το μονο που μου εβγαλε την πιστη ητανε τα 79 coins που ξεκλειδωνεις το σπαθι του dormin.Αν και δεν εδινε καποιο achievement το συγκεκριμενο task ηθελα να το κανω και μπορω να πω οτι αξιζε για καποιον που του αρεσει να εχει ολα τα items και ποσο μαλλον που μιλαμε για ενα πολυ badass σπαθι, εμφανισιακα και επειδη ειναι πολυ δυνατο.

Ηθελα και εγω να δοκιμασω να το κανω platinum το παιχνιδι αλλα το βρηκα ψιλο βαρετο να πρεπει να κανω τα ιδια fights ποσες φορες+των πολλαπλων playthrough για να μαξαρεις το stamina/health.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...